نامهای به مدیریت هاگوارتز
از طرف ارشد شاکی گریفیندور
از طرف ارشد شاکی گریفیندور
همونطور که میدونین، سلام دادن خیلی مهمه. ولی من اینبار سلام نمیدم! نه تنها سلام نمیدم، بلکه حالتون رو هم نمیپرسم!

آقا دوماه پیش اومدن به ما گفتن این هاگوارتز رو سپردن به یک عدد جن خونگی و یک سامورایی! اصلاً حتی شنیدن این ترکیب هم عجیب نیست؟
داشتیم میگفتیم، ما هم که ساحرهی نژادپرستی نبودیم و به برابری گونههای مختلف اعتقاد داشتیم، به جای اعتراض، از این تصمیم و انتخاب حمایت کردیم. ولی خبر نداشتیم که جناب مدیر و معاونش تصمیم دارن ما رو بدبخت کنن! 
همه چیز تا دو روز اول خوب بود. داشتیم از زندگیمون لذت میبردیم که یهو مدیریت محترم تصمیم گرفت کل قوانین مدرسه رو عوض کنه!
بازم گفتیم خب، چه ایرادی داره؟ نهایتش ساعت کلاسها و رفتن به خوابگاه رو تغییر میده. ولی نه! مدیریت میخواست ما رو با خاک سیاه بنشونه! 
جن زحمتکش و سامورایی، قانون منع تنبیه جادوآموزان گذاشتن! اصلا میتونین قبول کنین؟ چطوری؟

اصلا شما میدونین ملانی با چه شوق و ذوقی کلکسیون دمپاییهاش رو تکمیل کرده بود؟ میدونین تازه موشک دمپایی های نقطهزن خریده بود؟ میدونین چقدر برای تعلیم و تربیتشون زحمت کشیده بود؟

خبر دارین ملت تازه شروع به ترسیدن از میرا کرده بودن؟ میدونین چقدر برای اینکه دندونهای میرا تیز تر و ترسناک تر بشه تا ملت ازش بترسن خرج کرده بودم؟

شما پولهای هدر رفتهی ما رو برمیگردونین؟
شما ظرفیت کلاسهایی که با هزار و یک تهدید مختلف پر شده بود رو پر میکنین؟
شما جیمز سیریوس رو راضی میکنین به روزالین نگه کوه و جنگ جهانی سوم رو توی تالار گریف شروع نکنه؟
شما جواب موهای سفید شدهی من و ملانی رو پس میدین؟ 
البته من که میدونم همهی اینا توطئه بر علیه من و ملانیه! وگرنه چرا مدیریت باید همچین قانونی بذاره؟ آیا بقیه ارشدهای گروهها هم از تنبیه جسمانی برای اعضاشون استفاده میکنن؟
یا مدیریت فقط قصد داره من و ملانی رو اذیت کنه؟ 
بنابراین من در همین لحظه، اعتراض خودم رو نسبت به این رفتارهای دیکتاتورانهی مدیریت مدرسه اعلام میکنم! ما به تنبیه جسمانی اعضای خودمون ادامه نمیدیم و اگه مدیریت بخواد باهامون برخورد کنه، برخورد بک خواهیم کرد!
فراموش نکنین که قویتر از قوانین سخت و ظالمانه، افرادیست که آنها را میشکنند!
#نه_به_نه_به_تنبیه_جسمانی

#نه_به_قوانین_سخت
#درود_بر_گازگولی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج