نمیدونم این کار درسته یا نه... ممکنه حتی لرد هم ازاینک الکی دخالت کردم ناراحت بشن ولی به عنوان یه همسن دوست داشتم بیام یکم حرف بزنم...
نقل قول:
حرف گوش کنا و دوستدارای هری پاتره!=))
حرف گوش کن؟ تا حالا اسم امثال یوآن به گوشت نخورده احتمالا
ببین بحث بچه ی خوب بودن و حرف گوش کردن نیست، بحث بحثِ مسیر حرکت سایته، شما نمیتونی بیای بخاطر تعصب و پافشاری رو حرفت توی چت باکس اسپم بزنی و انتظار نداشته باشی کسی حرفی نزنه بهت.نقل قول:
من تا الان تمام تلاشمو کردم تا یه جوری متنامو خوب کنم! شاید از نظر شما به درجه مرگخواری برسم...
اول از همه این نکته رو بگم که شما بهتره یه سر به تاپیک ورود به جبهه ی مرگخوارا بزنی، چند نفر از کسایی که درخواست میدن وارد جبهه میشن؟ شاید حدود 40% و این دلیل بر خوب یا بد بودن کسی نیست، یکی مث خود من تا همین 3 ماه پیش هیچگونه فعالیتی نداشتم و برای همین به خودم اجازه ی ورود به مرگخواران رو نمی دادم، دقت کنید اجازه نمی دادم! چون مرگخوار بودن یه چیز عجیب نیست صرفا شاید یه رنک بره زیر اسمت و یه دسترسیِ اضافه تر بهت بدن ولی اول و آخر بر می گرده به خودت و قلمت که چطور بنویسی و چطور خودتو وقف بدی و وفق دادن غیر از این نیست که به حرف دیگران گوش بدی چون اینجا محلیه برای کار تیمی
نقل قول:
موندن من اینجا، دقیقا مساوی اینه که من واسه خودم بیشتر دشمن بتراشم!
خب رسیدیم به این تیکه، یکی از آشناترین حرف ها توی جادوگران، شاید باورت نشه ولی همین هفته ی پیش یکی از بهترین های حال حاضر سایت هم یه همچین حرفی زد و میخواست بذاره و بره صفا بخاطر همین حرف، ولی بهش گفتم یکم فکر کنه و به تو هم همینو میگم، فقط بیشتر بهش فکر کن...
نقل قول:
جادو... ساخته دست شیطان پرستاس!
جادو... اینجا این سوال پیش میاد که شما جادوگری؟! اگه نیستی پس نمیتونی به راحتی و سر یسری چیزا که شنیدی این حرفو بزنی، شما خودت یجا دیگه گفتی من ایفای دختر شیطانو میکنم پس گفتن این نکته تون فک نکنم غیر از اینکه خامیتون رو نشون بده کارکرد دیگه ای داشته باشه
نقل قول:
هیچ وقت جلوی کسی که شیطان بودنو تو هری پاتر دوست داره نگیرین! :))
ایفای نقش جادوگران یکی از منعطف ترین ایفا ها بین جاهاییِ که من سراغ دارم، اینکه شما یه اسم میگیری و هر بلایی دوس داری میتونی سرش بیاری چیز کمی نیست و باید از جادوگران از این بابت تشکر کنم.
خب حالا برسیم به ایفاتون، میخواستم بدونم هدف شما از جادوگران چیه؟ غیر ازپیشرفت تو یسری نکات، سرگرمی و تاثیرگذار بودن؟!
میخوام اینجا یسری از شخصیتای معروفی که سوژه ی رول های امروزه ی جادوگران هستن نگاهی داشته باشم:
کراب!
چه چیزی خنده دار تر از یه پسری که آرایش میکنه؟! ببینید با همین نکته ی ساده چجوری از شناخته شده ترینای جاد.گران شده!
هکتور!
یه معجون ساز دیوونه ی جوگیر!
سو!
یه چش خوشگل دنبال موندن و یجورایی لوس!

مورفین!
اسم مورفین شما رو یاد چیزی نمیندازه؟ دقیقا مواد و مورفین هم از این نکته استفاده کرده و شده چیژ کش!
رودولف!
درباره ی این بشر خودتون بهتر میدونین

خب حالا باهم دیدیم که با یسری چیزای کوچیک میشه اینجا جاودانه شد! حتما نباید شما شیطان مرلین یا امثالهم باشی و حرف لرد هم برای این بود که بتونی موندنی شی و از خودت تو رولات استفاده و گرنه هیچکس اینجا جلوی کسی رو نگرفته...
حرفام تموم شد سایه خانم، امیدوارم شما هم رو حرفام و حرفای بقیه فکر کنی و باز هم فکر کنی! مطمئنا جادوگران همیشه آغوشش برات بازه...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

حرف خوب یعنی. خب اگه بهت بگن اینجوری بنویس بهتره، و واقعا باشه، ایرادی داره؟ نداره دیگه! اینکه بخوای ببینی حرفی که طرف زده درسته یا نه، کار سختی نیست. با یه کم سبک سنگین کردن میشه فهمید.

!lost