جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: جمعه 28 خرداد 1400 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین

ستاد برگزاری هفدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ ۵ تیرماه، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم پیشنهادی مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها می‌تواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

برنامه زمان بندی هفدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:

۲۸ خرداد تا ۵ تیر: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو

۶ تیر: تایید صلاحیت و اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات

۷ تیر تا ۱3 تیر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
۱4 تیر: رای‌گیری نهایی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گب دراکولا!
ارسال شده در: جمعه 27 تیر 1399 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

زمانمان بسیار است، زیرا بسیار ها زمان است، از همان بدو تولید بانوان زیبا ما نیز بودیم!

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

من در سایه وزارت سحر و جادو و با پلاک دولتی میرفتم و رو به روی نوامیس مردم عشوه تسترالی می آمدم و آنان را به خود جذب مینمودم.

من سوابق برجسته بسیار زیادی دارم، بنده برجستگی های بسیار زیادی نیز دارم. عاشق برجستگی نیز هستم، شما چطور؟

آزاد سازی نوامیس مردم و کفش هجاب، پخش کردن ملائک آسمانی در میان نوجوانان و میانسالان، برای پیرمرد ها نیز برنامه های دل انگیزی داریم، مثلا یک شب با ملائک سیکرت های ویکتوریا، حتی دو روز با ملائک بازی با بوی ها!

شعار انتخاباتی:

برجسته باش و برجستگی داشته باش تا در نظر پیوز کامروا باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برخاسته از دوران رماتیسم!
ارسال شده در: جمعه 27 تیر 1399 21:41
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه قبلی داشتم، نه که نداشته باشم لاکن زورم می‌رسه و ذکر نمی‌کنم اسمش رو!
تاریخ عضویت شناسه اولم فکر می‌کنم طرف‌های ۸۸-۸۹ بوده!

شوخی دارین؟ اون همه سال زندانی بودم تو آزکابان! حالا از سوابق اجرایی می‌پرسید؟ فراموش شد همش؟

داشتم... زیاد داشتم! ریا نشه ولی مدیر ایفای نقش بودم و در حال حاضر دوتا نظارت دارم.

برنامه خاصی ندارم من حقیقتا! اومدم ببینم این رودولف خیر ندیده داره چیکار می‌کنه که اگه قدم کج برداشت، بزنم قلم پاش رو بشکونم.

شعار انتخاباتی:
شعار نمی‌دم من، عمل می‌کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I was and am the Dark Lord's most loyal servant
I learned the Dark Arts from him
ارسال شده در: جمعه 27 تیر 1399 20:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
عح عح عح عح عح ! ووی ووی وووی!
این فرم ما نسبت به دو سری قبل حتی تغییر خاصی نکرده!
به نام خداوند شبخنده و مرهبان!

شعار انتخاباتی:
عیح عیح عیح عیح عیح ! ووی ووی وووی!

---
این فرم کاملاً جدی پر شده است. خداوند مسخره کنندگان را دوست ندارد، عاشقشونه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1399/4/27 23:16:28
ارسال شده در: پنجشنبه 26 تیر 1399 12:56
نمایش جزئیات
آفلاین

خیلی بدم میاد از قدمت بخوام بگم چون ملاک کیفیت هست ولی خب از اونجا که حاجیتون هم کیفیت رو داره هم قدمت رو باید بگم که، یه نگا بندازید که این اکانت از کی ثبت شده. جدای از اینا، با هریاش بودم، با فیلی باستراش بودم اما من اَ اونا نبودم! همیشه آسلام رو بر چه میدونم روشنایی و این قرتی بازیا باید ارجحیت داد.

ما والا ستاد ضد فمنیسم داشتیم با همین آقای "پروفسور" لسترنج که الان نشسته داره ساحره بازی میکنه، بله رودولف جان آدم نباید از گذشتش فرار کنه. جدای از این ستاد آزاد که در دل وزارت بود -شاید هم نبود و من صرفا دارم بی جهت اذهان عمومی رو متشوش میکنم برای حذف رقبا- حاجیتون 2 دور آزکابان دستش بود، متود زندانی کردن سیستمی و دادگا بازی و اینارو آوردیم وسط که ملت فک نکنن زندان جای سوسول بازیه. پاتو بذاری تو آزکابان تا اصلاح نکنیمت که بیرون نمیری دادا!

من کلا آدم برجسته ایم، یعنی برجستگیم گاها نمایان میشه همیشه نمیشه دیدش. بحث برجستگی رو اگه بذاریم کنار میرسیم به سوابق. تا اونجا که مغز کار میکنه جدا از نظارت آزکابان، استاد بودیم تو هاگوارتز یه زمانی، هری شدیم و ناظر محفل، تو یه شورایی عضمون کردن که هنوز دقیقا نمیدونم داستانش چی بود، یه روز بلیط زدیم برای تفریح سالم که به ناگاه مدیرمون کردن. زمانه ی زیبایی بود ملت، اون موقع هر دلآر 23 گالیون نبود.

طرح پ.د.ر.ا.م رو در دست احداث داریم، پرورش دایم رول از مرلین. این آقا مرلین، این پیامبر دروغین، که بالای ما پست زده قراره که دیگه پیام نبره. میذاریمش تو نآمازخونه به عنوان پیش نآماز، ملت رو پشت ایشون به صف میکنیم که با فضا و اتمسفر و صحنه ی رو به روشون قشنگ رولاشون پرورش بیابه!

طرح دیگر ما ساحره زداییه، بعله دوستان توضیح خاصی نمیدم مشخصه طرح چیه، اصلا بنده میبینم یک ساحره که ازش نام هم نمیبرم درخواست وزارت داده با خودم میگم چه بر سر این جامعه ی آسلامی اومده؟!

طرح دیگر ما بومی زایی هستش، هر کسی بومی نباشه میفته آزکابان من جمله دوست استرالیاییمون.

بیشتر از این طرح ها توضیحی داده نمیشن چون بسیار تاپ سکرت هستن ولی همه و همه در جهت ساخت جامعه ای به دور از آستاکبار و نفوذ عوامل غربی و شرقی هستن.

شعار انتخاباتی:

در های حاجی توپیا را باز کنیم!

پ.ن: ما سخنی با این مثلا جادوگران که خودنمایی بسیار میکنن و چن بار هی درخواست میدن برای شو آف کردن نداریم.
پ.ن2: زاخار وزیر ماست. (در خیالات مرلینگاه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: چهارشنبه 25 تیر 1399 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
البته ما که در برابر وزیر اسمیت شانسی نداریم. جهت بازار گرمی آمدیم.

یک پیامبر همیشه یک پیامبره! ما پیامبر به دنیا آمدیم و پیامبر هم عروج خواهیم کرد. لیکن مدتی پوسته ای بیرونی بر روح خود کشیده بودیم به نام های رون ویزلی و کنت الاف.
شما بنویس از اوایل 92

دیگر از اینکه حامل کلمات مقدس هستیم بالاتر؟؟
در دولت قبلی ناظر موزه تاریخ جادوگری بودیم.

برجسته؟ چقدر وقیحانه واقعاً.
شهردار لندن هستیم هم اکنون.

چندی است که مردم به همین نیاز های سخیف دنیوی دل بسته اند و آزادی روح و روان را فراموش کرده اند. وظیفه اصلی دولت ما این خواهد بود که نه تنها دنیا، بلکه آخرت شما را نیز آباد کنیم. ما چنان آزادی و آرامشی - در زیر سایه سیاهی - به جامعه اعطا می‌کنیم که لذت ببرید.

دلا! تا کی در این زندان فریب این و آن بینی؟/یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی!

شعار انتخاباتی:

ایمان، تقوا، عمل صالح!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شروع و پایان با ماست!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 تیر 1399 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که بار قبلی همین چند ماه پیش فرم پر کرده و بسیار کاندید با ثباتی می‌باشم، همون فرم رو داریم با افزایش نظارت ها که نشان از شایستگی بنده‌ست.

از 10/10/1396 ؛ دو سال و شیش ماه حدوداً.
یه دوره ای کوتوله بودیم، فیلیوس فلیت ویک. قبل ترشم از رفیق رفقای دامبل بودیم، الفیاس دوج.

خب، عضو کابینه ی کریس خدابیامرز بودیم که بعدش منتقل شدیم به دولت نظافت. ناظر کمکی آزک بودیم.

برجسته؟ والا آزکمون که خیلی برجسته نبود ولی هاگزمید و ریونکلاو و کینگزکراس رو فعلا داریم.

جادوگران را آسفالت میکنم! چیز... یعنی... کاری میکنم سهولت داشته باشن ملت. ولی جدا از شوخی، یه دستی به سر و روی اینجا میکشیم و تا حد توانمون هم سوژه میدیم ملت خودشون جهادی طور دست بگیرن کار رو دیگه.

شعار انتخاباتی:
شعارزدگی رو مشکل وزارت های قبلی دانسته و به همین دلیل، شعاری برنمی‌گزینیم و در عمل خود را ثابت می‌کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام جاگسن در 1399/4/25 19:01:19
آروم آقا! دست و پام ریخت!

ارسال شده در: چهارشنبه 25 تیر 1399 16:26
نمایش جزئیات
آفلاین
رودولف لسترنج اینجاست نه برای فقط ثبتنام...بلکه مثل جد بزرگوارش، برای وزیر شدن...فرار کنید!

کمالات قمه غر کمالات نمود کمالات غر وفاداری در عین فرصت طلبی خشونت بخوابید غر کمالات ساحره قمه نمود!

نمود کمالات خشونت کمالات غر کمالت ساحره نمود کمالات قمه غر کمالات بخوابید ساحره فرصت طلبی در عین وفاداری نمود کمالات!

غر بخوابید کمالات وفاداری در عین فرصت طلبی قمه کمالات ساحره غر نمود کمالات قمه بخوابید خشنوت غر قمه!

قمه فرصت طلبی در عین وفاداری ساحره بخوابید غر نمود کمالات خشونت کمالات غر خشونت بخوابید قمه نمود کمالات بخوابید!

شعار انتخاباتی:
شعار واس بچه سوسولاس...مردای واقعی کمالات ساحره غر وفاداری در عین فرصت طلبی خشونت قمه نمود کمالات بخوابید کمالات قمه غر خشونت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 تیر 1399 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به به صاحبش آمد.

5 ماه کامل آنلاینی از اولین روز سال 99. به به . به به. آیا این کافی نیست؟

نزاشتید من برسم که وزارتو تعطیل کردید. الان من چجوری سابقه داشته باشم؟

roll play the list.
سابقه 2 ماه ناظری هاگزمید.(در چت باکس)
سابقه 4 ماه ناظری هافلپاف(در خواب)
سابقه 1 ناظری لندن (در خیالات مرلینگاه)
سابقه 1 ماه ناظری دیاگون(به زودی)

خب رسیدیم به برنامه ها. اول از همه هدف من در وزارت تشویق افراد تازه وارد به ادامه ایفا نقشه.خیلیا اینجا میان یه شناسه میزنن و میان دو تا مطلب اشتراکی میزنن و تمام.ما قراره اینارو تشویق کنیم تا فعالیتو ادامه بدن،شخصیتشونو بسازن و به جاهای بالا برسن.

مورد دو اینه که قراره آزکابانو آباد کنیم.اونم چه جور آبادی. مامورینی میزاریم که اگه هر گونه فعالیتی مشکوک و خلاصه بدی دیدن،مستقیم بیارنش اینجا قشنگ روحشو دمنتورا بمکن.

در ضمن هر گونه انتقاد و پیشنهادی که جادوگران و ساحره ها داشتن رو چشم ما. جغداشونو فوری جواب میدیم.

شعار انتخاباتی:

با قدرت به سوی موفقیت.

توضیحات تکمیلی:

توضیحات تکمیلی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: پنجشنبه 21 فروردین 1399 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
یه استرالیایی بومی‌ام که صد سال پیش بچه‌شو ازش به زور گرفتن
یه سابقه‌دارم که بهش کار نمی‌دن و شده واسه سلول دلش تنگ
جامعه‌ای‌ام که آدماش با دیدن بی‌عدالتی شور گرفتن
بچه‌ای‌ام که پدرش سرکوفت بهش زد
یه خبرنگار بی‌طرف که هر دوطرف باهاش بدن
زنی‌ام که تو بانک تصمیم گرفتن چون زنه بهش وام ندن
انقدر مخالف دیکتاتوری‌‌ام که موی‌رگام به فکر سرنگونی شاه‌رگن
همه بام بدن

نداشتم چون...
من نه یه لاتم ، نه یه رهبر
هیچ‌کدومِ این دو تا نیستم
دین‌ دارا منو از خودشون نمیدونن
چون اونقدرا هم با خدا نیستم
کافرا منو از خودشون نمیدونن
چون اونقدرا هم بی‌ خدا نیستم
من با شما‌م و جدا نیستم
ولی از هیچ‌ کدومِ شما نیستم

یه سال ناظر هافل بودم و
مودبم و دور و برم حواسم به همه هست