آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
گيلدروي نوشت ببخشید استاد! جاسم منقلی اینو داد ( گیلدی یه گونی ذغال میزاره رو میز مرلین ) گفت برای امشب منقلو ردیف کن که شب وقتی همراه خانوادش برای یه امر خیر خدمتتون میرسه بند و بساط ردیف باشه!
ببخشيد جناب گيلدروي لاكهارت اما به دليل توهين و فحش دادن مستقيم به من مجبورم 5 امتياز از اسلايترين كم كنم. پس 5 امتياز كم ميشه.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
قابلیتهای ویژه: بازی با ذهن انسانها و جذابیت ذاتی
دیدن آینده (به لطف کیلین) سفر به گذشته (به لطف زمانبرگردان) جوانی جاودان (به لطف سنگ جادو) قدرت بیانتها (به لطف ابرچوبدستی)
گیلی جون اینجا که نباید شعر بگی! اخ یادم نبود که جادوت برگشت به خودت ----------------------------------------------------- پروفسور عزيز كلمه شعر در نظر افراد فحش تلقي ميشه در نتيجه ديگه به كارش نبرين- مرلين
||||||||||||||pr.vector=پرفسور ویکتر=استاد درس ریاضی جادویی|||||||||||
ببخشید استاد! جاسم منقلی اینو داد ( گیلدی یه گونی ذغال میزاره رو میز مرلین ) گفت برای امشب منقلو ردیف کن که شب وقتی همراه خانوادش برای یه امر خیر خدمتتون میرسه بند و بساط ردیف باشه!
ببخشيد منظورت از اين كه گوي زرين كجاست چي بود؟ گوي زرين يا در واقع اسنيچ طلايي در يك در كوچيك در اون جعبه نگهداري ميشه. درون زمين هم پيدا كردنش وظيفه جستجوگره. دقت كن سوالات اينقدر لوس نباشن!!!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
دیدن آینده (به لطف کیلین) سفر به گذشته (به لطف زمانبرگردان) جوانی جاودان (به لطف سنگ جادو) قدرت بیانتها (به لطف ابرچوبدستی)
جلسه پنجم با سلام ميريم كه داشته باشيم جلسه پنجم.در جلسات قبل كار مهاجم و مدافع رو توضيح داديم. امروز ميخوايم روي دو پست تك نفره بازي كار كنيم. جستجوگر و دروازه بان. دروازه بان براي كوييديچ از قرن سيزدهم وجود داشته ولي وظايفش خيلي تغيير داشته. كار دروازه بان اينه كه توي محوطه گل زني بايسته و از ورود كوافل به حلقه ها جلوگيري بكنه. يك دروازه بان نميتونه از پشت حلقه جلوي كوافل رو بگيره و همواره جلوي حلقه ها حركت ميكنه. در مورد دروازه بان هر سوالي دارين بپرسين. و اما جستجوگر! اجازه بدين اين رو از روي كتاب براتون بخونم. صفحه 57! بازيكن جستجوگر بهطور معمول سبك وزنترين و تيزپروازترين بازيكن است كه بايد چشمهاي تيزبين داشته باشد و بتواند با يك دست يا حتي بدون استفاده از هر دو دست پرواز كند. بازيكن جستجوگر بيش از هر بازيكن ديگري در معرض خطاي بازيكنان حريف قرار ميگيرد و اين به دليل اهميتي است كه اين بازيكن در نتيجهي نهايي مسابقه دارد زيرا به چنگ آوردن اسنيچ طلايي به معناي قاپيدن پيروزي از ميان آروارههاي شكست است. چنان كه مرسوم است جستجوگر همان بهترين جاروسوار تيم است و از اين رو شكوه و عظمت خاصي با جايگاه اين بازيكن پيوند خورده است اما از سوي ديگر معمولاً با بدترين نوع آسيبها مواجه ميشود. اولين قانون كتاب بروتوس اسكريمجيور1 با عنوان انجيل مدافعين عبارت است از: بازيكن جستجوگر را از ميدان به در كنيد.
گیلدروی که خودش خوش تیپه از سوراخ کلاس میاد تو ( چند تن از دخترای کلاس غش میکنن ) گیلدی: مردی با ریش... یه چی میگیا... چه جوری روی جلد کتاب بنویسه؟! مردی با ریش: (تریپ بامشادی)... ببیـــــن گیلدی... من خودم میدونم چی دارم میگم! گیلدروی ریش مردی با ریشو میکشه، در میره!