مأموریت قدرت طلبی| پیام امروز
جام آتش
پارت یک
در یک روز پرهیجان و پر از شگفتی در هاگوارتز، نارسیسا بلک، یکی از اعضای برجسته و معروف خانواده بلک، با یک بیانیه قاطع و جسورانه به جمع دانشآموزان و اساتید اعلام کرد که به زودی بر هاگوارتز تسلط خواهد یافت. این سخنرانی در حیاط مرکزی مدرسه، جایی که دانشآموزان در حال گذراندن وقت خود بودند، برگزار شد و به سرعت توجه همه را به خود جلب کرد.
نارسیسا در این سخنرانی پرشور و پر از اعتماد به نفس، به قدرت و جاهطلبیاش اشاره کرد و به رقبای خود هشدار داد که هیچکس نمیتواند جلوی او را بگیرد. او با صدای بلند و قاطع گفت:
_من به زودی یه اتحاد جدید تشکیل میدم، گروهی از بهترین و قدرتمندترین دانشآموزان هاگوارتز که به من وفادار خواهند بود. ما با هم، به سمت قدرت میرویم و هیچکس نمیتواند جلوی ما را بگیرد.
این سخنان او به سرعت در میان دانشآموزان پخش شد و بسیاری از آنها را به فکر فرو برد. آیا نارسیسا واقعاً میتواند به این قدرت دست یابد؟ آیا او میتواند رقبای خود را به زانو درآورد و بر هاگوارتز تسلط پیدا کند؟ این سوالات در ذهن دانشآموزان و حتی اساتید به وجود آمد و باعث شد که بحثهای داغی در مورد آینده هاگوارتز شکل بگیرد.
نارسیسا همچنین به تاریخچه خانواده بلک اشاره کرد و گفت:
_ما به عنوان بلکها، همیشه در جستجوی قدرت و تسلط بودیم. ما از نسلهای گذشته یادگرفتم که چطوری با استفاده از هوش و نیرنگ، رقیب های خودمون رو شکست بدیم . من هم از این روشها بهرهبرداری میکنم و به زودی نام من در تاریخ هاگوارتز جاودانه خواهد شد.
در ادامه، او به دانشآموزان گفت که برای رسیدن به هدفش، باید از نقاط ضعف رقبای خود استفاده کند و به آنها یادآوری کرد که هیچکس نمیتواند بر او غلبه کند. این سخنان او به شدت در میان دانشآموزان و اساتید هاگوارتز مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از آنها را به فکر فرو برد که آیا این جاهطلبی به واقعیت تبدیل خواهد شد یا خیر.
در روزهای آینده، باید دید که آیا نارسیسا بلک میتواند به وعدههای خود عمل کند و قدرت واقعی را به دست آورد یا خیر. اما چیزی که مشخص است، او به هیچ وجه از تلاش برای رسیدن به هدفش دست نخواهد کشید.
این خبر به شدت در میان دانشآموزان و اساتید هاگوارتز مورد توجه قرار گرفته و همه منتظرند ببینند که آیا این جاهطلبی به واقعیت تبدیل خواهد شد یا خیر. آیا نارسیسا میتواند گروهی از دانشآموزان وفادار را دور خود جمع کند و با آنها به سمت قدرت حرکت کند؟ آیا او میتواند بر رقبای خود غلبه کند و نام خود را در تاریخ هاگوارتز جاودانه کند؟
در این میان، برخی از دانشآموزان به حمایت از نارسیسا پرداخته و او را به عنوان یک رهبر قوی و با اراده میشناسند. در حالی که برخی دیگر به او شک دارند و معتقدند که این جاهطلبی ممکن است به شکست منجر شود.
به هر حال، این خبر به شدت در میان دانشآموزان و اساتید هاگوارتز مورد توجه قرار گرفته و همه منتظرند ببینند که آیا این جاهطلبی به واقعیت تبدیل خواهد شد یا خیر. در این دنیای پر از جادو و راز، هیچ چیز غیرممکن نیست و شاید نارسیسا بلک بتواند به آنچه که میخواهد دست یابد.
در نهایت، باید منتظر ماند و دید که آیا قدرت در دستان بلکها خواهد بود یا خیر. اما چیزی که مشخص است، این است که نارسیسا بلک به زودی نام خود را در تاریخ هاگوارتز ثبت خواهد کرد و هیچکس نمیتواند جلوی او را بگیرد. قدرت در دستان اوست و او به زودی آن را به دست خواهد آورد!
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[single]] پيام امروز
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: پيام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

و ما با ایما و اشاره داشتیم بهش میگفتیم که اگه دستمون بهش برسه اون جاروی نیمبوس دو هزار درازمونو میکنیم تو حلقش!