hutan_Ignitus_Hufflepuff نوشته:
درود بر کلاه عزیز . شخصیت من ، دو روی خوب و بد داره که البته ظرفیت زیادی برای خفه کردن دومی دارم اما اگه بیاد بیرون اومده بیرون و داخل بردنش با خداست . ENTP هستم و توی همه ی گروه ها میتونم دسته بندی بشم غیر از اسلیترین . ترجیح میدم حاکم جهنم باشم تا برده ی بهشت . از بچه های هافلپافی بیشتر از همه خوشم میاد و به معنای دقیق کلمه میخوام تمام جاه طلبی های موذیانه ی اسلیترین رو بترکونم . به همه نوع جادو علاقه دارم که جادوی سیاه هم شاملش میشه . ورزش رو دوست دارم . به دوئل علاقه ی زیادی دارم و میخوام توی نبرد هام از ابزار آلات مختلف استفاده بکنم . در لایه ی سطحی شخصیتم ساده و محربون و اجتماعی هستم ولی منافعی هم که از این ارتباطات میبرم لایه های تاریک چرچیل درونم رو قلقک میده . به نظرم اتحاد قدرتمند ترین چیز توی دنیاست. پیشنهاد خودم هافلپافه ولی در نهایت با همه ی گروها خوبم غیر از اسلیترین . همچنین میخوام یاد بگیرم با دستام هم جادو بکنم
درود بر تو فرزندم!
کمتر کسانی هستن که از ارزشهای گروه هافلپاف با خبر باشن و از ابتدا خواهان این گروه باشن. خوشحالم که تو اونقدر دید بازی داشتی تا اهداف و رویاهای قشنگی که هلگا برای جادوآموزان گروهش داشت رو درک کنی. دلیلی برای مخالفت با خواستهی خودت نمیبینم. برو به...
هافلپاف!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج