آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
جینی ویزلی .. اینقده ازش بدم میاد کاش هرمیون با هری ازدواج میکرد والا بیشتر لیاقت داشت کلی به خاطر هری سختی کشید همه جا باهاش بود کلیم جونشو نجات داد اونوقت این جینی پریده وسط ، دین توماس براش کافی بود ( بر اساس فیلم گفتم ) دامبلدور ادم خوبی بود خیلی از مردنش ناراحت شدم بیشتر از مرگ دامبلدور از مرگ فرد ویرزلی ناراحت شدم تو کل خانواده ویزلی این دوقلو ها رو خیلیییییی دوست داشتم واقعا حیف شد که مرد اگه نمی مرد به نظرم بهتر بود
TVXQ & JYJ FOREVER
Love Me Love Me
پاسخ به: اگر دامبلدور نمیمرد،دوست داشتیددوست داشتید به جاش کی میمرد؟