جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: فیلم ساختن از هری پاتر یک اشتباه نبود؟؟؟؟؟
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 10:17
نمایش جزئیات
آفلاین
من با نظر جیمی کاملا مخالفم. اما با نظر هدویگ و پیتر و ... موافقم. خیلی از کسایی که تو همین سایت و یا در خارج سایتن وقتی ازشون می پرسی چه طور با هری پاتر آشنا شدی می گن اول فیلمشو دیدیم خوشمون اومد رفتیم کتاباشو هم خریدیم. فیلم یک و دو و سه و چهار فیلم های قشنگی بود که می شد راهی برای آشنایی با کتابا باشه اما فیلم پنجم افتضاح بود و فکر نکنم کسی با دیدن این فیلم از هری پاتر خوشش بیاد و کتابا رو بخره.

اما در هر صورت ساختن فیلم به آشنایی با هری پاتر خیلی کمک کرده و می کند و خواهد کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر ميكنم كار خوبي بود. اصلا هم اشتباه نبود. اين فيلم خيلي ها رو با هري پاتر آشنا كرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا اشتباه باشه؟ من خيلي هارو مي شناسم كه با همين فيلمش رفتن سراغ كتاباش.در ضمن شايد فبلم مارو در درك بعضي از نكات مبهم ياري كنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 15:12
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اصلا این ایده که فیلم بسازن خوب نیست .

من که وقتی فیلمش رو دیدم پیش خودم گفتم از زمین تا اسمون با هم فرق دارن البته فیلم 1 و 2 خوب بود سه واقعا مزخرف بود چهارش هم خوب بود البته نه زیاد پنجش خوب بود بقیش رو خدا میدونه ولی من که مخالفم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 01:43
نمایش جزئیات
آفلاین
شدیدا با فوکس موافقم !

بعدشم آخه فیلم ساختن از هری پاتر چه لطفی داشت؟
قبلا گفتم ... بازم می گم.. فقط باعث شد تصور خودمون از شخصیت های داستان از بین بره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اول بايد به چند نكته توجه كنيم و بعد نظر بديم.

1-فيلم هري پاتر به دليل هيجان بسيار زيادي كه داره(از نظر من)باعث ميشه افرادي كه كتاب رو نخوندن هم به خوندن اون جلب بشن..كلا وقتي هيجان يه چيزي بالا هست اون فرد ميره به طرف مرجع كامل ترش تا بيشتر بتونه لذت ببره.

2-فيلم هري پاتر كمك ميكنه با افراد كه تقريبا به ماهيت كتاب آگاه بشن و اگر كسي ديد اصلا چنين موضوعاتي رو دوست نداره ديگه نيازي نيست كتاب رو بخونه و همينطور كساني كه مبينن اين موضوعات مورد علاقه ش هست به سمت كتابش هم جذب ميشه.

3-هر فردي با ديدن فيلم از شخصيت ها يه ديد كلي داره و وقتي كتاب رو ميخونه و ميخواد حدس ها و تصورات خودش بسنجه به راحتي شكل و قيافه هر چيزي تو ذهنش مياد و اين كار رو براش جالب تر و راحتتر ميكنه.

4-معمولا در بعضي كشور ها ملت اول به فيلم توجه دارن و در درجات پاييني به كتاب..در واقع فيلم رو خيلي بيشتر از كتاب خوندن دوست دارن.پس در چنين كشور هايي فيلم باعث ميشه ملت به خوندن كتاب و آشنايي با اون هم تمايل پيدا بكنن.

5-فيلم هري پاتر صرفا يه فيلم هست.ملت ميتونن با ديدن اون لذت ببرن و افرادي كه اصلا كتاب رو هم نميخونن و حوصله شو ندارن و اينا با ديدن فيلم هري پاتر تو ذهنشون تجسم ميشه و لذت ميبرن و در نتيجه اثر تو ذهن ملت ميمونه.

با توجه به دلايل بالا،ساخت فيلم از نظر من كاري درست بوده است.

ممنون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم مثل خیلی از بچه‌های دیگه. اول فیلم رو دیدم بعد برای اینکه فیلمها رو بهتر بفهمم به کتاب رو آوردم.

(البته بعد متوجه شدم که کتاباش یه چیز دیگه است. فیلم کیلویی چند؟)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نه نه.به نظر من اتفاقا خیلی عالیه.فراموش نکنین خیلی از هری پاتریستهای حال از طریق فیلم ها هری پاتریست شدن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر همه ما مانند هم فکر کنیم،به این معنی است که هیچ کدام از ما فکر نمیکنیم.
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر منم مي تونستن فيلمو نسازن... يا يه فيلمي بسازن كه ماندگار بشه... الان فروش فيلم هاي هري پاتر فقط به خاطر كتابهاييه كه هري پاتريست ها مي خونن.... مي تونستن يه فيلم جاودانه بسازن مثل ارباب حلقه ها. نه اين كه عجله عجله يه چيزي سرهم كنن براي اينكه فروش كنن....
به نظرمن اين حرف رولينگ هم كه گفت: بازيگرا انگليسي يه كم خودخواهيه. خداييش اگه بازيگراي بهتري داشتن كه واقعا نقشو با تموم وجود حس مي كردن خيلي بهتر بود. الان وارنر برادرز با اختلاف يكي دوسال داره همه ي فيلمها رو مي سازه كه تا تب هري پاتر نيفتاده يه پولي به جيب بزنه. ولي ارباب حلقه ها 50 سال بعد از كتاب تالكين ساخته شد... اونوقتم داستان دنباله دار بايد توسط يه كارگردان ساخته بشه... آخه الان تا يه كارگردان بخواد كار دستش بياد فيلم تموم شده....
نظر شما چيه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اين كه من تو رو مي خوام معلومه غيرمستقيم!
-----------
من قول شرف مي دم يك هافلپافي واقعي باشم.... به خون اصيلم سوگند!
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 15:04
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه سریال می شد کیفیت کار میومد پایین ، گرچه الان هم پایینه .
چون جلوه های ویژه ی بالایی رو می طلبه. ساختن سریال یه همچین داستانی خرج فوق العاده بالایی داره .

*** ساختن فیلم این کتاب اشتباه نیست ، ساختن فیلم به
این صورتی که الان داره ساخته می شه اشتباهه و فقط برای سازندگانش یه معدن پول( با توجه به فروش فیلم ها) .
فیلم ها با کتاب زمین تا آسمون فرق دارن و این باعث می شه
کسایی که با کتاب شروع کردن از فیلم متنفر بشن.
البته تو سریه فیلم ها سنگ جادو و تالار اسرار خیلی بد از آب در نیومده بودن.
در کل فیلم هایی که در حال حاضر ساخته می شن از نظر من هیچ ارزشی ندارن و دیدنشون فقط وقت تلف کردنه. ***

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...