سلام دوستان.
پس از استراحتی کوتاه، مجددا برای رفع مشکلات دست به کار شدیم و امیدوارم که هرروز به نسخه نهایی سایت نزدیکتر بشیم. قطعا همچنان مشکلاتی وجود دارند که به مرور رفع خواهند شد. طی این مدت بهبودها و تغییرات اندکی اعمال شده و سعی شده قالب سایت کمی گرمتر و بانشاطتر بشه. همچنین برای نسخه روشن قالب همچنان به فکر هستیم.
اگر برخی تغییرات برای شما اعمال نشده، یکبار روی صفحه سایت و در مرورگر خود دکمههای CTRL+F5 را بزنید!
یکی از آخرین تغییرات: اضافه شدن تصویر گروه هاگوارتز شناسهها به بکگراند آواتارشان در صفحه پروفایل شخصی--------------------------------------------------------------------------------
در پاسخ به بانو گانت:نقل قول:
عرض سلام دارم.
بدون مقدمه بگم مامان میوههاش ریخته از دست این شبکه پرواز! هر جا مامان فرار میکنه اینم دنبال مامان میاد... خواهشمندم با زنجیری، طنابی، کتکی یا لگدی چیزی یه جا نگهش دارین راه نره. مامان بخواد پرواز کنه به خان داداشش مراجعه میکنه و مستقیم میره فژا و برای شبکه هم ایجاد مزاحمت نمیکنه. قول!
(واقعا توی گوشی خیلی اذیت کنندس و همیشه روی متن پستا قرار گرفته. حتی توی پی سی هم اذیت میکنه این حرکتش. حداقل اگر بشه یکم کوچیک بشه یا محوتر بشه قابل تحملتره.)
توی نسخه PC شبکه پرواز کوچکتر شده و دیگه روی نوشته ها قرار نمیگیره. توی گوشی نمیشه از این کوچکترش کرد و خب اصلا ویژگیش به همین متحرک بودنشه چون باعث میشه دسترسی سریع به همه بخشها داشته باشیم. حتی ممکنه در آینده ویژگیهای بیشتری هم به این بخش اضافه بشه. اما باز هم همفکری میکنیم تا ببینیم چه راه حلی میشه پیدا کرد که اذیت کننده نباشه.

نقل قول:
استش مامان با رنگ و روی سایتم خیلی احساس غریبگی میکنه. یه بادمجونی خیلی بیروحی شده. میدونم این رنگو فقط برای حمایت از سبزیجات گذاشتین و شایسته تقدیره ولی... مامان افسردگی گرفت و ویتامیناش کاهش پیدا کرد! کاش یکم روشنتر و بنفشتر بشه؛ اینطوری خیلی قشنگتر میشه. کادرا و خطوط هم خیلی تیزن و یاد قالبای اولیه سایت میندازنم. امیدوارم یکم روشون کار بشه. روی نسخه قدیمی، پستای قدیم و جدید هم با یه قلم پر طور به رنگ قرمز و مشکی از هم متمایز میشدن ولی الان اینو نداریم و اون حس پست جدید اینارو نمیتونم بگیرم و یه طوریه انگار همه پستا قدیمیه.
رنگ بندی رو توی این مدت یکمی تغییر دادیم و تاثیر رنگ بنفش تیره در سایت کمتر شده. خودمم شخصا فکر میکنم با وجود اینکه تم سایت درحال حاضر دارکه، میشه با ترکیب رنگهای مختلف حال و هوای سایت رو گرمتر و بانشاط تر کرد که به آدم روحیه خوبی بده. پس باهاتون موافقم. البته تم روشن هم توی راهه و انتخاب میان تم تیره و روشن برای همگی آزاد خواهد بود. پس اینطوری هرکسی طبق سلیقه خودش میتونه راحت تم مورد علاقشو انتخاب کنه.
کادرا و خطوط رو والا تا حد استانداردی از تیزی در اوردیم و حالت گرد پیدا کردن. ولی احتمالا جاهایی از چشممون افتاده که بازهم بازبینی میکنیم. اگر هم بگید دقیقا کجاها اینطوری جلوه میکنن خودش کمک میکنه.
حذف اون ایکون های قلم پر پستها هم به این دلیل بوده که چون فضا اشغال میکرده توی بلاکها، یکمی باعث بهم ریختگی بلاکها میشده و در نمایشش توی نسخه PC و موبایل تاثیرگذار بوده. اگر تقاضا برای این مورد زیاد باشه، دوباره ایکونهای قلم پر برای بلاکهای انجمن هارو برمیگردونیم. البته این ایکونها به صورت بهروز شده توی هر انجمن و در قسمت نمایش تاپیکهای انجمن قابل مشاهده هستن.
نقل قول:
تاریخ داخل پروفایل هم خیلی بهم ریختهس. میلادی نوشته میشه در حالی که تاریخ شمسیه. باعث میشه آدم گاهی ماه و روز رو اشتباه کنه. خواهشا آخرین ورودام مثل قدیم بیارینش توی همین نمایش جزئیات که اعضا هی مجبور نشن هر بار پاشن برا یه تاریخ برن تو پروفایل شخصی.
نمایش تاریخ ها بزودی درست میشن.
آخرین ورود رو حذف کردیم و به جاش تاریخ گرفتن نقش رو اوردیم. میتونیم تاریخ آخرین ورود رو هم بیاریم دوباره، ولی خب تعداد تاریخها خیلی زیاد میشه توی پروفایل کاربرها توی انجمنها.
نقل قول:
این چت باکس جدیدو خیلی درک نمیکنم چی به چیه و اون جنابخان چیه و چی داره میشه که احتمالا تو مرحله تسته و اوکی میشه به امید مرلین. فقط دیدم نوشته شده بود که نمیشه پیامو پاک کرد (خودم تست نکردم.) که دیگه آقا خواهشا این آپشن رو حتی شده مثل واتساپ (که لعنت خدایان بر او باد.) به کاربر بدین. گیریم دستمون خورد عکسای تعطیلات مرلین با حوریها در سواحل بالاک رو فرستادیم داخلش... کی جوابگوی عفت عمومی جریحهدار شده ملت شهید پرور جادوگرانیه اونوقت؟!
چت باکس جدید نکته خیلی خوبی که داره اینه که به سایت بیرونی متصل نیست و در واقع یک ماژول داخلی در سایت خود ما هستش. اینطوری از اطلاعات خود کاربران مثل شناسه نمایشی، آواتار و ... استفاده میکنه و نیازی به ثبت نام هم نداره. بنظرم چت باکس خوبیه اتفاقا. حذف پیام های چت باکس توسط مدیران از توی منوی مدیریت امکان پذیره. ماژول این ویژگی رو که خود اعضا بتونن پیامشون رو حذف کنن نداره متاسفانه که امیدوارم بتونیم اضافش کنیم.

نقل قول:
حالا اینارو گفتم ولی اینم بگم که دیدم وقتی رو لینک پستا میزنیم، صفحه باز شده مارو میبره بالا سر پست و دورشو طلاییطور میکنه که این به نظرم خیلی خوب بود. هدر گروههای خصوصی هم زیبا شده. هدر اصلی سایت یکمی به نظرم ماینکرفتیه که سلیقه من نیست صرفا ولی اون حبابطوراش قشنگه.
هدر مجدد تغییر کرده. فکر میکنم در فصل فعلی هدر مناسبی باشه و کمی هم حال و هوای گرمتری داشته باشه.
نقل قول:
دستتونم دردنکنه و خسته نباشین.
ممنون که نکات و ایرادات رو گزارش کردین.

پانمدی.