شرمنده که چند روزی نبودم و نتونستم جواب همگی رو بدم.خوب از اول جواب همگی رو میدم .
جواب سیریوس و آمیکوس :
بزودی ورزشگاه برای تمرین و اینجور کارا زده میشه اما موضوع اینکه اعضایی که میخوان بیان تمرین کنن و رول تکی بزنن،سوژشون چیه؟آیا باید به من پیام شخصی بدن که بهشون سوژه بدم یا همونجا میگن ؟ یا اصلا چیزه دیگه ای؟

تا این جواب منو بدین ورزشگاه تمرینات زده میشه .
جواب گودریک گریفندور و زنوفیلیوس :
گودریک گریفندور نوشته :
نقل قول:
به نظر من این اعلام آمادگی برای لیگ خوب نیست بهتره یه تاپیک زده بشه که اونجا محل ثبت تیم ها باشه یعنی یه نفر بره برای خودش تیم درست کنه بعد بیاد ثبت نام کنه و اگه حتی دو تا تیم هم تشکیل شدن هم خوبه و می شه بین اونجا مسابقه انجام داد و برنده اعلام کرد.
زنوفیلیوس لاوگود نوشته :
نقل قول:
با گودریک موافقم. اینطوری اونایی که میخوان تیم بسازن میرن دنبال عضو و میارن ولی اینطوری... اصلا اعلام آمادگی هیچ فایده ای نداره. همین کار بهتره. آخرشم هر عضو میاد عضویتش تو تیمو تأیید میکنه.
منم میخواستم اول اینکارو کنم اما پشیمون شدم.حالا هم مشکلی ندارم اینکارو بکنم فقط باید یکمی بیشتر در موردش فکر کنم.اما نمیدونم که همه واقعا از این کار راضی هستن یا نه .
من خودم در فکر اینم که یک تاپیک بزنم و یکی از اعضا بیاد به یکی دیگر از اعضا پیشنهاد دوءل به سبک کوییدیچ بده

اگه اونم قبول کرد با هم دیگه به دوءل به سبک کوییدیچ بپردازن و اینا .