همیشه دست بالای دست بسیار است سالازار کبیر. شما پیش دستی کردی و کتاب اول رو شروع کردی. ما پیش دستی پرو مکث کردیم و الان توی کتاب چهارم هستیم. یعنی کتاب اول جام آتش.
ما از قبل ها وقتی یکم قیمتها اوکی بودن دونه دونه کتاب های هری باقر... چیز یعنی هریپاتر رو خریدیمو انبار کردیم و هروقت که حال داشتیم خوندیمو به اینجا رسیدیم. فعلا تا نصف کتاب اول جام آتش خوندیم. البته با ترجمه فارسی و حاپ خانم ویدا میخونیم ما. درکل که نمیدونیم چجوری میتونیم خودمون رو لای این برنامه شما جا بدیم، ولی ماهم هستیم خلاصه.
ما همیشه چند گام جلوتریم، و الان هم کتاب اول رو به تازگی شروع کرده و فصل هفتم هستیم و در نتیجه برای این طرح هم ثبت نام میکنیم که جلوتر بودنمون رو به رخ شما بکشیم.
ضمن تایید حرفای سیریوس در مورد حمایت همهجورهی مدیریت از این طرح، اومدم بگم منم خیلی اشتیاق دارم دوباره از نو شروع کنم و کتابا رو بخونم. آخرینبار همزمان که کتاب هفتم تازه اومده بود، ترجمهی ویدا اسلامیه رو خوندم و از اون موقع به بعد دیگه فرصت نشد تا دوباره برگردم و از نو کتابای هری پاترو بخونم، اونم در حالی که همیشه دوست داشتم دوباره بخونمشون.
با این که حرف سیریوس در مورد هماهنگ بودن در نسخهای که میخونیم جالب بود، اما به نظرم این که نسخههای مختلف رو بخونیم و بتونیم تو گفتگوهایی که داریم در مورد کیفیت ترجمههای مختلف صحبت کنیم و ببینیم برای هر واژه بهترین معادل چی میتونه باشه هم جذابیتای خودشو داره. البته من خودم میخوام برای اولینبار نسخه انگلیسی رو بخونم، ولی دوست دارم تو چنین گفتگوهایی مشارکت داشته باشم. یادمه اولینبار که نشر پرتقال ایونتی برای معرفی کتابای هری پاترش برگزار کرد، یه مسابقه چند گزینهای گذاشته بود که بیشتر از جواب سوالا، این که بفهمی خود سوال چی داره میپرسه برام عجیب بود. چون خیلی از کلمات با ترجمه ویدا اسلامیه زمین تا آسمون متفاوت بود و تشخیصش تو اون زمان کم سخت.
در نهایت میدونم احتمالا از قبل به این مورد فکر شده، ولی با این حال برای اطمینان خواستم بگم خواهشمندم اگه مقدوره زمانبندی خوندن کتابا طوری تنظیم بشه که افرادی که سرشون شلوغه هم بتونن خودشونو برسونن و بقیه رو همراهی کنن.
مرسی از همه دستاندرکاران بابت این ماراتون فوقالعاده. خیلی بابتش ذوق دارم.
سلام. خیلی خوشحالم که چنین اتفاقی بالاخره رقم خورده و امیدوارم به بهترین نحو پیش بره. مدیریت سایت همه جوره (با اخبار + بلاک + شبکههای اجتماعی و ...) از این حرکت حمایت خواهد کرد. البته من قبل از شروع رسمی طرح، ازش مطلع بودم و با سایر مدیران هم درموردش صحبت کردم. همگی حمایت کردن. قصد دخالت در نحوه برگزاریش ندارم اما میشه جلوتر خلاقانه ترش کرد و ایدههای دیگری هم بهش اضافه کرد (مثل "کوییز + مسابقات + تولید محتوا + تحلیل و گفتگوهای خاص و ...).
من نیز به ماراتون شما میپیوندم و در طرح ثبت نام میکنم. نزدیک 30 سال سن دارم و بازهم مشتاق هری پاتر هستم. من کتابهای هری پاتر رو هیچوقت منظم و درست و با ترتیب سالم نخوندم. خوشحالم که فرصتی پیش اومده بعد از سالها بتونم به صورت منظم و با ترتیب درست بخونمشون. من ترجیحم استفاده از نسخه چاپی یا الکترونیکی فارسی هستش و اینکه همگی یک ترجمه ثابت رو بخونیم. چون فکر نکنم امکان مطالعه به زبان اصلی برای همگی فراهم باشه.
چون ترجمه های متعددی در بازار موجود هستش، بهتره یک گفتگو در مورد انتخاب ترجمه انجام بشه.
باز هم میگم خوشحالم که از طرح راه افتاده و خوشحالم که بهش پیوستم.
درود، اعلام آمادگی. اولین بار که کتابها رو خوندم، کلاس هفتم رو تازه تموم کرده بودم. هرچند کتاب ها دیگه جاذبه سابق رو برام ندارن، خوشحال میشم با خوندن دوباره نسخه چاپی تو کتابخونهم، تجدید خاطره کنم.
من رضا هستم و آخرین باری که نشستم کتابهای هری پاتر رو خوندم تو همون دوران نوجوانی بود و کتاب شیشم و هفتم رو هم با گروه ترجمه سایت، زمان عله، ترجمه و ویرایش کردیم که بعدش دیگه فرصت نشد با حوصله کتابها رو دوباره بخونم.
خیلی فرصت و بهونهی خوبیه این بار کل کتابها رو به زبون اصلی بخونم و خیلی خوشحالم که میتونم این کار رو در کنار دوستانم انجام بدم.
اوّل از همه که خیلی خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم. قبلا اگر اشتباه نکنم یه برنامه مشابه برگزار شده بود با عنوان اینکه چطور هری پاتر را بخوانیم که زحمتش رو اگه اشتباه نکنم حسن مصطفی که اون زمان دلوروس آمبریج بود، کشیده بود.
فکر می کنم با فاصله گرفتن از دوره نوجوانی یک مقداری ارتباط گرفتن با کتاب ها برام سخت شده باشه، ولی دوستدارم این ماراتون رو بهانه تجدید خاطرات بکنم و البته این که خودم رو وادار کنم تا نسخه زبان اصلی کتاب ها رو هم بخونم.
یه سوال هم داشتم، توی بحث های بررسی هر قسمت، آیا اسپویل کردن قسمت های جلوتر کتاب مجازه یا نه؟
خلاصه که هستم.
پ.ن: همینجا از مدیریت می خوام که اگر این پست رو می بینن، لطفا این ماراتن رو هم به نوار سمت چپ صفحه سایت اضافه کنن. فکر می کنم استقبال خیلی خوبی ازش بشه.
ای کسانی که جادوی جی کی رولینگ در وجودتان جریان دارد! به این ماراتن بپیوندید تا انرژیهایمان در هم بیامیزد و بخوانیم و بخوانیم و بخوانیم!
از شما دعوت میکنیم تا با دیگر علاقمندان به دنیای جادویی هری پاتر همراه شوید تا در یک بازهی زمانی بلندمدت و با برنامههای متنوع، هممسیر با هم کتابهای هری پاتر را بخوانیم و لذت ببریم! تا به حال کتابهای هری پاتر را نخواندهاید و بهانه و همراهی برای شروع نداشتهاید؟ به ما ملحق شوید! زمان زیادی از آخرین باری که کتابهای هری پاتر را خواندهاید میگذرد؟ با ما باشید! دوست دارید همراه با دیگر هواداران جزئیات کتابها و فیلمها را مقایسه کنید و نظر بدهید؟ پس این فرصت را از دست ندهید!
با هر انگیزهای، تا پایان روز 15 دی ماه میتوانید در همین تاپیک ثبت نام کنید! (اگر دیرتر هم رسیدید اشکالی نداره، ماراتن همگانیه، هر وقت خودتون رو برسونید عالیه!)
در پست ثبت نام خود چه بنویسیم؟ از خودمان بگوییم، اگر دوست داشتیم اسم و سن و سالمان را بگوییم. چه حسی نسبت به خواندن کتابها خواهیم داشت؟ دوست داریم کدام شکل از کتابها را در این ماراتن بخوانیم؟ (ترجمه فارسی چاپی؟ الکترونیکی؟ کتاب صوتی؟ انگلیسی؟)
فراموش نکنید که این تاپیک با افسونی مشابه "پیمان ناشکستنی" طلسم شده و اگه ثبت نام کنید، دیگه راه برگشتی ندارید.
پست تکمیلی مربوط به برنامه ریزی و جزئیات بعد از پایان ثبت نام در همین تاپیک ارسال میشود.