سلام لوک چادری بداَس!
نقل قول:
عذاب وجدان می گیریم بپستم و وقتی تو بلاک ها ظاهر می شه بگین اعع! نظر! انتقاد! بعد بیاین ببین اعع! خبری نیست.
عهه!
لوک، Look!
یه کار، یا تمجید میشه ازش، یا بهش انتقاد میکنن، یا برا بهتر شدنش کامنت میدن. من و تدی گروهی کار میکنیم. تمجیدها رو اون خودشیفته لوپین بچه قرتی که از همینجا تولدش رو تبریک میگم، دست و جیغ و هورااا!
بررسی میکنه، انتقاد هارو من میپذیرم که خیلی پاتر و انتقادپذیر و قهرمانم. کامنت هارو هم هر دو به شدت فکر میکنیم روشون و به شدت آدمای کامنت فکر کنی هستیم، به شدت!
من فکر میکنم تلخ ترین اتفاقی که ممکنه بیفته برای ما وقتی فصل جدید رو تازه آپ کردیم، غیب! شدن تاپیک از بلاکه. این یه جورایی به این معنیه که خب، انتقاد و گوجه هم هیچی. جمع کنید برید.
نقل قول:
ولی به این فکر کنین شاید بعضی ها مثل من اینو گذاشتن تموم شه آخرش بخونن یا این که حداقل 5 فصل 5 فصل بخونن. آخه مسئله اول اینه که پانچ پیج (:دی) رو می زنین و ما می مونیم و کلی سوال های بدون پاسخ و کلی هیجان. بعد برای فصل بعدی باید یه چند فصلی کم کمش صبر کنیم.
حرفت حسابه.
منطقیه اینی که میگی. راه حلش اینه فصل به فصل نذاریم و یهو پنج تا فصل باهم بذاریم همونطور که خودت گفتی.
ولی مساله اینه من و تدی جوگیریم.
جو بدین، میگیریم.
ندین، نمیگیریم.
یعنی من الان بت میگم واستا همینجا توی چادرت، من سه ماه دیگه با فصلای 12 تا 16 برمیگردم.
بعد میرم از جادوگران، زن میگیرم، بچه دار میشم، نوه م هم به دنیا میاد. (اسپیکینگ آو به دنیا اومدن، میلاد با سعادت تدی لوپین، تک گرگ پشمآبی جادوگران رو بر همه ی شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض میکنم. )ولی از پنج فصل خبری نیست حاجی راستش.
من حداقل اینه فازم، واسه نوشتن باید هویج بگیرن جلوم. تدی رو نمیدونم، اون احتمالا کره عسلو ترجیح میده.
اما در مورد مساله فراموشی یا بهم ریختن فایل ها و دانلود نشدنشون، من حق رو صد در صد به تو میدم. ببین اگه لینکی برات کار نکرد، بگو ما چکش کنیم لینک سالم رو تقدیم کنیم، این که هیچ. واسه این داستان گم و گور شدن برگه هاتم داداش کلاسور رو ولش کن، یه دفتر صد برگ بردار، تمیز و مرتب از اول تا آخرشو بشین بنویس برا خودت .
پیشنهادت خیلی پیشنهاد خوبیه، خیلی تمیزه حرفت. خوشم اومد. با توجه به اینکه کار تقریبا داره به سمت سراشیبی پایان میره، باید به فکر یه پی دی اف گنده از فصل یک تا الان باشیم، یه فایلش میکنیم که به جای یکبار خواندن چند کتاب، یک کتاب را چندبار بخوانید.
اما در مورد اینکه بعد آپلود هر فصل، قبلیارو هم بذاریم هم یادمه تدی اینکارو کرد چندبار، اما اونم چشم. لینکای قبلی رو هم رفرش میکنیم و در اختیار قرار میدیم.
نقل قول:
* من کلا پاک پاکم. برای یکی مثل منم اون عکسه اسپویل می کنه؟ می خوام ببینم.
تو پاک نیستی داداش، تو گفتی اصن تدی رو ندیدی توی این فصلایی که خوندی تا حالا، تو تعطیلی برادر.
حاجی بیس خطر اسپویل واسه انسان های پاکه.
آلوده ها مشکل ندارن.
به هرحال بخشی از نقاشی تو امضای منه (که فعلا توی پست هام تو این تاپیک، غیرفعال میکنمش.) چون من برخلاف تدی معتقدم لذتی در اسپویل کردن و مریض بودن و کرم ریختن هست که هیچ جای دنیا نیست.
مرسی وقت گذاشتی لوک.
دمت گرم.
فصلایی که نداشتی رو بگو برامون، میذاریمشون دوباره. شایدم همه رو یه فایل کنیم دیه تا الان.
ارادت،
جیمز.