آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
کتاب شاهزاده دورگه از اولش تا آخرش گریه بود ولی من اینجاها ناراحت شدم 1_مرگ دامبلدر 2_مرگ فرد 3_مرگ سیریوس و اسنیپ 4_پایان کتاب هری پاتر 5_ازدواج رون با هرماینی!!عجیب نه!!
اخر كتاب هفت. از اونجا كه سوروس اسنيپ كشته ميشه تا اخرش راستش به نظر من رولينگ اينجا زيادي خشن و سنگدلانه نوشته. من انتظار مرگ اسنيپ رو داشتم اما نه اين جوري خيلي برام عجيبه كه رولينگ در تمام كتاباش اسنيپ رو به عنوان جادوگري قابل معرفي كرده اما حتي يك صفحه به مبارزه يا قدرت تمايي اين كاركتر اختصاص نداده بود.