نقل قول:
حسن مصطفی نوشته:
سلام. سیریوس تو همونی نبودی که حالم ازت بهم میخورد؟ :))
این تاپیک خوبیه از نظر من (عضو). ممنونم از ایجادش.
باید زودتر می اومدم و با دوستان در میون میذاشتم ولی فرصت نشد و همه میدونن چه خبرا بوده. من از مدیرکل سایت (لینی) خواستم که یه وبمستر جای من پیدا کنه که مسلط باشه به برنامه نویسی که بتونه محتوا و همه پست ها و تاپیکای این سیستم قدیمی رو ببره رو یه سیستم جدید. خودم تلاش هایی کردم ولی به شکست خوردن همگی و سوادم نرسید بیشتر. فکر میکنم لینی وارد مذاکراتی شده با افرادی. دوستانی که وقت و توان و دانش دارن و به هر شکلی میتونن کمک کنن با لینی تماس بگیرن.
فقط هم بحث ارتقای فنی نیست. فکر میکنم دوستان در پشت صحنه در حال برنامه ریزی برای تولید محتوا هم هستن.
خودم دیگه نمیرسم گاهی میام سلامی عرض کنم و آرزوی موفقیت و سلامتی و این حرفا کنم براتون :))
و لوموس واین حرفا!
سلام حسن جان. خودمم.
حداقل کاری بود که از دستم برمی اومد. ممنون از اینکه بهش نظر کردی و امیدوارم بتونه مفیدتر واقع بشه. من این روزها میبینم که تعداد پاترهدها خیلی زیاد شده و حتی فروشگاه های اینستاگرامی زیادی هم به وجود اومدن توی این چندساله. دنیای جادویی هری پاتر هم هر روز داره گستردگی بیشتری پیدا میکنه و در همه عرصه ها همچنان فعاله. جادوگران که اولین وبسایت فارسی زبان هری پاتر بوده و هست، بنظرم باید جایگاه خیلی بالاتری داشته باشه. که البته امید دارم این اتفاق بالاخره خواهد افتاد.
در مورد مسائل فنی که فرمودی، منم سوادم محدوده و همینطور وقتی که دارم. فقط از وبمستر بعدی تقاضا دارم قبل هرگونه تغییراتی، یه بکاپ از هاست سایت بگیره که این دفتر خاطرات عظیم مملو از شوقهای گذشته که منم در بخشهاییش بودم و کرم ریختم و بی ادبی کردم، از بین نره.
موفق و سلامت باشی. دمت گرم.
نقل قول:
لینی وارنر نوشته:
سلام!
راستش منم از یه سیریوس بلکی خوشم نمیومد، به نظر نمیاد اون باشی. ولی حتی اگه هستی هم میتونیم صلح کنیم.
اومدم مهر تاییدی بر حرفای حسن بزنم. هم بابت خوب بودن تاپیک و هم بابت سایر سخنانش. خوشبختانه مذاکرات به نتیجه رسیده و یکی از اعضای قدیمی سایت قبول زحمت کرده تا در ادامه زحمتهایی که حسن تا به الان کشیده، ایشون هم وارد عمل بشن.
و بله... فقط بحث ارتقای فنی نیست و قراره بخش(های) جدیدی هم به سایت اضافه بشه. البته حسن شکستهنفسی کرد و اشاره نکرد که بخشی از این ایده(ها) پیشنهاد خودش بودن (اون پرانتزهایی که شامل جمع میشن به این خاطر هست که فعلا یکیش قطعیه).
باری به هر جهت... امیدوارم با اومدن سریال هری پاتر و احتمالا خیل تازهواردانی که سرازیر میشن، بتونیم جادوگرانو با کمک شما به روزای اوج گذشتهش برگردونیم.
سلام لینی. مجددا باید عرض کنم خدمتت که من همونم ازش خوشت نمی اومد. دیگه کم کم داره دارک میشه قضیه برام.
اما باید بگم که آدما گاهی عوض میشن... به قول استاد جواد خیابانی: «اگر سعی نکنی که عوض بشی، مجبوری که عوضی بشی.» و همین جمله استاد بود که من رو تغییر داد و باعث شد آدم دیگهای بشم.
ممنون بابت صلح. افتخار بزرگیه.
و در نهایت ممنون بابت آگاهی رسانی و توضیحات تکمیلی. به عنوان عضو کوچک خانواده جادوگران، امیدوارم من هم بتونم در کنار سایر رفقا، مفید واقع بشم. به شدت و با هیجان، منتظر اتفاقات و تغییرات خوب برای سایت هستم.
نقل قول:
آلبوس دامبلدور نوشته:
به به، لوموس و رنگ و بوی روشنایی میبینم.
لوموس به تاپیک و سر و رو و قلبتون.
آبنبات میون بحث های فنی و آینده نگرانه تون، منم بسی خوشحالم که فعالیت دوباره سایت رو میبینم.
تو این مدت که همه به خواب زمستونی رفته بودیم منم هرازگاهی چشممو باز میکردم و گاهی جغدی هم میفرستادم اما سعی میکنم نقش بیشتری در به اوج رسیدن سایت داشته باشم.
امیدوارم موانع بروزرسانی سایت هرچه سریعتر برطرف بشن و سایت تازه نفس و جذاب تری داشته باشیم. متعاقبا هم خبرای جدید هم سایت جدید عضوهای بیشتر و فعال تری جذب میکنه.
از زحمات مدیران و اعضایی که جادو رو فراموش نکردن هم کمال تشکر رو دارم و لوموس به همتون.
به به،
ای شیخنا، ورودت همانا و بارش نور از در و دیوار تاپیک هم همانا. منم امیدوارم هرآنچه که گفتی اتفاق بیوفته و دوباره جادوگران رو در قله موفقیت ببینیم. خبری از هری نداری؟ چرا هری نداریم؟ مگه قرار نبود همه ما حول محور این پسر داستانمون جریان پیدا کنه؟
به عدد هری تمیز، موتور سالم و کم کارکرد که رنگ هم نشده باشه نیازمندیم.
دم شما گرم.
--------------------
سایر رفقا، بیاید اگه ایدهای یا نظری دارید مطرح کنید. یا به قولی هرچه دل تنگت میخواهد بگو! من که مغز فسیلیم دیگه متاسفانه اونقدر پاسخگو و خلاق نیست. اما شما بیاید ایدهها و نظرات خلاقانه تون رو بیان کنید، شاید مورد استفاده رفقا و مدیران قرار بگیره. همینطور ابراز وجود کنید که قطعا باعث دلگرمی همه میشه. یا حتی در یک حرکت ارزشی-ورزشی لوموس بزنید و برید.
حتی اگه خاطره هم از گذشته ها تعریف کنید، لذت میبریم.
مخلص رفقا،
سیریوس