شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ایدهی خوبی هست و با توجه به کمبود سوژههای جدی در انجمن مجوز به شما داده شد. موفق باشید.
پرسی: منتقل کرد!
ایگور:
نظر شما محترمه. سرژ هم که اون تاپیک رو زده در پست اولش گفته: "اين تاپيك براي داوري هالي ويزارد زده شده است و بعد از اتمام داوري پاك خواهد شد." در هر صورت ایشون بعد از داوری اون تاپیک رو پاک نکرده و داورهای بعدی هم برای اسکار ازش استفاده کردند. پستهای داوری چون تازه زده شده به همراه خود تاپیک فعلا میمونه. ناظر بعدی انجمن تصمیم میگیره که با اون تاپیک چیکار کنه.
سلام ! خواهشا پست من تو کلوپ شطرنج رو پاک کنید . وقتی من پست زدم نوشته ی کینگزلی اونجا نبود و نوشته هم که منتظر شد من اون پست رو ندیدم چون پنجره ییهو بسته شد . نمیدونم هم از کجا اومده ؛ولی چون پست من نظم سوژه رو به هم ریخته لطفا پاکش کنید .
من نظرم این بود که برای اسکار نیاز به هزار تا تاپیک نیست!چون اسکار همچین هم یه چیز رسمی و عمومی نیست و خیلی ها از جمله من اصن براشون اهمیتی نداره که کی اسکار ببره!
من نتم اجازه نمیده که منتقل کنم پستمو(کنده و قطع و وصل میشه)..خودتون انتقالش بدید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
از ناظرین محترم تقاضای مجوز ایجاد یک تاپیک رول جدی رو دارم در شهر لندن تحت عنوان " غرفه بازی با مرگ " رو می خواستم که در اون جانورانی وحشی از رده های بسیار خطرناک فروخته میشن و در این مغازه اتفاقات بسیار عجیبی رخ خواهد داد و همچنین مرگ هایی که ذهن کاراگاهان ماگل ها و کارآگاهان وزارت سحرو جادو را به خود مشغول خواهد داشت ... در حقیقت بزرگ ترین فاجعه ی قرن در دنیای جادو درآن رخ خواهد داد چیزی فراتر از سیاهی لرد ولدمورت !
آلتیدای عزیز اون تاپیک همچنان فعالیت میکنه و شما هم جای درستی درخواست نقدتون رو مطرح کردید هرچند که در تالار نقد (انجمن ویزنگاموت) هم میتونستید درخواست نقد داشته باشید.
متاسفانه در هفتهی اخیر من مدت زمان کافی در سایت نبودم و نرسیدم که پست شما رو در زمان خودش نقد کنم و بابت تاخیر بوجود اومده عذر میخوام.
سلام ! تاپیک نقدتون دیگه فعالیت نمی کنه ؟ من زیر پستی که توی جزیره آوالان زده بودم درخواست نقد کردم ولی کسی جوابی نداده . جای دیگه ای باید مطرح می کردم؟ آخه خود تاپیک نقد هم قفله . مغسی از پاسخ شما .
اول هم به بلیت جواب رد دادم اما بعد از مشورت با مدیر موافقت کردم که ناظر اینجا بشم، چون که وضعش آشفته بود و قبلش هم این انجمن رو با پست هاش دنبال میکردم. بنده به تاپیک اجازه ندادم که فعالیتش رو ادامه بده. من اینطور صلاح دیدم. اما بحث ویزنگاموت چیز دیگه ایه که واسه خودت این همه چیز سر هم کردی. من شعار میدم؟! مطمئنی ؟! فقط انتقاد می کنم، اونم فقط فقط برای اونه که زودتر یه برنامه ی جدید تدوین بشه.
مشاورین نقد می کنند اگه خواسته بشه ! راهنمایی میکنن اگه خواسته بشه. حالا یه سوال دارم. غیر از این خودشون نمی تونن در جریان کلی ایفای نقش و اعضای اون قرار بگیرن و نقد و راهنمایی کنن؟! آره دیگه ! همیشه حتما باید کاری باشه که انجام بشه، نمیشه که رفت سراغ کار؟ مگه نه؟ می میرن اعضای ویزنگاموت دیگه؟ شهید میشن نه؟!
من چی میگم؟ من میگم یه مشت عضو عقده ای و مغرور ریختن تو سایت که همه مدعی این هستند که رولشون بدون اشکاله، اصلا یه اشکال کوچیک هم نداره، زورشون میاد از مشاورین راهنمایی و نقد بخوان. افت میدونن، چه بعضی از تازه واردها چه قدیمی ها. اون وقت مشاورین هم که کاری براشون نمی مونه، نمیرن که سراغ اون افراد. برای همین چنین شده الان. من هم تند برخورد نکردم. پس برخورد تند ندیدی؟! اگه منظورت چت باکس بود که خطاب به شماها و ویزنگاموت نبود.
از هر دو ناظر یک انجمن، یکیشون مشاور هستند. و اونچه رو که شما نمیبینید و شاید نمیخواید ببینید، تلاش این دوستان بای راهنمائی اعضا هست.
نمیگم خیلی دقیق بوده، چون همونطور که بلیز گفتن، اوها هم انسانهایی هستند مثل شما؛ اما وقتی در مقام قیاس بر می یام، میبینم خوب عمل شده.
اما در مورد رول نویسی؛ نامه ای تنظیم شده و در اختیار تازه واردین به صورت اتوماتیک قرا میگیره، که طبق اون با اهداف و تاپیکهای ویزنگاموت آشنا میشن.
چه تایپک بهتر از پست های نتخب با اون همه توضیح؟؟ چه تاپیکی بهتر از اسلوب نقد با اون همه نکته ی سرجمع شده؟؟ و چه تاپیکی بهتر از تالار نقد که همیشه آپ دیته؟؟
شما چه انتظاری دارید؟ وقتی تازه وارد خودشون نمیخوان یاد بگیرن، ما قراره چیکار کنیم؟؟
فک نمیکنید خودتون بهتره به جای اینهمه انتقادهای کوبنده و ناکارآمد، یه کمکی بکنید؟؟
مطمئن باشید از دور خیلی رحت میتونید انتقاد کنید.
اما بهتره یک کار بکنید:
یک پیشنهاد بدید و روی اون بحث کنیم. ببینم واقعا میتونید یک برنامه ای بدید که همه ی این مشکلاتو رفع کنه؟؟؟