جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 6 شهریور 1395 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه بگم که خیلی خوشحالم و باعث افتخارم بود که توی شیش مصاحبه اخیر قلم پر،افتخار اینو داشتم که طراح سوالا باشم و کمک دست ویلبرت بوده باشم...خواستم بگم که ممنون از تمامی این دوستان که دعوت ما رو قبول کردن،ببخشید اگه سطح سوالا پایین بود...تنها بدی این قضیه (طراح سوال بودن)برای من ولی این بود که نمیتونستم بیام تو این تاپیک سوالای خودم رو بپرسم و در مورد مهمون مورد نظر چند خطی بنویسم...اما از این به بعد میتونم!

خب...بریم سراغ ریگولوس و مصاحبه اش که نیازمند یه مترجم داره جواباش!

نقل قول:
شغلمم که والا، ریگولوسم.

سختی کار بهت نمیدن؟

نقل قول:
مثکه تو میتینگ نمایشگاه کتاب یا چی دعواتون شده بود و داشتین بد ضربه ای به هم میزدین

والا ضرباتی در کار نبود،اون یارو "بولشت" جو گرفته بودتش!

نقل قول:
از خودتم شروع کنیم

نقل قول:
از رودولف هم بشدت بدم میاد. کوچکترین رفاقتی ام باهاش ندارم. :همر:

متقابله!

نقل قول:
ای کاش اون شب که پرسیدی خط قرمزی برا سوالا دارم یا نه، بت نمیگفتم ندارم.

برو خدات رو شکر کن،اسم یکی دیگه بود،بعد گفتم گناه داری،عوضش کردم...میدونی میخواستم اسم کی رو بذارم!

نقل قول:
درباره گیبن مقصر من بودم.

من از اول گفته بودم!

نقل قول:
همون هفته اول که اومدم با خودت دعوا کردم سر لرد. :همر:

بله یادمه...موضوع در مورد گربه ها و نمک و اینا بود!

نقل قول:
: بعد از یه مدت سر ماجرای مایکل کلا سایتو مالیدم به کاکتوس

بله بله...شایعه شده حتی بلاک شدی!

نقل قول:
من بودم که کار نیمه تمومِ یکی دیگه رو تو جام آتش...

مرسی که یکی از معدود اشتباهای منو() یاداوری کردی!

در مورد جوابت به سوال چهل دو هم سکوت میکنم!

نقل قول:
یه نگا به قیافم بکنی درصد نزدیکیمو میبینی

خیلی نزدیک است...خیلی هس...خیلی!

خب ریگولوس...میدونی چیه؟خیلی ریگولوسی...و این خییییلی خوبه!کار هر کس نیس ریگولوس بودن!
بوقی بازی های بسیاری داری که خودت بهتر میدونی و بهت گفتم...و خوبیش اینه که میدونی بوقی بازیه و خب اقرار اولین گام اصلاح است!
چیزی داری که خیلیا این روزا ندارن و اون رک گویی و صداقته...اینکه توی روی طرف وای میسی میگی "ازت متنفرم" رو خیلی دوس دارم...ادم با معرفتی هستی،کاری از دست بر بیاد برای دوستات،مضایقه نمیکنی و...ریگولوس خوبی هستی...افرین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 شهریور 1395 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 54.49 KB; بازدیدها: 23
zip اندازه فایل: 332.44 KB; بازدیدها: 24
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1395/6/5 19:52:06
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1395/6/6 0:31:24
ارسال شده در: شنبه 30 مرداد 1395 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

در ابتدا مرسی گویان تشکر میکنم از بچه هایی که پرسیدن و حداقل استقبال رو کردن. :دی خسته نباشین بچه ها، خدا قوت :دی
در ادامه بریم سر اصل مطلب یعنی سوالات ریگولوص بلک، کشتی گیر وزن -20 کیلوی این دوره ی قلم پرمون:

همین دیگه، خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1395 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
1- چرا انقدر کوالایی؟

2- چرا از کوالا بدت میاد؟

3- نظرت در مورد این‌که هم تو بخش اخبار و هم تو آزکابان پارتنر این کرایم هستیم چیست؟

4- قصد داری جادو رو فتح کنی با این پست و مقام گرفتنات؟

5- به نظرت وقتی منو زیر دست یک عدد ریگولوسه، سایت از بنیان دچار ریگولوسی بودن نمیشه؟

6- نظرت در مورد اسپم زدن چیه؟

7- نظرت در مورد اسپم زدن وسط قلم پر چیه؟

8- فحشی چیزی نمی‌خوای به فرد پشت شناسه ی هری یا تراورز سابق بدی؟ ( دلیل زیاد داری البته. )

9- سوال درخواستی از طرف یکی از دوستان: نظرت در مورد جمله ی "یوعن." چیست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1395/5/23 13:36:27
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1395/5/23 13:37:00
All you touch and all you see, is all your life will ever be

ارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1395 12:50
نمایش جزئیات
آفلاین
درود فراوان.

چهار تا سوال دارم فقط.

1. چرا انقدر ریگولوسی؟

2. چرا انقدر نارگیلی؟

3. منبع این میزان از ریگولوس بودن از کجاست دقیقا؟

4. چطوری یه آدم میتونه انقدر ریگولوس باشه؟ چطوری؟ چطوری؟ چطوری؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 مرداد 1395 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل خودم که سرعتیم، سوالاتم هم یکم سرعتین!

1- بهترین طنزنویس ها و جدی نویس ها رو کیا میدونی؟

2- جدیداً شدی مسئول جدید کلاه گروهبندی. نظرت چیه؟ به نظرت بده؟ خوبه؟ سخته؟ راحته؟ هیجان انگیزه؟ وقت گیره؟

3- وقتی شدی بهترین ریگولوس سال چه حسی داشتی؟ اینو یه افتخار و رنک میدونستی؟

4- اون گربه ای که داره تو امضات میرقصه قضیه اش چیه؟

5- عضو ذخیره شورای ایفای نقش هم هستی. دوست داشتی جزو اعضای اصلی یا نماینده مدیران بشی؟ یا همین عضو ذخیره بودن خوبه و واست کفایت میکنه؟

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 مرداد 1395 02:42
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم یکم تو مصاحبه ها روی جنبه های کم اهمیت تر تمرکز می شه که باعث می شه به سوال های مهم تر کمتر پرداخته بشه. مثلا بخش هری پاتری. (اونم از عضوایی که قبلا مثلا یه بار مصاحبه شدن) دیگه لازم نیست به این بخش پرداخته بشه یا اگه لازمه یکم کمتر. تمرکز باید رو شخصیت طرف و علایقش باشه. چون با این چیزاست که یه فرد رو می شه شناخت.

و این سوالا رو خوبه پرسیده بشن از هر تن. البته خیلی ها رو ممکنه پرسیده باشین تو هر مصاحبه مثلا ولی بیشتر روون تاکید کنین که طرف بدون توضیح در نره!

و کلا نمی خوام شوالاتم به نام من پرسیده بشه. هرکدومشونو مصاحبه کننده صلاح می دونه تو مصاحبه هرجوری که دلش می خواد بپرسه.

- دیگران تو رو چیجوری می بینن؟
- خودت خودتو چیجوری می بینی؟ قبول داری خودتو؟ چی ها رو قبول داری و چی ها رو نه؟
( برای جلوگیری از در رفتن از زیر سوال، فاکتور های خودباوری، نحوه ی بزور احساسات، دعوایی بودن، تندخویی، رسیدن به خود، مهربونی، پرحرف (ن)بودن و ... بررسی بشن!)
- دوست داری چه خصوصیات اخلاقی ای داشته باشی که نداری؟
- چه چیزی باعث می شه از یه نفر بدت بیاد یا زبون به تحسینش باز کنی؟
- ارتباطت با مردم چیجوریه؟
- 5 آرزوت برآورده می شه. کلک ملک هم نداریم. چه آرزوهایی می کنی؟
- از علایق شخصیت نام ببر. چیزهایی که واقعا باهاشون کیف می کنی.
- کتاب هایی که خوندی و ارزش نام بردن رو دارن رو بیان کن و فیلم ها و سریال ها و بازی ها. کلا ژانر و سبکشون رو هم بگو. مثلا بگو فیلم اکشن یا آهنگ رپ و ...
- از هرکدوم، مورد علاقتو بگو. (رنگ، عدد، زبون، ماشین، بازی، کتاب، درس، کشور، فیلم، سریال، سلبریتی...)
- تکیه کلامت؟
- تو چه کار هایی مهارت داری؟
- اگه نظر خاصی نسبت به هرکدوم از اعضا داری، بگو. ( یه لیست از اعضای فعال و تاریخی مهم مثلا بدین بش، فقط برای اونایی که چیز خاصی داره که بگه، چیزی بنویسه.)
- نظرت نسبت به دین، ایران، سیستم آموزشی، شعر نو و عشق چیه؟
- شده احساس تنها بودن/ درک نشدن/ متفاوت بودن/ خسته شدن از دنیا یا مردمش کنی؟
- ده فرد بزرگ تاریخ از نظر خودت؟ (دانشمند، شاعر، شاه و پیشوای دینی همه با هم!)
- الگو هات تو زندگی کیان؟
- سیل اومده و خیلی کم وقت داری چند تا وسیله رو از تو اتاقت بگیری و در ری. چی ها رو با خودت می بری؟
- حاضری خودتو برای کسی بکشی؟ کی؟
- بیماری ها و سختی ها و مشکلات اهمیت داری که تا بحال پشت سر گذاشتی رو بگو.
- هدفت تو زندگی چیه؟
- اگه می تونستی کسایی که می خوای رو بکشی، کی رو می کشتی؟ چرا؟ ( چرا مهم تره!)
- هر کسی تو زندگیش گریه کرده. میانگین بیشتر عامل از ناراحتی/ خشم گریه کردنت چی بوده؟
- چند تا چیز بگو که باعث شده از خنده شکم درد بگیری و اشک تو چشمات جمع شه؟
- سه تا خواب باحالت رو تعریف کن!
- چند حقیقت خجالت آور در مورد خودت رو بگو!

دیگه فک کنم همین باشه. کلا اینا سوالاییه که من برای خودشناسی از خودم می پرسم. هرکدومشون رو لازم دیدین، بپرسیدن مستر اسلینکرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
روایت است لوک آنقدر خفن است که نیاز به امضا ندارد.
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 مرداد 1395 01:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سام عیلک
با تشکر از بارفیوی عزیز که ما رو مستفیض کرد با مصاحبه اش و ممنون از ری-اکشن ها که بازم یه جذابیتی داد به قضیه :دی

و اما مهمون بعد که قراره روی صندلب بشینه و با قلم پرمون دست به یقه شه کسی نیست جز..

ریگولوص بلک

تا روز 27 مرداد ماه وقت دارین تا سوالات ـتون رو بپرسین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 15 مرداد 1395 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
ازونجایی که 10 خط آخر پست مای لرد خطاب به من بود میخواستم بگم مرسی مای لرد

و متاسفم واسه دوست عزیزمون (ملقب به ممد) که میاد و پیام میده مینویسه روفوس من از اعماق بوقم سوختم ! متاسفم برات حسود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: جمعه 15 مرداد 1395 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
محمد؟

ممد!

با حرفات خیلی موافقم...ویولت نفرت انگیزه. مدیریت سخته. روفوس بی مصرفه.

یکی از خصوصیات خوب و منحصر به فردت اینه که عملت بیشتر از حرفته.
ملت وعده و وعید می دن...برنامه ارائه می کنن. ولی خبری از اجرا نیست. تو می گی کاری قرار نیست بکنم. اتفاق خاصی قرار نیست بیفته. متفرق بشین! و هم زمان برای برنامه های خیلی خوبی برنامه ریزی می کنی.

هی بهت گفتم زیاد با این روفوس رفت و آمد نکن...ذهن شفاف و براق و زلال تو رو آلوده می کنه. گوش نکردی.
ضمنا گفته بودی روفوس آدم شده...رفتم بهش گفتم. تکذیب کرد! نشده.

دکسترو منم چهار بار دیدم! ولی فقط دو قسمت اولشو...بعد نتونستم ادامه بدم. به این نتیجه رسیدم که طلسم شده و بی خیالش شدم. فیلمای ارباب حلقه ها هم همین طور...شاید پنجاه بار نیم ساعت اول فیلمو دیدم. ولی هرگز نتونستم ادامه بدم. چند تا فیلم و سریال و کتاب برام همین حالت رو پیدا کردن.

سوال 55 به نظر من خیلی سوال خوب و قشنگیه. نمی دونم از کجا اومده. ولی مهمه. همه باید بگردن جوابش رو پیدا کنن. این جوری خیلی از مشکلاتشون حل می شه.نقل قول:
چی حالت رو خوب میکنه،خوشحال میکنه؟بلدی حال خودت رو خوب کنی؟

شعرت چقدر کله داشت!

من معمولا یادم نمیاد تو این سایت چطور با اعضای مختلف آشنا شدم. و این گاهی بعدا ناراحت کننده می شه. مثلا لینی! سال هاست که یکی از نزدیک ترین دوستامه و اصلا یادم نمیاد اوایل که شناختمش چطوری بود و چه رابطه ای با هم داشتیم. چطوری آشنا شدیم اصلا.

ولی تو رو خوب یادم میاد...

می خواستم سر به تنت نباشه ها!

یه درخواست نقد دادی...که واقعا فکر کردم داری مسخره می کنی! بعدم رفتی تو تاپیک دوئلا شروع به اعتراض کردی که چرا به موقع رسیدگی نمی کنین و این چه وضعشه!

این دو اقدام اولیه بسیار شیرین رو ازت به خاطر دارم و تا ابد در ذهن من همین جوری حک شدی.

فکر می کنم برای همه یه طبقه بندی ای در مورد اعضای سایت وجود داشته باشه. نفرت انگیز ها!...غریبه ها...دوستا..دوستای نزدیک..عزیز ترین ها.
تعداد طبقه اولیای من خیلی کمه. و تو برای من بدون تردید در طبقه اول قرار داری...چیزی که برام مهم تره اینه که سال هاست در اون طبقه قرار داری و جات عوض نشده.
ثبات داشتن، مهم تر از کاریه که انجام گرفته.
ملت رفتن و اومدن...دعوا شد...آشتی شد...من عصبانی شدم...من آروم شدم...من چرت و پرت گفتم...
و جایگاه تو و شخصیت محکم و باثبات تو هرگز تغییر نکرد.
داشتن کسی که بتونی چشم بسته بهش اعتماد کنی حس فوق العاده ایه...و از اون جایی که من جزو اون دسته از آدما هستم که به خودمم به سختی اعتماد می کنم، این حس فوق العاده تر می شه.
چیزی که درباره تو توجهمو جلب می کنه اینه که حتی کسایی که باهات مشکل دارن هم پشت سرت حرفای خوبی می زنن. چون چیزایی هست که نمی شه انکار کرد و اگه انکار کنی به فهم و شعور خودت توهین کردی.
نمی دونم برای دوستی خالص و تغییر ناپذیرت، شخصیت قوی و قابل اعتمادت، همراهی همیشگی و بی توقع و بی منتت چطوری باید تشکر کنم. حضورت همیشه باعث دلگرمی بوده. تو تکیه گاه فوق العاده ای هستی. خیلی خاصی. خیلی متفاوتی. برای من مدت هاست که این جوری هستی.
می دونم عوض نمی شی. حرفی رو که به نظرت درسته تو هر شرایطی می زنی و براش می جنگی.

اون عضوی که اومد برای پست به ظاهر تمسخر آمیزش درخواست نقد داد، و بعد رفت تو تاپیک دوئل اعتراض کرد، تبدیل به یکی از بهترین اتفاق های زندگی جادوگرانی من شد.

همین دیگه...برو پی کارت. ممنون که هستی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!