محمد؟
ممد!
با حرفات خیلی موافقم...ویولت نفرت انگیزه. مدیریت سخته. روفوس بی مصرفه.
یکی از خصوصیات خوب و منحصر به فردت اینه که عملت بیشتر از حرفته.
ملت وعده و وعید می دن...برنامه ارائه می کنن. ولی خبری از اجرا نیست. تو می گی کاری قرار نیست بکنم. اتفاق خاصی قرار نیست بیفته. متفرق بشین! و هم زمان برای برنامه های خیلی خوبی برنامه ریزی می کنی.
هی بهت گفتم زیاد با این روفوس رفت و آمد نکن...ذهن شفاف و براق و زلال تو رو آلوده می کنه. گوش نکردی.
ضمنا گفته بودی روفوس آدم شده...رفتم بهش گفتم. تکذیب کرد! نشده.
دکسترو منم چهار بار دیدم! ولی فقط دو قسمت اولشو...بعد نتونستم ادامه بدم. به این نتیجه رسیدم که طلسم شده و بی خیالش شدم. فیلمای ارباب حلقه ها هم همین طور...شاید پنجاه بار نیم ساعت اول فیلمو دیدم. ولی هرگز نتونستم ادامه بدم. چند تا فیلم و سریال و کتاب برام همین حالت رو پیدا کردن.
سوال 55 به نظر من خیلی سوال خوب و قشنگیه. نمی دونم از کجا اومده. ولی مهمه. همه باید بگردن جوابش رو پیدا کنن. این جوری خیلی از مشکلاتشون حل می شه.نقل قول:
چی حالت رو خوب میکنه،خوشحال میکنه؟بلدی حال خودت رو خوب کنی؟
شعرت چقدر کله داشت!
من معمولا یادم نمیاد تو این سایت چطور با اعضای مختلف آشنا شدم. و این گاهی بعدا ناراحت کننده می شه. مثلا لینی! سال هاست که یکی از نزدیک ترین دوستامه و اصلا یادم نمیاد اوایل که شناختمش چطوری بود و چه رابطه ای با هم داشتیم. چطوری آشنا شدیم اصلا.
ولی تو رو خوب یادم میاد...
می خواستم سر به تنت نباشه ها!
یه درخواست نقد دادی...که واقعا فکر کردم داری مسخره می کنی! بعدم رفتی تو تاپیک دوئلا شروع به اعتراض کردی که چرا به موقع رسیدگی نمی کنین و این چه وضعشه!
این دو اقدام اولیه بسیار شیرین رو ازت به خاطر دارم و تا ابد در ذهن من همین جوری حک شدی.
فکر می کنم برای همه یه طبقه بندی ای در مورد اعضای سایت وجود داشته باشه. نفرت انگیز ها!...غریبه ها...دوستا..دوستای نزدیک..عزیز ترین ها.
تعداد طبقه اولیای من خیلی کمه. و تو برای من بدون تردید در طبقه اول قرار داری...چیزی که برام مهم تره اینه که سال هاست در اون طبقه قرار داری و جات عوض نشده.
ثبات داشتن، مهم تر از کاریه که انجام گرفته.
ملت رفتن و اومدن...دعوا شد...آشتی شد...من عصبانی شدم...من آروم شدم...من چرت و پرت گفتم...
و جایگاه تو و شخصیت محکم و باثبات تو هرگز تغییر نکرد.
داشتن کسی که بتونی چشم بسته بهش اعتماد کنی حس فوق العاده ایه...و از اون جایی که من جزو اون دسته از آدما هستم که به خودمم به سختی اعتماد می کنم، این حس فوق العاده تر می شه.
چیزی که درباره تو توجهمو جلب می کنه اینه که حتی کسایی که باهات مشکل دارن هم پشت سرت حرفای خوبی می زنن. چون چیزایی هست که نمی شه انکار کرد و اگه انکار کنی به فهم و شعور خودت توهین کردی.
نمی دونم برای دوستی خالص و تغییر ناپذیرت، شخصیت قوی و قابل اعتمادت، همراهی همیشگی و بی توقع و بی منتت چطوری باید تشکر کنم. حضورت همیشه باعث دلگرمی بوده. تو تکیه گاه فوق العاده ای هستی. خیلی خاصی. خیلی متفاوتی. برای من مدت هاست که این جوری هستی.
می دونم عوض نمی شی. حرفی رو که به نظرت درسته تو هر شرایطی می زنی و براش می جنگی.
اون عضوی که اومد برای پست به ظاهر تمسخر آمیزش درخواست نقد داد، و بعد رفت تو تاپیک دوئل اعتراض کرد، تبدیل به یکی از بهترین اتفاق های زندگی جادوگرانی من شد.
همین دیگه...برو پی کارت. ممنون که هستی.