جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

67 کاربر(ها) آنلاین هستند (56 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
65
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  292 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  349 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: پنجشنبه 23 مرداد 1404 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : آندرومدا بلک (تانکس)
گروه : اسلترین
پاتروناس : روباه
چوب دستی : چوب درخت گیلاس 10/5 اینچ . موی تک شاخ . نرم و انعطاف پذیر

ظاهر : موهای قهوه ای که دورش تنیده شده . چشم های قهوه ای که به حالت روباهی در صورتش قرار گرفته
خصوصیات اخلاقی : آروم و صبور و همه چیز به خوبی به یادش می مونه و کمی حسود و لجباز
وفاداری : لرد سیاه
سال: آخر

توضیحات : یک اصیل زاده از خاندان بلک و خواهر بلاتریکس لسترنج و نارسیسا مالفوی
وفادار به مرگخواران و به دلیل اینکه آرومه زیاد حرفی ازش زده نمیشه .
همیشه احساس خوبی نسبت به جن های خونگی نداره و حتی یک بار یکی از اون ها رو ازاد کرد .
ترجیح میده زیاد در معرض دید نباشه و خانواده اش همیشه به خاطر اینکه با اعضای دیگه ای به جز اسلترین حرف میزنه تنبیهش می کنن .
عاشق گشتن در خیابان دیاگون و خرید لوازم سال تحصیلی سال جدید.

من فکر می‌کنم کرکتر خیلی خوبی برداشتی! و حتی خودم به شخصه چیزای زیادی راجع به این کرکتر می‌دونم. می‌تونی یه پیام شخصی برام بفرستی تا اگه مایل بودی، راجع بهش حرف بزنیم.
و در ضمن، امیدوارم در آینده برگردی و معرفی‌ت رو کامل تر کنی.. من منتظرت می‌مونم.

تایید شد.
مرحله بعد: به تاپیک پاتیل درزدار برو و از یکی از جادوگرانی که در اونجا حضور داره، راهنمایی بخواه تا راه ورود به کوچه دیاگون رو بهت نشون بده.
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن فعالیت کنی و بعنوان جادوگر دسترسیت به میدان مرکزی جادوگران و ویزنگاموت باز شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط rosha14 در 1404/5/23 16:41:42
ویرایش شده توسط هیبرنیوس مالکولم در 1404/5/23 16:52:49
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/23 16:54:57
i give yo a chance DIE or DIE
ارسال شده در: جمعه 17 مرداد 1404 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: کاتبرت بینز
وضعیت: شبح
شغل: استاد تاریخ جادو - هاگوارتز

درس: تاریخ جادو
سال‌های تدریس: تمام مقاطع (1-7)
محل کلاس: طبقه سوم هاگوارتز

ویژگی‌ها:
تنها استاد شبح هاگوارتز
روش تدریس یکنواخت
دانش کامل تاریخ جادویی
باعث خوابیدن اکثر دانش‌آموزان

سابقه: مرده اما هنوز تدریس می‌کند

شخصیتی که برداشتی به نظرم خیلی جالب و خفن و باحاله، و پتانسیل اینو داره که توی انواع و اقسام داستان های جادوگران جا بگیره. و من خیلی حمایتت میکنم که چنین شخصیت خوبی رو انتخاب کردی... اما میتونستی درحال حاضر اطلاعات بیشتری از این شخصیت بدی. نیازی نیست معرفی طولانی با عجیب غریبی بنویسی اما میتونستی ویژگی هاش رو بیشتر شرح بدی.. یه گذشته‌ای ازش بدی، از علایق و تنفراتش حرف بزنی.. اصلا از این بگی که چیشد که تبدیل به یکی از ارواح هاگوارتز شد؟ اینا هم همشون به تخیلات خودت بستگی داره کاملا. پس با اجازه من اینبار رو تایید نمی‌کنم.. و منتظر می‌مونم تا یه معرفی شخصیت کامل تر ارائه بدی
تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/18 9:00:04
ارسال شده در: پنجشنبه 16 مرداد 1404 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : لیلی
نام خانوادگی : پاتر ( اوانز )
مادر هری پاتر
گروه : گریفیندور
چوب دستی : پر قفنوس ۱۲.۲۵ اینچ طول و از جنس چوب نمدار و کمی انعطاف پذیر
ویژگی ها : باهوش اما اندکی سر به هوا و البته زیبا
علاقه مندی ها : پسرش هری پاتر
پاتروتوس : گوزن
تاریخ تولد : ۱۲ ژوئیه ۲۰۱۲ ( یکم تغییرش دادم )
درسم خوبه
ماگل زاده هستم
دوستان ماگل یا ماگل زاده ی زیادی هم دارم

حقیقتش برای معرفی شخصیت، خیلی کلی و کوتاه نوشتی اما با این حال برای گذر از این مرحله کافیه. لطفاً بعداً حتما برگرد و دوباره معرفی شخصیتت رو کامل کن. منتظرت می‌مونم!
تایید شد.

مرحله بعد: به تاپیک پاتیل درزدار برو و از یکی از جادوگرانی که در اونجا حضور داره، راهنمایی بخواه تا راه ورود به کوچه دیاگون رو بهت نشون بده.
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن فعالیت کنی و بعنوان جادوگر دسترسیت به میدان مرکزی جادوگران و ویزنگاموت باز شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/16 21:20:12
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1404/5/16 21:31:51
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1404 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : لیلی لونا
نام خانوادگی : پاتر
دختر هری پاتر و جیمی ویزلی و فرزند کوچک خانواده
گروه : هافلپاف
چوب دستی : موی تک شاخ ۱۲.۲۵ اینچ طول و از جنس چوب نمدار و کمی انعطاف پذیر
ویژگی ها : باهوش اما اندکی سر به هوا و البته زیبا
علاقه مندی ها : جیمز پاتر برادر خود
پاتروتوس : پروانه بسیار زیبا و بر خلاف ظاهر فدرتمند
تاریخ تولد : ۱۲ ژوئیه ۲۰۱۲
رنگ چشم : مثل پدرم و پدر بزرگم سبز
مو های طلایی مانند مادرم دارم و جثه نسبتا کوچیک البته فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ها ( یکم قلدرم )
درسم خوبه
دوستان ماگل یا ماگل زاده ی زیادی هم دارم

متاسفانه شخصیتِ لیلی لونا پاتر درحال حاضر در شده پس نمیتونم تایید کنم، یه شخصیت دیگه از لیست شخصیت های گرفته نشده انتخاب کن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Baharak123456 در 1404/5/15 15:18:36
ویرایش شده توسط Baharak123456 در 1404/5/15 15:23:58
ویرایش شده توسط Baharak123456 در 1404/5/15 19:28:40
ویرایش شده توسط Baharak123456 در 1404/5/15 19:29:10
ویرایش شده توسط Baharak123456 در 1404/5/15 19:59:43
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/16 9:00:18
ارسال شده در: دوشنبه 13 مرداد 1404 10:54
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:
ادوارد

نام خانوادگی:
دست قیچی

گروه:
گریفیندور

سپر مدافع:
یک خرچنگ بزرگ با قیچی هایی بزرگ به جای چنگال.

جارو :
به علت تنگدستی از جاروی بقیه استفاده می‌کنه.

چوبدستی:
چوبدستی ثابتی نداره چون هر دفعه که جادو می‌کنه چوبدستیش تیکه تیکه می‌شه و مجبور می‌شه یه چوبدستی جدید بگیره یا مال نزدیک ترین فرد رو برداره.

نژاد :
قیچی داران

ویژگی های اخلاقی:
ساکته و علاقه شدیدی به گوشه نشینی و ماست خوردن داره.
----
متاسفانه توسط توطئه دشمنان قیچی هراس به اشتباه من با ماگل‌ها اشتباه گرفته شدم. لطفا بررسی بشه و دسترسی من رو برگردونید.

تایید شد!
خوش برگشتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/14 9:14:39

نهی از معروف و امر به منکر.
ارسال شده در: چهارشنبه 8 مرداد 1404 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نام شخصیت: ملیندا بابین
(تصحیح شده)

نام و نام خانوادگی: ملیندا بابین.

چوب دستی: چوب درخت سرو سرخ چوب _ طول: ۱۸ اینچ.

گروه: گریفیندور .

توضیحات: من دختر الیور و سارا بابین هستم. خیلی خوشحالم که اینجا هستم.
می خواهم در مورد خودم بگویم:
به درس علاقه دارم؛ خیلی خیلی زیاد!
حیوان ها را خیلی دوست دارم به خصوص جغد سفید و گربه.
پاترونوسم هم گربه هست. مادرم می گوید موهای بلوند و کوتاه خیلی بهم می آید؛ البته خودم دوست دارم آن ها را بلند بکنم اما مادرم می گوید ممکنه در کارهایم مزاحم دیدم بشوند.
تعریف از خود نباشد اما در جادو خوب عمل می کنم و معلم ها دوستم دارن.

خیلی دوست دارم عضو کوییدیچ بشوم و گروهم را سربلند کنم.
دوستان زیادی ندارم و بیشتر به درس هایم اهمیت می دهم.
کتاب های قوانین را از بر کردم تا اتفاقی هیچ کدام را نشکنم چون با هرگونه سرپیچی از قوانین مخالف هستم.
خیلی دوست دارم در آینده استاد هاگوارتز و عضوی از محفل ققنوس باشم.
معلم مورد علاقه ام پروفسور مک‌گونگال هست و احترام زیادی برای ایشان قائل هستم و همیشه می خواهم مثل او زنی باوقار و عالی بشوم.
من می توانم به عقاب تغییر شکل دهم .
تمام تلاشم را هم می کنم تا گروه گریفیندور را سربلند کنم. شعار من این هست: کار گروهی = سربلندی و پیروزی
من برای آقای هری پاتر و دوستانش نیز به خاطر کار های برجسته ی آنها احترام زیادی قائل هستم. آنها در مبارزه با ولدمورت پیروز شد.
من تصمیم دارم در آینده، هاگوارتز را به جایی بهتر و امن تر تبدیل کنم.

بهتر شد. یادت باشه که می‌تونی در آینده باز هم برگردی اینجا و معرفی شخصیتت رو بیشتر کنی، یا اگر چیزی بود که فکر میکردی اشتباه نوشتی، تغییر بدی. تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/8 16:04:39
ارسال شده در: چهارشنبه 8 مرداد 1404 13:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من شخصیت ملیندا بابین را انتخاب کردم و با تحقیقاتی که انجام دادم، متوجه شدم ایشان نقش پر رنگی در داستان نداشته پس باید یک سری جا ها را از خودم دربیاورم ؛ امیدوارم مشکلی نداشته باشد.

نام و نام خانوادگی: ملیندا بابین.

چوب دستی: چوب درخت نراد_ طول: ۱۶ اینچ.

گروه: ریونکلاو.

توضیحات: دختری زیبا و جوان که به درس علاقه دارد؛ عضو باشگاه اسلاگ. حیوان مورد علاقه اش جغد سفید و پاترونوسش گربه است. او موهای بلوند و کوتاه دارد. در جادو خوب عمل می کند و معلم ها دوستش دارند. ( گفتم که باید از خودم در بیاورم)
می خواهد عضو کوییدیچ بشود و گروهش را سربلند کند. دوستان زیادی ندارد و به درس هایش بیشتر اهمیت می دهد. کتاب های قوانین را از بر است و با هرگونه سرپیچی از قوانین مخالف است و اگر از آنها پیروی نکند، عذاب وجدان می گیرد. دوست دارد در آینده استاد پرواز و عضوی از محفل ققنوس باشد.
او به شدت به پروفسور مک‌گونگال احترام می گذارد و می خواهد مثل او زنی باوقار و عالی باشد.
تمام تلاشش را می کند تا گروهش را سربلند کند. برای هری پاتر و دوستانش نیز به خاطر کار های برجسته ی آنها احترام زیادی قائل است. او تصمیم دارد در آینده، هاگوارتز را به جایی بهتر و امن تر تبدیل کند. او می تواند به عقاب تغییر شکل دهد.

[ همانطور که گفتم، خیلی سخت بود که از خودم دربیاورم اما در نهایت موفق شدم]
از وقتی که گذاشتید متشکرم و امیدوارم مورد تایید باشد.

قرار نیست شخصیت پردازی که می‌کنی، حتما از خودِ کتاب و فیلم باشه... خیلی از اسم هایی که توی لیست نوشته شده، یا فقط اسمشون توی کتاب اومده یا یه صحنه خیلی کوتاه داشتن. برای همین شما اسم رو انتخاب می‌کنی، و یه شخصیت مستقل و جالب توی چهارچوب جادوگران و هری پاتر، ازش می‌سازی. برای اینکه توی شخصیت سازی ایده بگیری پیشنهاد می‌کنم به شخصیتی که بقیه‌ی اعضا ساختن و آنچنان هم توی کتاب معروف نبوده، یه نگاه بندازی.. توی همین تاپیک هم بگردی میتونی پیداشون کنی و ازشون ایده بگیری. و فکر کنم طبق توضیحاتم فهمیده باشی که اصلا عیبی نداره بخوای بعضی چیزا رو از خودت دربیاری. هرجا هم سوال یا مشکلی داشتی میتونی ازم بپرسی و بعدش شخصیت پردازی رو انجام بدی.

با این اوصاف، متاسفانه معرفی شخصیتت فعلا تایید نشد. من منتظرت می‌مونم تا دفعه بعدی با یه معرفی بهتر و کامل تر برگردی تا بتونیم به مرحله بعد راهنمایی‌ت کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/5/8 15:13:52
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: بلاتریکس بلک لسترنج

گروه: اسلیترین

چوب‌دستی: 32.4 سانتی متر با هسته‌ی موی دم تکشاخ و از جنس چوب گردو. یک میلی متر از چوب‌دستیم کم بشه، یک سانت از قدتون کم می‌کنم.

پاترونوس: داشتن این مسخره‌بازیا برای من افت داره.

پاره‌ای از توضیحات:

کلا اهل اینکه از ظاهرم بگم و اینا نیستم. سعی می‌کنم چهره رو سرحال نگه‌ش دارم چون برای بعضیا آخرین صورتی هست که می‌بینن. اگه شما هم دوست داری می‌تونی امتحان کنی. زیرزمین خانه‌ی ریدل درش همیشه به روی گروگان‌ها بازه.

ولی خب در مورد زندگی‌نامه‌ام دوست دارم چیزایی بگم بهتون. این چرت و پرتایی که بقیه بهتون می‌گن رو باور نکنین. همش دروغه. اصلشو از خودم قراره بشنوین.

روز تولد من در اصل روزی بود که به مرگخواران پیوستم. روزی که آزادی رو حس کردم. اون روز من واقعی متولد شد. تا اون روز فقط زنده بودم ولی از اون روز به بعد شروع کردم به زندگی کردن. دلیلش می‌تونه هدفمند شدن زندگیم باشه. خدمت به لرد سیاهی! لرد ولدمورت!

اگه بخوام از تفریحاتم بهتون بگم، می‌تونم به شکنجه کردن ملت اشاره کنم... چیه؟ منتظرین تفریح دیگه‌ای رو هم بگم؟ انقدر اصرار دارین؟ همین یدونه کافی نبود؟ خب اوکی! تفریح دومم کشتن اون کسایی که شکنجه کردمشون... راضی شدین حالا؟

در مورد دلفی بگم؟ چی بگم؟ آدم در مورد دبه‌ی ترشی هم مگه حرف می‌زنه. یا سرش تو گوشیه یا داره تو جوب ویدئو می‌ذاره. زمان ما ملت بدشون میومد نزدیک جوب بشن. امان از بچه‌های امروزی... چیزی هم که بهش می‌گی، میره مامانبزرگ و باباشو میاره. اگه می‌ذاشتن درست تربیتش کنم، الان باید اولین شلاقشو هدیه می‌گرفت تا برای پدرش خدمت کنه. هعی! فقط می‌تونم تاسف بخورم.

در مورد قضیه‌ی رودولف می‌خواین بدونین؟ برای اون باید بیاین زیرزمین! اونجا یه کتاب سخنگو هست می‌تونه بهتون توضیح بده.

سوال آخر؟ چقد سریع رسیدیم بهش. زمان واقعا زود می‌گذره. بپرس!

مشکل پزشکی؟ در مورد این باید بگم که شایعه‌ای بیش نیست. یه مشت دکتر بی‌سواد چهارتا آزمایش ازم گرفتن بعد فهمیدن که من مشکل دو شخصیتی دارم. بابات مشکل دو شخصیتی داره پفیوز! آخ! ببخشید فحش دادم. ناراحتت که نکردم عزیزم؟ اگه کردم عذرخواهی می‌کنم.

می‌تونم برم؟ نمی‌شه بیشتر باشم؟ لطفا! می‌گم بذار بیشتر باشم اسکل! حتما باید یجوری بزنم یه طرف صورتت بره؟ اصلا گمشو بیرون. از این به بعد اینجا واسه منه.

شخصیت‌های قبلی:
رابستن لسترنج
گریک الیوندر

تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/4/31 19:19:36
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام :(
شخصیت ما رو گرفتن دیگه نمیتونم بیام؟

سلام. خوش برگشتی!
می‌تونی شناسه جدید بسازی و شخصیت دیگه‌ای برداری و دوباره به ایفای نقش جادوگران برگردی. ولی اگه بازم فعالیت نداشته باشی ممکنه همین اتفاق تکرار بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/4/31 17:48:18
ارسال شده در: یکشنبه 22 تیر 1404 14:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اسم:جینی ویزلی

ظاهر:دختری با موهای قهوه ای روشن و بلندلاغر و لبخندی که از لبش پاک نمیشه

گروه:گریفیندور

چوب دستی:32 سانت و 9 میلی متر با مغز پر ققنوس و چوب ابنوس

حیوان خانگی:شاه جغد اوراسیایی

پاتروناس:ققنوس

جبهه:محفل ققنوس

علایق:عاشق کتاب خوندنه،از همنشینی با دوستانش لذت می بره،علاقه ی زیادی به درس داره،ولی از زور گویی بدش میاد

ویژگی شخصیتی:دوست خوبیه،مهربونه،بلند پروازه،به خانوادش اهمیت میده،دوست داره به همه کمک کنه

توضیحات:هفتمین و کوچکترین دختر خانواده ی ویزلی،6 برادر به نام های بیل،چارلی،پرسی،فرد،جرج و رون داره، از بزرگ ترین جادوگران زمان خود بود،خیلی به رفتن به هاگوارتز مشتاق بود به انجا رفت و بهترین دانش اموز پایه ی خود شد

جینی شخصیت معروفیه و اطلاعات زیادی ازش موجود هست. لطفا بعدا حتما برگرد و بیشتر در موردش بهمون بگو. مثلا این که همسر هری پاتر برگزیده هستی و سه تا بچه‌ی خوشگل داریم.

تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/4/22 17:27:57