جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

64 کاربر(ها) آنلاین هستند (57 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
63
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  292 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  349 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ماراتون همگانی مطالعه کتاب‌های هری پاتر
ارسال شده در: جمعه 5 دی 1404 08:15
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با وجود اینکه برنامتون قتل عام واضح درختاست، و دارین تازه ترویجشم می‌دین، بهتون می‌پیوندم. واسه اینکه حواسم بهتون باشه!

پ.ن: تا آخر این برنامه خوب از کتاباتون استفاده کنین. ممکنه بعدش دیگه نبینینشون!
#تبعیض_قائل_نشویم_برای_برگ_ها
#برگ_ها_هم_می‌توانند_حیوان_باشند
#نه_به_قتل‌عام_درختان_و_سبزیجات

ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
همیشه دست بالای دست بسیار است سالازار کبیر. شما پیش دستی کردی و کتاب اول رو شروع کردی. ما پیش دستی پرو مکث کردیم و الان توی کتاب چهارم هستیم. یعنی کتاب اول جام آتش.

ما از قبل ها وقتی یکم قیمت‌ها اوکی بودن دونه دونه کتاب های هری باقر... چیز یعنی هریپاتر رو خریدیمو انبار کردیم و هروقت که حال داشتیم خوندیمو به اینجا رسیدیم. فعلا تا نصف کتاب اول جام آتش خوندیم. البته با ترجمه فارسی و حاپ خانم ویدا میخونیم ما.
درکل که نمیدونیم چجوری میتونیم خودمون رو لای این برنامه شما جا بدیم، ولی ماهم هستیم خلاصه.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
تنفر به همگی!

ما همیشه چند گام جلوتریم، و الان هم کتاب اول رو به تازگی شروع کرده و فصل هفتم هستیم و در نتیجه برای این طرح هم ثبت نام میکنیم که جلوتر بودنمون رو به رخ شما بکشیم.
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 19:23
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام!

ضمن تایید حرفای سیریوس در مورد حمایت همه‌جوره‌ی مدیریت از این طرح، اومدم بگم منم خیلی اشتیاق دارم دوباره از نو شروع کنم و کتابا رو بخونم. آخرین‌بار همزمان که کتاب هفتم تازه اومده بود، ترجمه‌ی ویدا اسلامیه رو خوندم و از اون موقع به بعد دیگه فرصت نشد تا دوباره برگردم و از نو کتابای هری پاترو بخونم، اونم در حالی که همیشه دوست داشتم دوباره بخونمشون.

با این که حرف سیریوس در مورد هماهنگ بودن در نسخه‌ای که می‌خونیم جالب بود، اما به نظرم این که نسخه‌های مختلف رو بخونیم و بتونیم تو گفتگوهایی که داریم در مورد کیفیت ترجمه‌های مختلف صحبت کنیم و ببینیم برای هر واژه بهترین معادل چی می‌تونه باشه هم جذابیتای خودشو داره. البته من خودم می‌خوام برای اولین‌بار نسخه انگلیسی رو بخونم، ولی دوست دارم تو چنین گفتگوهایی مشارکت داشته باشم. یادمه اولین‌بار که نشر پرتقال ایونتی برای معرفی کتابای هری پاترش برگزار کرد، یه مسابقه چند گزینه‌ای گذاشته بود که بیشتر از جواب سوالا، این که بفهمی خود سوال چی داره می‌پرسه برام عجیب بود. چون خیلی از کلمات با ترجمه ویدا اسلامیه زمین تا آسمون متفاوت بود و تشخیصش تو اون زمان کم سخت.

در نهایت می‌دونم احتمالا از قبل به این مورد فکر شده، ولی با این حال برای اطمینان خواستم بگم خواهشمندم اگه مقدوره زمانبندی خوندن کتابا طوری تنظیم بشه که افرادی که سرشون شلوغه هم بتونن خودشونو برسونن و بقیه رو همراهی کنن.

مرسی از همه دست‌اندرکاران بابت این ماراتون فوق‌العاده. خیلی بابتش ذوق دارم.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 18:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی!

مثل اینکه بالاخره وقتشه از جهل بیرون بیام و برای بار اول کتابا رو بخونم. منم ثبت نام خودم رو اعلام می‌کنم. قراره خوش بگذره.
ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 17:37
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
سلام.
خیلی خوشحالم که چنین اتفاقی بالاخره رقم خورده و امیدوارم به بهترین نحو پیش بره. مدیریت سایت همه جوره (با اخبار + بلاک + شبکه‌های اجتماعی و ...) از این حرکت حمایت خواهد کرد. البته من قبل از شروع رسمی طرح، ازش مطلع بودم و با سایر مدیران هم درموردش صحبت کردم. همگی حمایت کردن. قصد دخالت در نحوه برگزاریش ندارم اما میشه جلوتر خلاقانه ترش کرد و ایده‌های دیگری هم بهش اضافه کرد (مثل "کوییز + مسابقات + تولید محتوا + تحلیل و گفتگوهای خاص و ...).

من نیز به ماراتون شما می‌پیوندم و در طرح ثبت نام میکنم. نزدیک 30 سال سن دارم و بازهم مشتاق هری پاتر هستم. من کتابهای هری پاتر رو هیچوقت منظم و درست و با ترتیب سالم نخوندم. خوشحالم که فرصتی پیش اومده بعد از سالها بتونم به صورت منظم و با ترتیب درست بخونمشون. من ترجیحم استفاده از نسخه چاپی یا الکترونیکی فارسی هستش و اینکه همگی یک ترجمه ثابت رو بخونیم. چون فکر نکنم امکان مطالعه به زبان اصلی برای همگی فراهم باشه.

چون ترجمه های متعددی در بازار موجود هستش، بهتره یک گفتگو در مورد انتخاب ترجمه انجام بشه.

باز هم میگم خوشحالم که از طرح راه افتاده و خوشحالم که بهش پیوستم.

به امید موفقیت همگی دوستان.
پانمدی.
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/10/4 17:41:27
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 15:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود، اعلام آمادگی.
اولین بار که کتاب‌ها رو خوندم، کلاس هفتم رو تازه تموم کرده بودم. هرچند کتاب ها دیگه جاذبه سابق رو برام ندارن، خوشحال میشم با خوندن دوباره نسخه چاپی تو کتابخونه‌م، تجدید خاطره کنم.
من یک فرشته نیستم و تا روز مرگم نیز نخواهم بود. من خودم هستم.
ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 15:14
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
به دنبال آلبوس عزیزم، به این ماراتون ملحق می‌شم!

من رضا هستم و آخرین باری که نشستم کتاب‌های هری پاتر رو خوندم تو همون دوران نوجوانی بود و کتاب شیشم و هفتم رو هم با گروه ترجمه سایت، زمان عله، ترجمه و ویرایش کردیم که بعدش دیگه فرصت نشد با حوصله کتاب‌ها رو دوباره بخونم.

خیلی فرصت و بهونه‌ی خوبیه این بار کل کتاب‌ها رو به زبون اصلی بخونم و خیلی خوشحالم که می‌تونم این کار رو در کنار دوستانم انجام بدم.
ویرایش شده توسط گلرت گریندلوالد در 1404/10/4 15:19:37
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 13:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پیرمرد چراغ اول رو روشن می کنه.

اوّل از همه که خیلی خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم. قبلا اگر اشتباه نکنم یه برنامه مشابه برگزار شده بود با عنوان اینکه چطور هری پاتر را بخوانیم که زحمتش رو اگه اشتباه نکنم حسن مصطفی که اون زمان دلوروس آمبریج بود، کشیده بود.

فکر می کنم با فاصله گرفتن از دوره نوجوانی یک مقداری ارتباط گرفتن با کتاب ها برام سخت شده باشه، ولی دوستدارم این ماراتون رو بهانه تجدید خاطرات بکنم و البته این که خودم رو وادار کنم تا نسخه زبان اصلی کتاب ها رو هم بخونم.

یه سوال هم داشتم، توی بحث های بررسی هر قسمت، آیا اسپویل کردن قسمت های جلوتر کتاب مجازه یا نه؟

خلاصه که هستم.

پ.ن: همینجا از مدیریت می خوام که اگر این پست رو می بینن، لطفا این ماراتن رو هم به نوار سمت چپ صفحه سایت اضافه کنن. فکر می کنم استقبال خیلی خوبی ازش بشه.
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1404/10/4 13:53:26
خیلی خب... از اوّل!
ماراتن همگانی مطالعه کتاب‌های هری پاتر
ارسال شده در: پنجشنبه 4 دی 1404 12:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ای کسانی که جادوی جی کی رولینگ در وجودتان جریان دارد! به این ماراتن بپیوندید تا انرژی‌هایمان در هم بیامیزد و بخوانیم و بخوانیم و بخوانیم!

از شما دعوت می‌کنیم تا با دیگر علاقمندان به دنیای جادویی هری پاتر همراه شوید تا در یک بازه‌ی زمانی بلندمدت و با برنامه‌های متنوع، هم‌مسیر با هم کتاب‌های هری پاتر را بخوانیم و لذت ببریم!
تا به حال کتاب‌های هری پاتر را نخوانده‌اید و بهانه و همراهی برای شروع نداشته‌اید؟ به ما ملحق شوید!
زمان زیادی از آخرین باری که کتاب‌های هری پاتر را خوانده‌اید می‌گذرد؟ با ما باشید!
دوست دارید همراه با دیگر هواداران جزئیات کتاب‌ها و فیلم‌ها را مقایسه کنید و نظر بدهید؟ پس این فرصت را از دست ندهید!

با هر انگیزه‌ای، تا پایان روز 15 دی ماه می‌توانید در همین تاپیک ثبت نام کنید!
(اگر دیرتر هم رسیدید اشکالی نداره، ماراتن همگانیه، هر وقت خودتون رو برسونید عالیه!)

در پست ثبت نام خود چه بنویسیم؟
از خودمان بگوییم، اگر دوست داشتیم اسم و سن و سالمان را بگوییم. چه حسی نسبت به خواندن کتاب‌ها خواهیم داشت؟ دوست داریم کدام شکل از کتاب‌ها را در این ماراتن بخوانیم؟ (ترجمه فارسی چاپی؟ الکترونیکی؟ کتاب صوتی؟ انگلیسی؟)

فراموش نکنید که این تاپیک با افسونی مشابه "پیمان ناشکستنی" طلسم شده و اگه ثبت نام کنید، دیگه راه برگشتی ندارید.

پست تکمیلی مربوط به برنامه ریزی و جزئیات بعد از پایان ثبت نام در همین تاپیک ارسال می‌شود‌.
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/10/5 21:52:41
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده