جامعهی محترم جادوگری، ساحرهها و جادوگران عزیز، اعضای محترم محفل، مرگخواران، کارآگاهان، مقامات وزارت و سایر افرادی که طی این مدت به دلایل مختلف تحت نظارت اینجانب قرار داشتند...
اینجانب کرنلیوس فاج، وزیر قانونی، محبوب، شایسته و کاملاً بیحاشیهی سحر و جادو، بدین وسیله اعلام میکنم که...
نه. ولش کنین. بذارین حداقل این یکی رو به زبون خودم حرف بزنم. 
اولاً میدونم خیلی لوسه که به عنوان وزیر اومدم و دارم توی خداحافظ وزیر پست میزنم، اما حقیقتاً جای دیگهای پیدا نکردم! 
ولی حالا که روزهای آخر اولین دورهی وزارتم رسیده، میخوام چند کلمهای با آحاد جامعه جادوگری (برو کنار فاج!
) صحبت کنم!
وقتی برای وزارت کاندید شدم، واقعاً برنامههای زیادی داشتم. کلی ایده توی ذهنم بود و کارهای زیادی بود که دوست داشتم انجام بدم. ولی واقعیت اینه که تقریباً نصف یا حتی بیشتر این دوره، به خاطر اتفاقات عجیب و ناراحتکنندهای که بیرون از سایت و توی کشورمون افتاد، اصلاً به سایت دسترسی نداشتم یا شرایط جوری بود که طبیعتاً هیچکس دل و دماغ فعالیت نداشت.
برای همین خیلی از چیزایی که دوست داشتم انجام بدم، انجام نشد.
اگه بخوام خیلی صادقانه به عملکرد خودم نمره بدم، قطعاً نمرهی قبولی به خودم نمیدم و این دوره رو دورهی موفقی برای وزارت نمیدونم. امیدوارم کسی که بعد از من میاد، شرایط بهتری داشته باشه و خیلی بهتر بتونه این مسئولیت رو پیش ببره.
ولی در عوض، آدمهای خیلی خوبی کنارم بودن که بدون کمکشون همین مقدار کار هم انجام نمیشد. اومدم بگم نام نمیبرم که اگه کسی از قلم افتاد ناراحت نشه، ولی دیدم حق مطلب ادا نمیشه اونجوری! دیگه اگه کسی از قلم افتاد ببخشید!
اول از همه @هلنا ریونکلاو عزیز که واقعاً نه فقط توی این دوره، بلکه همیشه یکی از آدمهایی بوده که میشه روی کمک و حمایتش حساب کرد. فکر کنم هرکسی یه مدت توی جادوگران فعالیت کرده باشه، میدونه هلنا چقدر برای بقیه وقت و انرژی میذاره.
بعد بریم سراغ اوایل شروع دوره وزارتم که اون برنامهی مشترک بین محفل و مرگخوارها رو شروع کردیم، لرد اون موقع که الان @بلاتریکس لسترنج شده و @لرد ولدمورت عزیزی که قبلاً بلاتریکس بود، خیلی کمکم کردن. @گلرت گریندلوالد، دامبلدور قبلی و البته @آلبوس دامبلدور فعلی هم هر کدوم توی بخشهایی از این مسیر کنارمون بودن و کمک کردن. البته فراموش نمیکنم که @سالازار اسلیترین هم با همفکریهاش کمک زیادی توی همه زمینهها بهم کرد. همینطور از @سیبل تریلانی هم باید به خاطر هم فکریهاش یاد کنم. @سیریوس بلک هم که لازم به گفتن نیست که چقدر به عنوان وزیر قبل از من خفن بود و با اهدای نیمی از سرمایه شخصیش کار رو برای هر وزیری راحت کرد.
یه مدتی هم همزمان با شناسهی الستور مودی، سرپرستی محفل رو به عهده داشتم که برای خودم یکی از جذابترین بخشهای این دوره بود. کار کردن کنار اعضای محفل واقعاً تجربهی خوبی بود و فکر میکنم توی اون مدت خیلی چیزها از هم یاد گرفتیم.
در همین حین، به خاطر شرایطی که پیش اومد متأسفانه چند ماهی اوضاع خوب نبود و منم به سایت دسترسی نداشتم.
بعد از این که دوباره تونستم به سایت برگردم، افتخار این رو داشتم که @دملزا رابینز رو به عنوان معاون انتخاب کنم و واقعاً نمیدونم یه وزیر چه معاون بهتری میتونه بخواد؟
دملزا فوقالعاده فعال بود، همیشه آمادهی کمک بود و هر کاری که بهش سپرده میشد، با سرعت و کیفیت خیلی خوبی انجام میداد. مطمئنم توی جادوگران آیندهی خیلی درخشانی داره. توی یکی دو ماه آخر سعی کردیم با هم یه مقدار وزارت رو مرتب کنیم، بخشها رو آپدیت کنیم، سوژههای جدید راه بندازیم و دوباره یه تکونی بهش بدیم. البته که بار اصلی روی دوش دملزا بود.
یکی از کارهایی هم که شروع کردیم، دفتر فرماندهی کاراگاهان بود.
ایده این بود که در اونجا بهترینها رو دور هم جمع کنیم. به همین دلیل تلاش کردیم متقاضیها رو با مأموریت و نقد نوشتههاشون رو بهتر کنیم تا آماده ورود بشن. دوست داشتیم در نهایت یه تیم قوی داشته باشیم که هر جای سایت یه سوژه گیر کرد، جایی نیاز به فعالیت داشت یا گرهای توی داستانی افتاد، بشه این تیم رو فرستاد تا وارد ماجرا بشن و کمک کنن. قرار بود حقوق ماهیانه داشته باشن و برای مأموریتهاشون هم پاداشهای خوبی بگیرن.
ما فقط تونستیم شروعش کنیم. امیدوارم وزیر بعدی بتونه این سیستم رو ادامه بده و چیزی که هنوز بیشتر در حد پایه و ایده است، به یه بخش جدی و فعال تبدیل کنه.
قطعاً افراد خیلی بیشتری بودن که توی این مدت کمکم کردن و اسم خیلیهاشون الان از قلم افتاده. ممنونم از تکتکتون. 
فارغ از اتفاقاتی که بیرون از سایت افتاد و باعث شد این دوره خیلی متفاوتتر از چیزی بشه که اول تصور میکردم، از زمانهایی که واقعاً اینجا بودم و کنار شما فعالیت کردم، تقریباً فقط خاطرهی خوب دارم.
وزارت من شاید اون چیزی نشد که خودم دوست داشتم بشه، ولی آدمهایی که توی این مدت کنارشون بودم باعث شدن همین دوران برام ارزشمند و به یاد موندنی باشه.
امیدوارم از این به بعد، توی جاهای دیگهی سایت بتونم بیشتر کار کنم، بیشتر بنویسم و بیشتر کمک کنم.
و بالاخره بعد از مدتها، وزارت سحر و جادو میتونه نفس راحتی بکشه.
البته خیلی هم راحت نباشین. فاج هنوز اینجاست!