تد ریموس لوپین نوشت:بسممرلینتعالی
(مرلین خدا نیست؛ پیغمبره)
شکوائیه
خواهان: ادوارد تد ریموس لوپین
خوانده: سوروس توبیاس اسنیپ
سبب دعوی: گرگینهستیزی
مورخه اتفاق: ۱۴۰۵/۰۳/۲۸ تا بامداد ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
آقای قاضی که فامیل هم هستیم و تقاضای اندکیپارتیبازیخویشتنداری داریم...!
اینجانب از آقای سوروس توبیاس اسنیپ بابت اهانتی که در ملاعام (چت باکس) به قشر گرگنما کردند شکایت دارم!
تقاضا دارم به مدارکی که بنده بارگذاری کردهام توجه کافی داشته باشید:
تصویر یکم
تصویر دوم
تصویر سوم
همانطور که دیدید ایشان علنا دارند ذکر میکنند که قشر محترم و معزز گرگنما لایق ازدواج و تشکیل خانواده نمیباشند و علاف و بیکارند.
تشکیل خانواده حق نه تنها هر انسانی، بلکه حتی اگر گرگنما را به عنوان انسان قبول ندارید؛ حق هر موجود زندهای است. البته همه میدانیم چه بسیار گرگینهها بودهاند که بسی بیشتر از بعضی جادوگران بینقص لیاقت زندگی داشتهاند! مثلا خواستم از ایشان بپرسم آیا هنگامی که دو انسان کامل (عمو جیمی و عمو سیری) مشغول آزار و اذیت شما بودند، تنها کسی که از شما دفاع کرد یک گرگینه نبود؟!
همچنین اتهام بیکاری و علاف بودن گرگنماها بدلیل شرایط خاصی که در بدرهای کامل ماه دارند بهشدت آزاردهنده میباشد و به هیچ عنوان قابل قبول نیست. دقیقا به این میماند که فردی دارای سرخک را سرزنش کنیم که چرا سرفه میکند؛ یا بابت دست و پا زدن کسی که دارد غرق میشود شکایت کنیم...!
شاید اندکی از گرگینهستیزان دیگر که مدام دنبال بهانه هستند تا قشر ما را از جامعهی جادوگری بزدایند؛ فیالفور به نظری که در مورد موی چرب ایشان دادهام اشاره کنند و آنرا هم توهینی نظیر اهانت آقای اسنیپ بدانند! پس این پاسخ بندهی حقیر نسبت به اتهامات احتمالی است:
اولا؛ اگر ایشان بابت نظری که دادهام شکایت دارند، این پروندهی جدایی خواهد بود و نمیتوان با بهانهی اینکه تسویه حساب شده، از کیفر قسر در بروند!
ثانیا؛ همانطور که مرلین بزرگ سفارش کرده، در امر به معروف و نهی از منکر نباید درنگ کرد! آیا نمیبینید که نصف هاگوارتز بهخاطر ایشان عفونت گرفتهاند؟! آیا نمیبینید که ایشان چهطور از موهایش روغن گیری میکند و در قوطی روغن لادن میاندازد و به خورد بچههای مردم میدهد تا خرج اضافه روی دست دامبلدور نیفتد و بتواند حقوق بیشتری بگیرد؟! آیا تنها چون مقام پروفسوری دارد باید سکوت کرد؟! آیا این همان دموکراسی و آزادی بیان جامعهی جادوگری بود که در موردش سخن میگفتید؟!
ثالثا؛ در مورد حمام کردن میتوان انتخاب کرد! ایشان میتوانند وارد حمام اساتید شوند و بهخاطر تنبون مرلین هم که شده شامپویی به آن چربستان بکشند! اما آیا پدر من انتخابی داشت؟! من انتخابی داشتم؟! فکر میکنید ما هم نمیخواستیم مثل شما در مورد زیباییهای ماه مروارید حرفهای عاشقانه بزنیم جای اینکه زوزه بکشیم...؟ فکر میکنید ما خیلی خوشمان میآید مثلاً ماهی یکبار گوشتمان پاره شده و در خون خود بغلتیم...؟
حتی ماگل پشت شناسه هم موقع نوشتن اینها روی گلویش احساس سنگینی میکند! بله؟ سرماخوردگی؟! نه خیرم آقا، بغضه؛ بغض!
در نتیجه آشکار است که تلاشهای وزارتخانه برای عادی سازی روابط اکثریت و اقلیت پس از فروپاشی نظام ولدمورت، همانند اهدای مدال درجه یک مرلین به گرگنمای عضو محفل ققنوس برای اولین بار؛ چندان نتیجهای نداشته است.
از همه نگران کنندهتر این است که آقای اسنیپ، معلم و الگوی فرزندان شما هستند. وقتی چنین جادوگری به جادوآموزانمان درس میدهد چهطور انتظار فرهنگسازی آیندگان را داشته باشیم؟!
من تقاضا دارم که آقای اسنیپ به عنوان مجازات حداقل پستی ۲۰۰۰ کلمهای در وصف و تمجید گرگنماهایی که در طول تاریخ جادوگری درخشیدند اما نامشان از ورق خوشبختی زدوده شد، بنویسند. ترجیحا در مورد پدرم باشد
از توجه شما متشکرم!
درود به جناب لوپین پسرِ دختر خاله ی من! بله ما فامیلیم ولی اگر دقت کرده باشید حتی برای خاله بلا هم پارتی بازی نکردم و مجازاتشون رو رسیدگی کردم. دادگاه علنی من بر اساس عدالته، پس اینجا نگران هیچ بی عدالتی ای نباشید!
من شکواییه شمارو مطالعه کردم اما چند نکته رو باید خدمتتون متذکر شم:
من اول که این شکایت رو ارائه کردید گمون کردم که شکایت جدیدی علیه سوروس اسنیپ جدید دارید ولی اینطور نبود. در حال حاضر پروفسور اسنیپی که شما ازش شکایت دارید مرلین بیامرز شدن و شناسه شون بسته شده و ایشون درحال حاضر کلا شناسه دیگه ای دارن.
مطلب بعد اینکه گفتم یکسری شکایت ها شامل مرور زمان میشه و درحال حاضر این شکایت جزو همون دسته هست. شما اگر شکایتی داشتید باید زود تر و به موقع برای طرح اون اقدام میکردید. درحال حاضر شکایت شما غیر قابل پیگیری هست.
رای نهایی دادگاه: متشاکی (جناب سوروس اسنیپ) به دلیل عدم ارائه شکایت شاکی پرونده (تد اوپین) در موعد قانونی (مشمول مرور زمان شدن)، و به اعتبار امر مختوم, از اتهامات وارده مبری هست و دادگاه رای به موقوفی تعقیب پرونده ایشان صادر مینماید.
ممنون از توجهتون.
با احترام، قاضی دراکو مالفوی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)