جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به استاد پرسی ویزلی

نقل قول شما در مورد پست من در کلاس پیشگوئی:
نقل قول:
پیشگویی ضعیف دروغ از آب در نمیاد ، یه نمای کلی از واقعیت رو نشون میده با مقدار زیادی دستکاری ! یعنی اصل قضیه رو میتونیم توی پیشگویی ببینیم ، این پیشگویی ای که انجام داده بودی در واقع پیشگویی نبود اصلا چون این اتفاق نمیفته ! مگر اینکه ادامه رول رو مینوشتی که دامبلدور داره به دلایلی دنبال هاگرید میکنه تا بشه این رو پیشگویی حساب کرد.

اون پیشگوئی دروغ نبود اتفاقی بود که واقعا اتفاق میفته و ادامه همون رول تدریس جلسه اول بود که هاگرید تو کلاس سوتی میده و اسرار شخصی دامبلدور رو فاش میکنه.

تو پست سعی شده بود بر مبنای پیشگوئی ضعیف یه اتفاق در بازه زمانی نزدیک با یه نمای کلی نشون داده بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 تیر 1387 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتی:
خیر نمی تونید این جلسه تکلیف طنز بنویسید!
چون چند نفر زمانی که هنوز اینیگو معلم بود پست زدن و اونا مجبور بودن که جدی بنویسن، بنابراین اگه الآن این قانون رو بردارم، بی عدالتی میشه.

نمی توانید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 تیر 1387 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور درک ، من آخرش نفهمیدم که ما می تونیم این جلسه رو طنز هم بنوسیم یا خیر ؟

لطفا یه مرحمتی کن بگو که می شه طنز هم نوشت یا نه ؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 11:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پروفسور پرسی ویزلی خیلی ممنون از اطلاعی که دادین . بنده خودم تصمیم داشتم تکلیفی رو که داده بودم ویرایش کنم . من این کا رو کردم چون استاد قبلی این درس هم تقریبا از بچه ها چیز های جدید می خواست ؛ البته خودتون هم فکر کنم در کلاسش شرکت کردین .

بله ، تکلیف اول منظور من همون طور که شما گفتین .

حالا با در نظر گرفتن صحبت های شما هر دو تکلیف رو ، تکلیف اول تا حدی و تکلیف دوم رو کاملا عوض کردم ، همینطور پست تدریسم رو که متوجه غلط های املایی هایی شدم که به دلیل سریع تایپ کردن بود ، غلط های املایی رو رفع کردم کردم . امتیاز های تکلیف ها رو هم عوض کردم

در مورد چیزی که در مورد استاد ها تازه کار گفتین ، باید بگم که برای هر نفر بار اولی وجود دارد و اگر اجازه نمی دادند یعنی اجازه پیشرفت نمی دادند . تمام پروفسور ها ی کهنه کار یک روزی تازه کار بودن و پست اول تدریسشون رو زدن .

با تشکر دوباره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پروفسور آلفرد بلک

استاد محترم درس نجوم و ستاره شناسی ؛

باید در مورد تکالیفی که در تدریس اشاره کردید بگم که اصلا تکالیف استاندارد نیستند و میتونم این رو به پای کم اطلاعی شما در مورد تدریس ها بدونم ( که مخالفتم با اساتید نسبتا تازه وارد هم به همین دلیل بود ) تکالیف باید طوری باشن که هر کسی بتونه در موردشون بنویسه و بتونه خیلی راحت هم بنویسه ! یعنی نیازی به دانش قبلی نداشته باشه !

در مورد تکلیف اول شما اگر خواستید که یک واقعه واقعی رو دانش آموز بصورت رول بنویسه که این واقعا مشکل داره ! مگر اینکه یه واقعه تخیلی در مورد چیزی که گفتید باشه و دانش آموز بخواد اون رو بصورت رول دربیاره .

مثال میزنم : همانطور که در متن اشاره کردم ، آخرین انفجار ابر نواختری مربوط به سال 1054 هست . از شما می خواهم رولی در رابطه با جریان دیده شدنش توسط اولین شخص و ثبت آن بنویسید . اگر مثلا به این صورت باشه که من بیام یه انفجار رو خودم توی رول بیارم ، و یه شخصیت ساختگی رو برای کسی برای اولین بار دیدش و ثبتش کرد بیارم که مشکلی نداره ، ولی اگر قرار باشه یه اتفاق واقعی رو توی رول بیارم این مشکل داره

در مورد تکلیف دوم هم به همین صورت ، شما یه سری اتفاقات واقعی رو خواستید از دانش آموز که در تدریس های قبلی گفته شده و 10 امتیاز به خودش اختصاص داده ، کسی این فرصت رو نمیکنه که بخواد بره جستجو کنه و اصلا تکالیف هم نباید طوری باشن که وقت دانش آموز بیش از حد گرفته بشه و با توجه به این موضوع که امتیاز زیادی هم به خودش اختصاص داده ممکنه به گروه ضربه زیادی بزنه ( به این خاطر که تقسیم بر تعداد میشن امتیازات )

بهتره یه تغییر کلی توی تکلیف ارائه شده بدید در غیر اینصورت فکر نمیکنم افراد زیادی بتونن شرکت کنند در کلاس شما و اینکه کلا به مشکل بر میخوریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
تکلیف این جلسه که توسط خود اینیگو تدریس شده، همونه که خود اینیگو گفته و من هم سعی می کنم بنا به همون نکاتی که اینیگو گفته امتیاز بدم ولی من خیال ندارم نوع خاصی از نوشتن رو برای تکلیف هام مشخص کنم. سبک نوشتن مهم نیست برام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
به درک(معلم جدید کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه):

والا اینیگو موضوعی رو تو کلاسش مطرح کرده که حتما باید تکلیفی که داده و طنز بنویسیم..به نظر من این اشتباهه،چون نمیشه افراد رو محدود کرد که به چه سبکی بنویسن و باید آزاد باشن تا هر سبکی علاقه دارن بنویسن تا لذت لازمه از هاگوارتز رو ببرن!

میخواستم ببینم شما هم سر این مساله که تکالیف فقط جدی باشه پا فشاری میکنید یا نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1386 17:43
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم!

بين شما ها انتخاب كردم..فكر كنم پرسي ويزلي اينبار مناسبترين گزينه باشه!

تا فردا شب منتظر نقد و امتيازاتت هستم!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم ، من میتونم در این زمینه کمک کنم ، اگر واقعا مدیر نیاز داشته باشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
منم داوطلب میشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!