امتيازات جلسه ي دوم كلاس ماگل شناسي
اگه بخوام به طور كلي در مورد تكاليف جلسه ي دوم اظهار نظر كنم بايد بگم كه تأسف بار بود! پستهايي به شدت سطحي كه عموماً بدون دقت و حوصله زده شده بودن. البته استثناهايي هم وجود داشت اما از يكي دو مورد تجاوز نمي كرد.
لازمه اين نكته رو بدونيد كه نمره هاي تكاليف اين جلسه رو روي نمودار بردم در غير اينصورت ميانگين كلاس حتي به 15 هم نمي رسيد! البته روي نمودار بردن نمره ها باعث اجحاف شدن در حق دانش آموزاني مثل آبرفورث دامبلدور و لارتن كرپسلي شد كه جا داره همينجا ازشون عذرخواهي كنم.
در اين جلسه نقد پست ها رو به صورت جزئي و كامل نمي نويسم چرا كه با پستهايي كه در جلسه ي دوم زديد ثابت كرديد توجهي به نقدها و نكات ذكر شده در اون ها نداريد و اين همه دقت از طرف من به جز تلف كردن وقت هيچ فايده اي نداره!
آبرفورث دامبلدورآبرفورث عزيز به عنوان پست اول ِسوژه، شروع بسيار خوبي بود. ماجرا را به خوبي آغاز كرده بودي و دلايل طنزي كه براي جايگزيني اتوبوس ذكر كرده بودي جاي كار را براي نفرات بعد به خوبي باز گذاشته بود. به جز چند مورد بسيار جزئي غلط نگارشي يا تايپي خاصي در نوشته ات ديده نشد ضمن اينكه به خاطر پذيرفتن ريسك آغاز سوژه و انجام موفق اين كار لايق تقدير هستي.
امتياز شما: 30
موفق باشي
جسيكا پاتر
باز كردن بحث كوزت، دختر كبريت فروش و ... به عنوان سوژه ي فرعي مي توانست ايده ي جالبي باشد هر چند در پست هاي بعد حالتي به شدت افراطي پيدا كرد و باعث ضعف شديد داستان شد.
با وارد كردن رون، هري و هرميون دست نفر بعد را براي ادامه ي داستان باز گذاشته بودي كه نكته ي مثبتي محسوب مي شد اما سوژه ي اصلي را چندان كه بايد پيش نبرده بودي.
در اواسط داستان چند غلط نگارشي داشتي كه نشان دهنده ي عدم دقت كافي است.
به جز اين موارد، پستت اشكال به خصوصي نداشت و در مقايسه با پست هاي ديگر، پستي خوب و قابل قبول بود.
امتياز شما: 29
موفق باشي
لارتن كرپسليپست فوق العاده اي بود. سوژه را با هنرمندي به مسير مناسب هدايت كرده بودي و طنزي جذاب و خواندني را در پستت به نمايش گذاشته بودي.حتي بدون تجديد نظر اساسي درنمرات هم، پست شما شايستگي امتياز كامل را داشت.
امتياز شما: 30
موفق باشي
استرجس پادمور
در مورد هر كسي مي شه تجديد نظر كرد ولي ديدن اين همه غلط تايپي در پست شما اصلا قابل قبول نيست! جوون هم جووناي قديم! همه بي دقت شدن!
اواسط پست كم كم داشتم كلافه مي شدم چون داستان را تا حدي به حاشيه برده بودي و بعضي موارد در پستت زائد به نظر مي رسيد اما با اضافه كردن قسمت لباس مشكي و تعارف هاي بين هري و رون، كه در جاي خود جالب و خواندني بود تا حد زيادي پست را نجات دادي و سوژه را در موقعيت بسيار خوبي به نفر بعد سپردي.
امتياز شما: 28
موفق باشي
ايگور كاركاروفقبل از هر چيز به جمله ي اول نقد استرجس مراجعه كن!
سوژه هاي فرعي كه به كار برده بودي جالب بودند مخصوصا اشاره به ولدمورت و رولينگ اما سوژه ي اصلي را اصلا پيش نبرده بودي. ادامه پست ِ قبل مي توانست هيجان انگيز تر باشد و نحوه ي نجات يافتن اتوبوس كامل تر شرح داده شود.
باز هم تأكيد مي كنم سوژه ي اصلي به هيچ وجه پيش نرفته بود و هيچ اشاره اي به ماگل ها در پستت وجود نداشت.
بزرگترين نقطه ضعف پستت پاراگراف پاياني بود.يكبار ديگر اين پاراگراف را بخوان تا اشكالات متعدد نگارشي خود را در اين پاراگراف متوجه شوي.
امتياز شما:26
موفق باشي
لاوندر براون
خب لاوندر يك پست نسبتاً معمولي بود. تحول خاصي در سوژه ايجاد نشده بود اما نداشتن غلط تايپي و املايي ارزش پست را بالا برده بود.
مي توانستي نجات اتوبوس توسط رون را كمي بيشتر بسط دهي و هيجان انگيز تر كني.يك مورد اشتباه نادرست از شكلك داشتي و در پايان پست هم يكبار به جاي اصلاح، كلمه ي قفل را به كار برده بودي.
امتياز شما: 26
موفق باشي
نيمفادورا تانكسمنو نا اميد كردي نيمفادورا.
برخلاف پستي كه در جلسه ي پيش زده بودي تكليف اين جلسه ات اصلا قابل قبول نبود و نشان مي داد كه حتي به ابتدايي ترين قوانين كلاس هم توجه نداشته اي.
من چندين بار تأكيد كرده بودم كه اسمي از كلاس ماگل شناسي يا پرفسور اوانز در پستهايتان نبريد.
سوژه ي فرعي شخصيت هاي كارتوني در پست شما با اغراقي بي تناسب باعث افت شديد داستان شده بود. وارد شدن به قصر، مجلس رقص، ورود هركول و... كاملا بدون زمينه سازي در پست قرار گرفته بود و سير منطقي داستان را به شدت دچار ضعف كرده بود.
اگر اميدي به اصلاح و بازگشت سوژه به مسير طبيعي وجود اشت، اين اميد در پست شما به طور كامل از بين رفت. اميدوارم در جلسه هاي بعد دقت بيشتري نسبت به اين نكات داشته باشي.
امتياز شما: 12
موفق باشي
ريتا اسكيترچند مورد غلط املايي داشتي.كوتاه بودن پستت قابل تحسين بود اما مواردي مثل به ياد آوردن وِرد توسط هرميون به آن سرعت از نظر منطقي پست را دچار اشكال كرده بود. وارد كردن گلزار به عنوان تلاشي براي تغيير مسير سوژه حركت جالبي بود اما بهتر بود سوژه ي فرعي ديگري انتخاب مي كردي نه اين كه داستان را از چاله بيرون آورده و به چاه بياندازي.
امتياز شما: 20
موفق باشي
آماندا لانگ باتوم
خب هيچ توضيحي ندارم! دوستاني كه تمايل به خواندن يك پست كاملاً ارزشي را دارند مي توانند به پست آماندا مراجعه كنند.
آمانداي عزيز هيچ اجباري براي پست زدن نبود اينجا كلاس درسه و من انتظار بيشتري از تو داشتم!
موفق باشي
ويكتور كرامكاش بعد از ارسال پست 1 بار از روي نوشته ها خوانده بودي و لا اقل نيمي از غلط ها متعدد تايپي را اصلاح مي كردي.
اگر موضوعي در پست هاي قبل مطرح شده، لزوماً نشان دهنده ي صحيح بودن آن موضوع و الزام شما در ادامه دادنش نيست.
متأسفانه نه تنها تلاشي براي اصلاح اشتباهات پستهاي قبل نداشتي بلكه آنها رو با شدتي هر چه بيشتر تكرار كرده بودي.
تنها برتري شما نسبت به چند پست ديگري كه به اين سبك نوشته شده بود، اشاره ي ضمني تان به سوژه ي اصلي و تلاش در راستاي اصلاح حافظه ي ماگل ها بود.
امتياز شما: 15
موفق باشي
پرسي ويزليتلاش خوبي براي احياء سوژه بود و مي توانست يك پست رابط خوب محسوب شود. تنها اشكال شما اين بود كه بعد از متوقف كردن روند زائد، فرعي و ارزشي داستان، به جاي ارائه ي ايده اي جديد يا حتي واگذاري اين امر به نفر بعد سوژه را به سبكي عجولانه و غير منطقي به پايان برده بوديد در حاليكه در آن زمان هنوز مهلت ارسال پست ها براي كلاس تمام نشده بود.
در هر حال آنچه باعث كسر امتيازتان مي شود پايان بردن سوژه نيست بلكه نحوه ي انجام اين كار است كه بسيار عجولانه بود.
از طرفي پست كوتاه شما و تلاشتان در راستاي پايان بخشيدن به روند ارزشي داستان و خاتمه دادن به سردرد و كلافگي مخاطب شايسته ي تقدير است.در شرايط عادي شايد اين پست امتياز چندان خوبي نمي گرفت اما با توجه به وضعيت تاپيك در آن مقطع زماني،به نظر مي رسد شيوه اي كه اتخاذ كرديد تنها را ممكن براي پايان بخشيدن به اين روند بوده است .
امتياز شما: 28
موفق باشي
استن شانپايكپست شما هم متأسفانه در مجموعه ي پست هاي ارزشي محسوب مي شود. بد نيست اين نكته را بدانيد كه ارسال چند پست، پشت سر هم خلاف مقرارت انجمن هاي سايت است. البته من به اين خاطر از شما امتيازي كم نكرده ام چرا كه اين مسئله در حوزه ي اختيارات و وظايف من نيست و تنها عدم توجه و رسيدگي ناظرين محترم انجمن را نشان مي دهد.
خب ببينيد دوست من، پست شما از جهات زيادي دچار اشكال بود. متأسفانه شما با ساده ترين نكات مربوط به اتوبوس شواليه - از جمله اين نكته كه ارني راننده ي اتوبوس است نه استن! – آشنا نبوديد. من در همان تاپيك اين مسئله را به شما گوشزد كردم اما متأسفانه شما هيچ توجهي نشان نداديد.
سوژه در پست شما (بهتر است بگويم پستهاي شما) به بدترين نحو ممكن دچار تحريف شد و از دست رفت. البته در اينجا فقط پستي كه لينك آن را در كلاس گذاشته ايد مورد نقد قرار مي گيرد.
تنها نكته ي مثبتي كه در پست ديدم اشاره به مسئله ي كرايه ي اتوبوس بود كه اگر اين ايده در پست قوي تري بكار مي رفت مي توانست روند جالبي به داستان دهد.
از طرفي همانطور كه در نقد پست تانكس اشاره شد، به علت اشاره ي ضمني كه به كلاس ماگل شناسي داشتيد امتياز قابل توجهي از شما كثر مي شود.
موفق باشي
باز هم تأكيد مي كنم تكاليف اين جلسه به شدت ضعيف بود و امتيازحقيقي اكثر شما حدوداً 10 نمره كمتر از چيزي است كه مشاهده مي كنيد!