نمرات جلسه چهارم کلاس شفابخشی جادویی
جهت یادآوری:
نقل قول:
شفاف سازی درخصوص نحوه امتیازدهی:
اول از همه توضیحاتی مختصر درمورد نحوه امتیازدهی میدم. اگه دقت کنید تکالیفی که بهتون داده میشن ساده هستن چون من ازتون میخوام به چیزهای ساده با دید منحصر به فرد خودتون نگاه کنید. انتظار دارم جوری بنویسید که خواننده از دید شخصیت شما به همه چیز نگاه کنه و با خلاقانه نوشتن به چیزهای ساده و روزمره عمق بدید.
بنابراین خلاقیت در کلاس من خیلی مهمه.
نحوه امتیازدهی به شرح زیر داده میشه.
در تکلیف غیر رول:
۵ نمره خلاقیت
۵ نمره توجه به جزییات، پاسخ درست و توصیف مناسب
همونطور که دفعه قبل گفتم من به اولین کسی که تو کلاسم شرکت کنه یک عدد دمپایی نقطه زن اولتراسونیک جایزه میدم.

که جایزه جلسه سوم دوباره به سوروس اسنیپ عزیز میرسه و اولین نفری میشه که یه جفت کامل از دمپاییام داره.

لنگه ی دوم دمپایی قبلی رو با جغد برات فرستادم.

و اما امتیازات:
اسلیترین: ۱۰
سوروس اسنیپ: ۵ + ۵
درسی که از شفابخشی توی این ترم یاد گرفتی همون چیزی بود که میخواستم. گاهی وقتا عقاید شفادهنده خیلی موثرتر از معجون ها و طلسم های درمانیه. شفادهنده خوبی خواهی شد.
دیانا کارتر: ۵ + ۵
امیدوارم ایده ی کوچیک کردن یکی از شاگردام به عنوان دوربین درونیت در حد همون ایده مونده باشه.
همکاری خوبه. اون بچه درواقع ورژنی از خودته که خواستی مخفیش کنی.

گریفیندور: ۱۰
فلور دلاکور: ۵+۵
طبیعیه حواست پرت بشه، از قدیم گفتن خوشگلی دردسر داره.

افرین عزیزم خیلی خلاقانه و زیبا بود. کودک درونت یکم خرجش زیاد نیست؟

روزالین اورست: ۵+۵
به به ببین کی برگشته.
هورا که هستی.کنترل z عالی بود، کلی خندیدم. همیشه بهت میگم تو خلاقیت خیلی خوبی برای انشا و طنز داری. ولی کو گوش شنوا!
یینگده بهتر هم نمیشه. بهتر هست! بدو تا دمپایی نخوردی.
تلما هلمز: ۵+۵
کودک درون تلما، چرا پیرزن درون داری!

کودک بیرون کی بودی تو؟

من این ترم همه تلاشمو کردم که درکنار مفاهیم جادویی به این نکته هم اشاره کنم که سلامت ذهن پیش زمینه سلامت بدنه و برای شفادهنده خوب بودن نیازه که براش وقت و اهمیت قائل بشید.
تدریس برای شاگردای بااستعداد و خلاق و باهوشی مثل شما برام پر از شادی و لذت بود.

امیدوارم شما هم از کلاس شفابخشی جادویی لذت برده باشید.
به امید دیدار
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ولی در کنار این اعتمادبهنفس، خیلی حساس هم هست و اگر احساس کنه نادیده گرفته شده یا کسی زحماتش رو ندیده، سریع ناراحت میشه و بدون خرید لوازم آرایش، اصلا قابلیت آشتی با هیچکس رو نداره.

حتما بولی کردن شبح قضاوتگر رو توی برنامه درسی ترم بعد قرار میدم. 

غیبت میزنم.