شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
درود فرزند فروشنده زحمتکش، سه عدد برتی بات میخواستم، کاملا کادوپیچ شده، دو تا برای فرزند موردعلاقم جیمز سیریوس پاتر و یکی برای اون یکی فرزندم، روزالین اورست. خبلی زحمت کشیدی باباجان، یی چایی نبات حلالت.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دست اندردردیکاران. یک لوبیای برتی بات (درست گفتم دیگه؟ ) برای روزالین اورست بی زحمت(بدترین طعم ممکن رو بهش بدین. مرسی اَه.
فروشنده این!
۲۰ گالیون کسر و یِی دانا برتی بات خریداری شد با طعم:
کسب جایزه ۸ گالیونی بابت پست بعدی در قلعه هاگوارتز
نیمفادورا یاد گرفت ازین به بعد اگر خواست پیشنهاد رشوه داد به کسی داد که بالا نبود؛ که نیمفادورا فهمید چی نوشت. که اصلا خود نویسنده متوجه شد چی نوشت.
نیمفادورا ازین به بعد به شوکو رول نادری اعتماد نکرد. به کشندگان شوکورول نادری هم که اصلا اعتماد نکرد.
نیمفادورا فکر کرد تونست از پسر پسر برگزیده برای به حضانت گرفتن کوین کمک گرفت. ولی پسر پسر برگزیده احتمالا مثل خود پسر برگزیده همش بالا بود تنها کاری که کرد حرف زدن با کسایی که بود و نبود بود و تو اون حرفا هم نخواست کوین به من تحویل داد. خواست برد تالار گریفیندور. نیمفادورا ازین به بعد دیگه به پاترها اعتماد نکرد.
اصلا نیمفادورا برای چی گالیون های پسر نازش آورد باید داد به این جیمز سیریوس؟ این جیمز سیریوس مگر کمک کرد که خواست توقع برتی بات داشت؟
نیمفادورا ولی قول داد.
ولی نیمفوفقیر بود تونست زیر قولش زد. هیچکس نفهمید.
اصلا جیمز سیریوس مامور بود. نباید رشوه گرفت مگر نه؟
جناب فروشنده شما دلتون اومد از حساب من برای جیمز سیریوس برتی بات خرید؟
نیمفادورا از گرفتن وقت شما عذرخواهی کرد. جیمز سیریوس پر رو بود! نیمفادورا تصمیم گرفت برای جیمز سیریوس یا هیچکس دیگه برتی بات نخرید.
جیمز سیریوس به تدی نیمفادورا تهمت های بد بد زد. جیمز سیریوس ازین به بعد دشمن شماره یک نیمفادورا بود. خونش حلال!
سه عدد توکن گروهبندی برای علاقمندان موجود شده که به قیمت 400 گالیون فروخته میشه. مشتاقان برای تجربهی گفتگو با کلاه گروهبندی جادوگران بشتابید که به دلیل محدودیت تعداد از پذیرفتن درخواستهای بیشتر معذوریم.
لطفا اگه دیدین سه نفر درخواست دادن دیگه برای دریافت توکن پست نزنین.
پ.ن: مسئول فروشگاه لطفا پیام کوین که قبل از این پست خورده و با پست من پایین رفته رو فراموش نکنه رسیدگی کنه.
به مناسبت تولد و گیلیلیلیلییی و فوت کردن و صد ساله شدن و پارادایسی بازی و این داستانا... یه عدد برتی بات بپیچین و بفرستین برای نیمفادورا تانکس عزیز، که انشاالهافل تولدش کلی مبارک باشه!
فروشنده این!
۲۰ گالیون کسر و یِی دانا برتی بات خریداری شد با طعم: