جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1405 12:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر خودمان!

این قسمت کی فعال شد؟ حتما بخاطر کوین است. قدش کوتاه است و صدای کمی دارد. نتوانست صدایش را به گوش ما برساند.

مصاحبه شونده هم که آکی خودمان است. چه چیزی از این عالی‌تر!

من همیشه زندگی عادی افراد پشت این شخصیت‌ها برام جذاب بوده برای همین شاید بیشتر سوالاتم در مورد این چیزا باشه.

1. تفریح اصلی‌ت توی زندگی چیه؟
2. 10 سال دیگه‌ت رو چطوری می‌بینی؟ آیا اصلا بهش فکر کردی؟
3. از اونجایی که من هم عاشق جوجوتسو هستم، ازت می‌خوام که انتخاب آواتارت رو برامون توضیح بدی.
4. تا الآن کاتانا فقط شنیده و چیزی نگفته. آیا تو ذهنت هست که به نحوی صحبتش رو به ما برسونی؟
5. حس می‌کنی اگه حق انتخاب داشتی کدوم رو انتخاب می‌کردی؟ اینکه برای مهم‌ترین شخص زندگیت دنیا رو نابود کنی یا برای دنیا از مهم‌ترین شخصت بگذری.

ما سوال‌هایمان را پرسیدیم. سطح مصاحبه‌تان را بالا بردیم. می‌رویم.
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1405 11:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام!

ملت قبلا کلی سوال پرسیدن و من حقیقتا فرصت نکردم بخونم مبادا سوال تکراری بپرسم، در نتیجه اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشین.

1. چرا اولش که به جادوگران اومدی ریونکلاو رو انتخاب کردی؟ کلاه به زور تو رو اونجا انداخت یا انتخاب خودت بود؟
2. اگه اشتباه نکنم در طی این سال‌ها سه بار می‌خواستی از ریونکلاو بری که دو بارش پشیمون شدی و در نهایت آخرین بار جامه‌ی عمل بهش پوشوندی. علتش چی بود؟ آیا هردفعه انتخابت همون اسلیترین بود؟ اگه نه چه گروهای دیگه‌ای رو در نظر داشتی؟ چرا در نهایت اسلیترینو انتخاب کردی؟
3. آیا شخصیت آکیِ اسلیترینی تفاوتی با آکیِ ریونکلاوی داره؟
4. چی شد که از دیزی به آکی تغییر شخصیت دادی؟ حتی تغییر جنسیت دادی. چرا دختر نموندی؟
5. اگه قرار باشه یه شخصیت معروف از کتابو برداری، بگو برای هر گروه چهارگانه هاگوارتز انتخابت چیه.
6. آیا هنوز گروه دوستی "بدون نام"ـتون خارج از جادوگران پابرجاست؟ گفتم خارج از جادوگران چون حداقل پلاکس بلکتون دیگه تو جادوگران نیست. اینو قبلا تو مصاحبه ریونکلاو ازت پرسیده بودم، ولی برای خواننده‌های گل توی خونه که ریونکلاوی نیستن دوباره می‌پرسم. چرا دوستیتون اینقد قشنگ بود؟ از سه گروه مختلف بودین با جبهه‌های متفاوت. برای من خیلی دوست‌داشتنی بود که اینطور به تصمیمات هم احترام می‌ذاشتین بدون این که بگین چون با هم رفیقیم همه باید حتما یک گروه یا یک جبهه یا... بریم. البته متوجهم که اول تو گروهای متفاوت بودین و بعد با هم دوست شدین، ولی جبهه رو که دیگه می‌تونستین همچین کنین؟ من یادمه خودم و دوستم تو جادوگران عین چی به هم چسبیده بودیم و همه تغییر گروها و جبهه‌ها و اینامون کاملا مثل هم بود!
7. چرا همیشه انتخابت جبهه مرگخواران بود؟ هیچ‌وقت نخواستی محفل رو هم تجربه کنی؟ خصوصا زمانی که تقریبا هیچ‌کدوم از دوستای بدون نامت جادوگران نبودن به جز ریموسی که رهبر محفل ققنوس هم بود.
8. از تجربه‌ت از مدیریت ایفای نقش جادوگران برامون بگو. حاضری بازم مدیر بشی؟ بدی‌ها و خوبی‌هاش چیا بودن؟
9. بهترین خاطره‌ای که تو جادوگران برات رقم خورده رو برامون تعریف کن.
10. این یکی امیدوارم وجود نداشته باشه، ولی اگه داره بدترین خاطره‌ت تو جادوگران رو برامون بگو.
11. باحال‌ترین مسئولیتی در جادوگران که بیشترین لذت رو ازش می‌بری چیه؟
12. حضورت در جادوگران گاهی با غیبت‌های کوتاه یا بلند مدت مواجه بود. چی می‌شد که می‌رفتی و چی دوباره تو رو به جادوگران برمی‌گردوند؟
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 23 فروردین 1405 18:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به همه ببیندگان و خوانندگان و شنودگان!

به برنامه قلم پر خوش اومدین!
اینجا قراره کلی مهمون ویژه دعوت کنیم تا شما سوال پیچشون کنین و با شخصیت واقعی‌شون آشنا بشین.

از اونجایی که بانو دیزی کران مصاحبه‌شون لنگ در هوا مونده بود، اعضای جستجوگر تیم قلم پر (که شامل خودم و تنبل خونگیم می‌شه ) سعی کردن دنبالشون بگردن اما تنها چیزی که یافتن، همسرشون یعنی سامورایی اعظم آکی سوگیاما بود. احترام بذارید!

حالا شما عزیزان وقت دارین از فردا به مدت ده روز یعنی تا چهارشنبه دوم اردیبهشت، سوالاتتون رو از این سامورایی خفن بپرسین.

سوالاتی که دوستان قبلا از بانو دیزی کران کردن هم جمع می‌شه و جواباشون رو از سامورایی سان می پرسم. خیالتون راحت.
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

پاسخ به: قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 02:23
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جناب جعفر که دعوت مرگ را لبیک گفتی! آیا هنوز مسئول اینجایی؟!
اگر بانو دیزی کران قادر به انجام مصاحبه نیستند، لطفا مصاحبه دیگری تدارک ببینید. اعضای خوب خیلی زیادی داریم که مشتاق آشنایی باهاشون هستیم. همچنان متاسفانه نزدیک چهارساله مصاحبه ای انجام نشده.

دمت گرم.
سیریوس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1403 11:11
نمایش جزئیات
آفلاین
1- نظرتون راجع به این پنج نفر؟(تو کتاب)
سدریک دیگوری
لی لی اونز
ریگولوس بلک
ریموس لوپین
نیمفادورا تانکس
2- کتاب محبوبتون به جز هری پاتر؟
3- نظرتون راجع به فضای فعلی طرفداران هری پاتر؟
4- کدوم کاراکتر کتاب به نظرتون اورریتده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1403 01:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اهم اهم.
خب سلام!
من کاملا به درخواست خودم اینجام و اصلا هم منو تهدید نکردن و چوبدستی نذاشتن بیخ گلوم.

بریم سراغ سوالات رندوم!

1. تایپ mbtiت چیه؟ اگه می‌تونستی جای یکی دیگه از تایپا باشی، کدومو انتخاب می‌کردی؟
2. شمع عطری یا عود؟
3. زندگی ابدی ولی یکنواخت یا زندگی کوتاه ولی پر هیجان؟
4. اهل سریال هستی؟ اگه آره، طرفدار سریالای کوتاهی یا طولانی و خیلی خیلی زیاد؟
5. با اساطیر یونان/روم، ژاپن، اسکاندیناوی یا هر جای دیگه آشنایی داری؟ دوست داشتی جای کدوم خدا/الهه/شخصیت افسانه‌ای باشی؟

دیدم نیکلاس سوالای انیمه رو گذاشت برا بعدیا، خب منم یکم می‌پرسم.
6. انیمه سریالی یا سینمایی؟
7. از هر کدومش (سریالی و سینمایی) مورد علاقه‌ت رو بگو. ژانر مورد علاقه‌ت تو انیمه چیه؟
8. شخصیتی هست که باهاش همزاد پنداری کنی؟ کی؟
9. دوست داشتی جای کدوم شخصیت می‌بودی؟
10. آم، یه کیس مری کیل می‌خواستم برات بذارم که بگی ولی خب گزینه‌ای ندارم. راحت باش.
11. اهل مانگا هستی؟ یا مانهوا؟ یا کمیک؟

خب حالا یکم سوالای ایفایی!
12. اگه بهت می‌گفتن باید شناسه‌ت رو عوض کنی، کدوم شناسه رو برمی‌داشتی؟
13. حاضری یا فکر می‌کنی بتونی به عنوان یه کرکتر مذکر فعالیت کنی؟
14. دیزی رو توی یه جهان موازی توصیف کن.
15. چی شد که ایده بی‌کار بودن دیزی به سرت زد؟
16. اگه می‌خواستیم شراکتی یه کسب و کار راه بندازیم (آلنیس و دیزی) فکر می‌کنی اون چی بود؟
17. دیزی کران فعلی رو با یه آهنگ، فیلم، کتاب و هر چیز دیگه‌ای که به ذهنت می‌رسه توصیف کن. جوری که مثلا بگی وقتی داری این آهنگ رو گوش می‌دی کاملا دیزی از ذهنت عبور می‌کنه.
18. چقدر شبیه کرکتری هستی که ساختی؟
19. اگه دیزی کران یه روزی بچه‌‌دار بشه، اسمش/اسم‌شون رو چی می‌ذاره؟
20. مدیریت چجوریاس؟ دیزی مدیر چجوریاس؟

همین دیگه، موفق باشی هم‌گروهی!
(اگه سوال تکراری پرسیدم، عذرخواهم. ایگنور و رد کن.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!

Hell is empty
And all the devils are here

William Shakespeare
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1403 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
آخرین تمدیدیه!

مهلت شرکت در مصاحبه و پرسش سوالات، برای آخرین بار تا 23:59:59 فردا شب، جمعه 22 تیرماه تمدید خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin

ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1403 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه

به منزله وقفه در فعالیت قلم‌پر بدلیل مشغله های این چوپان ساده‌دل(ارواح عمه‌اش) من باب شرکت در آزمون ماتحت نابینا، مهلت پرسش سوالات از یک تیر، تا اطلاع ثانوی به مدتی نامحدود تمدید خواهد شد.

این به این معنی نیست، که این مکان دوباره به امان خدا رها خواهد شد؛ بلکه به این معنی است که جادوگران بی‌بخار غیور این سایت، فرصت فراهم آوردن استقبال پرشور تری را داشته باشند. بیاید بپرسید، خداوند پرسش کنندگان را ارج می‌نهد!

یاحق!
خداحافظی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin

پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 21 خرداد 1403 10:58
نمایش جزئیات
آفلاین
دیزی بی کران مامان!

۱. چه خبر از خانم مدیر جدید سایت؟ خوش میگذره؟ راضی هستی؟

۲. تا حالا شده راز مخوفی رو توی سایت کشف کنی که کسی ازش با خبر نباشه یا عده خیلی کمی ازش با خبر باشن؟

۳. تا حالا توی سایت و خارج سایت سوتی بزرگی دادی؟ میتونی تعریف کنی برامون! اصلا نگران نباش...اینجا همه خودین!

۴. اگر یه روز تصمیم بگیری که دیزی نباشی چه شخصیتی رو انتخاب میکنی؟

۵. اصلا دیزی چطوری دیزی شد؟! چرا شخصیتت برعکس خودت همیشه بیکاره؟! نمیخواد بازی با حیوانات شبیه به موش رو شروع کنه که از بیکاری در بیاد؟!

۶. اگر ریونکلاوی نبودی دوست داشتی عضو کدوم گروه باشی؟

۷. به نظرت سالم از ماموریتت توی اصفهان بر میگردی؟

۸. بهترین کتابی که خوندی، بهترین موسیقی که شنیدی، بهترین فیلم و عکسی که دیدی، بهترین بویی که حس کردی چیا بودن؟

۹. فکر میکنی وقتی که تازه وارد بودی چه ایراداتی توی ایفای نقشت داشتی که دوست داری به تازه واردا بگی تا اگر دارن رفعش کنن؟

۱۰. تا حالا شده بخوای از سایت بری؟ اگر یه روز مرلین نکرده جدی جدی تصمیم بگیری بری، دوست داری اعضا با چه ویژگی ای ازت یادت کنن؟

۱۱. اگر قرار بود بجای یکی از شناسه های اعضای قدیمی سایت ایفای نقش کنی کدوم شناسه رو انتخاب میکردی؟

۱۲. چه آرزویی برای جادوگران قشنگمون داری؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
وایسید ببینم فکر میکنم یه لیست 1000 تایی سوال این دور و بر داشتم..

1.چیشد که دیزی شد دیزی؟
2.وقتی کتاب میخونی و وسطش میخوای ول کنی بری، برگه رو تا میزنی یا یچیزی میذاری بینش؟
3.کدوم آرتیست(خواننده/بازیگر) از نظرت جالب نیست یا اورریتده؟ :دی
4.یه فکت عجیب درمورد خودت که به نظرت خاصه
5.اگه فردا دنیا به پایان برسه چیکار میکنی؟
6.از چیت تعریف کنن خیلی ذوق میکنی؟
7.چه کار یا تفریحی از تمام ناراحتی ها دورت میکنه؟
8.یکی از لحظات کوچیکی که با خودت آرزو میکردی کاش هیچوقت تموم نشه رو برامون تعریف کن:]
9.یه دلیل بده که چرا باید باهات دوست شیم:دی
10.قوی ترین احساس دنیا از نظرت چیه؟
11.کدوم دهه میلادی برات جذابه و چرا؟
12.آهنگی هست که حس کنی دقیقا برای توئه؟
13.یک سال بدون فیلم یا یک سال بدون کتاب؟
14.کراش بچگیات کی بود؟ (مال من امیرعلی نبویان بود مثلا :دی )
15.اگه محدودیت مالی نداشتی و هرچی دلت میخواست میتونستی بپوشی استایلت چه سبکی بود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

“J'ai peur de te blesser, parce que je t'aime. Je pense que je le ferai toujours.”
“What did you say?”
"I said your hair looks ridiculous."