آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
اومدم تشکراتمو تحویل بگیرم و برم! بله برم! مطمئنم عمارت گانتها بسیار با شکوهه ولی خب جینی اجازه نمیده بدون خودش و بچهها جایی برم. من مرد خانواده هستم که به این بهونه از خطرات جاخالی میدم و میشم پسری که باز هم زنده ماند.
شما اصن دقت کردی که ساعت پستت چقد رند بود؟ 03:03:03! آیا در این نشانهای ننهفته است برای کسانی که میاندیشند تا برگردند؟
متاسفانه دیگه از من کاری برنمیاد جز این که این همه خلاقیت رو بخونم، دقایقی بخندم و بعد حرص بخورم که چرا دیگه این گولهی نمک و خلاق تو سایت فعالیت نداره.
اصلا هم ابایی ندارم از این که یکی از نوادگان سالازار رو گوله بنامم! بیخودی که پسر برگزیده نشدم.
یا سالازار کبیر! آدمقحطی بود که باید این کار منو راه بندازه؟! یعنی الان من باید از کلهزخمی تشکر کنم؟! چه رسیدگی و پاسخگویی سریعی هم داشت! حالا اگه یه مرگخواری مثل ایوان روزیه ناظر اینجا بود که باید انقدر منتظر جوابش میموندیم که قیافهمون شبیه خودش اسکلتی میشد. ای بخشکی بخت سیاه! سالازارا توکل بر خودت، بریم جوابشو بدیم ببینیم چی میشه...
شلام پشرم، از اینکه به مورفین پیر کمک کردی ازت ممنونم. این مشکلاتی که گفتی همهش تقصیر ایادی استکبار به رهبری اون آمبریج خاک تو گوره! اینا میخوان اسم زوپسو خراب کنن باباجان. اینا میخوان نازکآرای تن سیاماس برتری که تو به جانت کشتی و به جان دادیش آب رو به برت بشکنند! وگرنه ملت جادوگر همه میدانند که زوپس خدای عالم جادویی صفر و یک است و اگر هری پاتر یک کد زوپس بزند همهی هوشمصنوعیها و رمزارزها و تلگرامها و ایلان ماسکها و ترامپهای عالم نابودند و اگر زوپس هنوز زیر پستهایش یک دکمه لایک ندارد برای این است که اعتقادی به این قرتیبازیها ندارد وگرنه عله پاتر به قله نزدیکست!
حالا درسته که تو عله پاتر نیستی ولی هری پاتر که هستی. محفلی و گریفندوری و الفدالی و دست به منوی زوپس که هستی. کار منو راه انداختی، خیر ببینی، خسته شدی، بیا بریم خانه گانتها نزدیکه. اونجا زیرزمین داره، چاه داره... یعنی منظورم اینه عمارت بزرگ و دلبازیه. بریم یه چاینبات بدم بخوری خستگیت دربره.
مزاحمت چیه، صفا آوردین. دو ساعته با خانوم بچهها به آنلاین بودنتون مینگرم و ذوق میکنم. همچنین کلی خندوندین منو با همین با پست.
در مورد معرفی شخصیت... راستش چند ماه پیش یه مشکل فنی تو بخش پروفایل پیش اومد که تمام معرفیهای شخصیت اعضا پاک شد و از اونجایی که سخت بود برای تمام اعضای سایت تک به تک معرفیها رو پیدا و جایگزین کنیم، کدی با کمک مافلدا زده شد که به صورت خودکار آخرین پست اعضا تو تاپیک معرفی شخصیت رو پیدا و جایگزین کرد. اینه که شد آن چه شد.
الانم به خواست خودتون، اونی که نقل قول کردین با این که یکم زیادی کوتاهه جایگزین شد.
شلام من باز اومدم! ببخشید هی مزاحم میشما، شما هم سرتون شلوغه، کلی مراجع دارین، هی باید به من جواب بدین.
ولی خب یه مشکلی برام پیش اومده. من رفتم تو صفحه پروفایلم که برم پستای قدیممو ببینم یهو دیدم اشتباه اومدم و رفتم تو یه تاپیکی که توش پست زدم! حس دامبلدوری با مثانه پر بهم دست داد که رفت تو اتاق پر از آفتابه! خلاصه با هزار توبه تقصیر برگشتم که ای بابا پیر شدم و راهمو گم کردم و اشتباه اومدم که به ناگاه دیدم نخیر! پیر نشدم و درست اومدم! لکن معلوم نیست کدوم مادر سیریوسی برداشته معرفی شخصیتمو عوض کرده اون چرتوپرتایی که پارسال برای باز شدن دسترسیم نوشته بودمو جایگزین معرفی شخصیت قبلیم کرده!
خلاصه که از شما مقام محترم درخواست دارم ابتدا آن ناظر محترمی که دچار چنین اشتباه کوچکی شده را به من معرفی کنید تا با مهربانی به ایشان تذکر داده و از تکرار اتفاقات مشابه پیشگیری کنم. قطعا اشتباه ایشان به خاطر حجم کار بالا بوده و هیچ ربطی به خونلجنی بودنشان ندارد و اصلا در دنیای امروز صحبت از نژاد اصیل و نسلکشی ماگلها و فشفشهها و خونلجنیها کار خوبی نیست و همه باید با هم دوست باشیم و نباید به خاطر یک اشتباه کوچک یک ناظر زحمتکش را به کروشیو ببندیم و او را سر و ته در چاه زیرزمین خانه گانتها آویزان کنیم تا بپوسد و خوراک هزارپاها شود.
و در مرحله بعد لطفا معرفی شخصیت قبلی من جایگزین شود. ممنون از شما و زحماتی که در پاسخگویی به حجم عظیم مراجعان میکشید. بوس!
معرفی شخصیت قبلی من که باید لطفا جایگزین شود ایمپریوسکارس مادبلاثهای ملعون! :
نقل قول:
نام: مورفین گانت رنگ مو : مشکی گروه : اسلایترین چشم های مورفین ریز و سیاه است موهای پرپشتی دارد و حالتی ترسناک. او مار زبان است و با مارها رابطه ی خوبی دارد ، در صورتیکه مجبورش نکنند که به در میخشان کند ! مورفین دایی ولدمورت به حساب میاد و پسر مارولو گانت و برادر مروپ گانت است ، یک خواهر فشفشه ی به درد نخور ! مورفین از آزار دادن مشنگ ها و مشنگ زاده ها لذت می برد... چه با چاقو ، چه با چوبدستی...
خخخخخ من از بچگی آرزوم بوده عین کله زخمی بیام از ناظرین ایستگاه کینگزکراس بپرسم سکوی نه و سه چارم کدوم قسمته قربان؟ خخخخ الان چجوری بودم آقای مجری؟
آقا واقعا این چه ایستگاه کینگزکراسیه که سکوی نه و سه چارم نداره؟ لطفا مجوز ایجاد تاپیک سکو را به من بدید. موضوعش هم فعالیت های ورزشی تفریحی و ایجاد اوقات فراغت سالم برای جوانان و ایجاد خط ترانزیت لندن-هاگزمید-هاگوارتز خواهد بود... نمیدید؟!... ندید!... حالا سکو هیچی. چرا تاپیکای بدترکیب جیمز آدامز که رحیمیان بدون مجوز زده رو پاک یا ادغام نمی کنید؟!... به من ربطی نداره؟!... باشه... ولی لطفا به آخرین خواسته م توجه کنید. هر دو ماه 10تا کلمه جدید تو بازی با کلمات بدید دل ملت خسته و چرتی رو شاد کنید. من 6سال پیش که رفتم همین کلمات بود. الانم هموناست. این تاپیک خوبیه برای مورفین های پیر و تنبل. لطفا احیاش کنید.
پی نوشت به کاسیوپا در پست قبل: دروغ میگن. کاسیوپا اسم پسره. کاسیوپا بلک هم پسرعموی ننه ی ریگولوس بود که همکلاسی ما تو سال سوم هاگوارتز بود. یه روز زنگ تفریح داشت ساندویچ کتلت میخورد. گفتم به منم بده. نداد. منم یه ورد زدم بهش فشفشه شد، اخراجش کردن.
سلام. اول اینکه...شرمنده بابت این همه تاخیر واسه پاسخگویی.
بعد هم اینکه، بسیار منطقی فرمودین، یعنی چی که سکوی نه و سه چهارم نداریم؟ اومدیم به آرزوتون برسونیمتون. مجوز احداث سکو به شما داده شد و از این به بعد میتونین از ناظرا بپرسین ایستگاه کجاست! تاپیکای بدترکیب جیمزآدامز هم پاک شدن، باشد که خیالتان آسوده شده باشد. بازی با کلمات هم دوباره بعنوان مرحلهی اول ورود به ایفا برگردونده شد و کلمات جدید داده شدن تا دل ملت خسته و چرتی هم شاد بشه.
هممم...همین دیگه. تشکر از حسن توجهتون به کینگزکراس!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1402/3/15 1:18:54 ویرایش شده توسط سدریک دیگوری در 1402/6/6 15:48:56
ببخشید ریگولوس بلک گرفته شده؟ آخه اسمش با لینکه ولی توی پرانتز سیاهه
سلام فرزندم هر شخصیتی که اسمش لینک دار شده قبلا گرفته شده، از جمله ریگولوس بلک. اسلیترین اشخاص بزرگ زیادی داره، از بین اون هایی که لینک ندارن میتونی انتخاب کنی.
یا اینکه از پست پایینی شخصیتی که گروه خاصی نداشته رو انتخاب کنی و با اون به اسلیترین بری.
موفق باشی.
ویرایش شده توسط کلاه گروهبندی در 1400/12/2 9:17:14