جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

68 کاربر(ها) آنلاین هستند (40 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
65 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

خوب فکر نمیکنم کسی تو سایت از من به ریتا نزدیک باشه ! منظورم اینه که اگه دقت کنید زیر تالار هافل اسم ریتا جزء ناظرای تالار چسبیده به من

1- نظرت رو در مورد این افراد بگو : آلبوس سوروس پاتر ، جیمز سیریوس پاتر ، پرسی ویزلی ، بادراد ریشو ، پیوز ، استرجس پادمور ، مری باود

2-چرا ریتا اسکیتر ؟ چرا هافلپاف ؟

3- اگر بخوای از اول توی سایت ثبت نام کنی و همه گذشته رو فراموش کنی ، چه شناسه و چه گروهی رو انتخاب میکنی ؟

4- بالاخره این قضیه تو و آسپ که من بارها در سین جیم مطرح کردم چی بود اصلش ؟

5- گزارشات حاکی از رفت آمد های پنهانی تو با آبرفورث دامبلدور و کینگزلی شاکلبوت داره ! چطور توجیه میکنی ؟

6- نظرت در مورد ناظران جادوگران چیه ؟ به نظرت بهترین ناظری که تا حالا دیدی کی بوده ؟

7- بهترین سوژه ای که تا حالا توش رولیدی ؟

همینجا عدد مقدس هفت رو خز اعلام میکنم و بقیه سوالات رو به وقت دیگری موکول مینمایم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1. واسه چی یهو رفتی بعد دوباره یک هو ظاهر شدی؟(اونم بدون خداحافظی رفتی.)
2.از بین اعضای تازه به نظرت کدوم بهترین رول ها رو می نویسه؟(هم جدی هم طنز)
3.بهترین تایپیکی که تو جادوگرانه کدومه؟
4. چطوری با سایت آشنا شدی و چی شد که خواستی عضو بشی؟
5. از بین اعضای تازه کدوم بهتره (از نظر اخلاق)؟
6. بهترین پست و تایپیکی که زدی کدومان؟
7. چی شد دوباره نظارت تالار رو قبول کردی؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[i][size=small][color=FFFF00]If you wish for something long enough, it will definitely
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
1 . وقتی تازه وارد سايت شدی كدوم يكی از اعضا دستت رو گرفت و كمكت كرد ؟

2 . الان كدوم يكی از اعضا رو بيشتر از بقيه دوست داری ؟

3 . اگه الان بخوای با كسی دوئل كنی ، كر رو انتخاب ميكنی ؟

4 . نظرت در مورد پرسی چيه ؟

5 . قهرمان اين ترم هاگوارتز رو كدوم گروه پيش بينی ميكنی ؟ قهرمان كوئيديچ رو چه طور ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ج) ابدا ازش استفاده نمي کردم. من زور ميزنم که زمان هي بره جلو تر باز يک کاري کنم برگرده عقب؟ زرشک! :دي

الان این حس رو داری ، ملت وقتی سنشون کمتره همش فکره اینن که زمان بگذره و برن به آینده ... وقتی میرن به آینده تمام تلاششون رو میکنن برگردن به گذشته ... الان برای نیاز نداشتن به زمان برگردان تصمیم نگیر !

نقل قول:
ج) فقط ميشه توي هالي ويزارد فيلمي در مورد انتخابات ماگلي ساخت و خنديد!

ایول ! بهترین جمله ای بود که میتونستی بسازی منم با توجه به همین مسئله جلو رفتم و رد صلاحیت رو ساختم

نقل قول:
ازت ميخوام بپرسم بزرگترين اتفاقي که توي زندگيت افتاده از نظر تاثير و مهم بودنش چيه؟

هووم ، اتفاقات بزرگ که زیاد بوده ، ولی من آشنا شدن با سایت جادوگران رو انتخاب میکنم ! خیلی چیزهای زیادی ازش یاد گرفتم و مهمترین جنبش هم این بود که بهترین دوستانم رو اینجا باهاشون آشنا شدم ، دوستانی که الان بخش مهم و اعظم زندگی من رو تشکیل میدن !

نقل قول:
پرسي ويزلي!

امم ، قبلا با من مصاحبه شده ، فکر میکنم الان بهتره به افراد دیگه ای پرداخته بشه ، برای اینکه احترام زیادی برای نظرت قائلم چشم ، هر وقت شد ، منم میام اینجا روی این صندلی ِ داغ و مقابل این قلم پر تندنویس قرار میگیریم

از اونجایی که میخوایم زود به زود مهمون ها بیان تا بتونیم افراد بیشتری رو دعوت کنیم ، معمان بعدی رو معرفی میکنم .

مهمان بعدی : ریتا اسکیتر

تا دو روز آینده میتونید سوالاتتون رو بپرسید از این دوست هافلپافی ما

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 27 خرداد 1388 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از عزیزان با سوالاتی که پرسیدند و با تشکر از پرسی ویزلی عزیز که با زحماتشون این تاپیک رو به یکی از بهترین تاپیک های جادوگران تبدیل کردند.

من جواب ها رو به همراه سوالات با سه فرمت ورد ، نوت پد و پی دی اف زیپ کردم و قرار دادم تا مشکلی پیش نیاد.
باز هم اگر ایرادی بود بگید تا دوباره آپلود کنم.

با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 90.05 KB; بازدیدها: 32
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: پنجشنبه 21 خرداد 1388 14:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

عذر خواهی میکنم بابت تاخیر طولانی برای مصاحبه ، به خاطر امتحانات و درگیری ها بود ! از این به بعد مصاحبه ها با سرعت بیشتری میان و سعی میکنیم تا اونجایی که ممکنه مهمان داشته باشیم برای تابستان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 11.79 KB; بازدیدها: 14
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1388 10:12
نمایش جزئیات
آفلاین
از اول در تغییر شکل ماهر نبودی.. ریشای شناسه ی قبلیت هنوز روی چونه ات باقی مونده.. ولی هر چقدر که تغییر شکل بلد نبودی تغییر شناسه بلد بودی! فکر می کنی با انگشتان دست بشه شناسه هات رو شمرد؟!

خودت دلیل این همه تغییر شناسه رو چی می دونی؟

فکر نمی کنی یه ذره.. فقط یه ذره آدم بی صبر و عجولی هستی!؟

حزب باد رو شرح می دی؟!

معمولا دعوا و بحث سراغ تو میاد یا تو میری سراغش؟! یا هیچکدوم!!

---
مشکل نبود شکلک رو به بزرگی خودتون ببخشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1388 01:55
نمایش جزئیات
آفلاین
بادراد!

چرا بادراد؟ چرا ریش؟ چرا جن؟ تو میدونستی که اولین جن وزیر به زودی وارد دنیای جادوگری میشه و به خاطر همین بادراد شدی؟‌ آیا این توطئه‌ای بین جن‌هاست؟ آیا شما فکر می‌کنید حالا چون هرمیون پشتتونه هر کاری که بخواید می‌تونید انجام بدید؟ نه من می‌خوام بدونم واسه چی شما جن‌ها اینقدر فکر می‌کنید زورتون زیاده؟‌ پرسی اینو بنداز بیرون!

همیشه از رول‌های جدیت لذت بردم. چرا اینقدر رول‌های جدیت قویه؟ به خاطر تمرین زیاده یا استعداد یا احساس قوی‌ای که در نوشتن رول‌های با این سبک داری؟

دامبلدور خیلی خوبی بودی ... اشتباه و ضعف همیشه هست اما اعتراف می‌کنم که خیلی فراتر از چیزی که انتظارشو داشتم عمل کردی ... چطور تونستی رفتار اوباش‌گونه و جن‌وار (!)‌ گذشته و آینده‌ات رو کنار بزاری و اینقدر باوقار و خوب رفتار کنی؟ و زمانی که از خانه‌ی گریمولد می‌رفتی آینده‌ی محفل رو چطور تصور می‌کردی و چقدر خودت رو در اون سهیم میدونستی؟

یک خاطره ... چه روزهایی بود ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 فروردین 1388 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من هم با اینکه چیزی سر در نمیارم از تواریخ گذشته سایت فرصت رو مغتنم (درسته؟ ) میشمارم و چند سوالی میپرسم!

1. گویا عضو قدیمی ای هستی! چقدر از تاریخ سایت یادت میاد؟ از وقتی که عضو شدی البته!
2. از وقتی عضو شدی فعالیت چقدر بود؟ الان چقدره؟ یک مقایسه میکنی؟
3. وضعیت رول نویسی اعضای فعلی با اون زمان چطور هست؟
4. ورود تازه واردان و شکفتن رول نویسان ماهر از قبل تا الان چه فرقی کرده؟
5. چرا راونکلاو؟
6. یک بیت شعر رو که دوست داری با ذکر شاعرش بگو.

همیشه و همه جا موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1388/1/28 10:46:18
هوریس اسلاگهورن، مرد خودشیفته ای که هرگز به طور واقعی شناخته نشد!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1388 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! چه انتخاب خوب و درست و گولاخی بود!

1. نظرت در مورد شناسه ی خز لاوندر براون ِ من چی بود؟ راستشو بگو! میدونی که من ته ِ جنبه ام !

2. از بیناموسی نویسی ناراحت نمیشی؟ (من خودم خیلی وقت ها یه عذاب وجدان بدی میگیرم. و یه چندباری هم خیلی افسرده شدم از نوشتن این پست های بیناموسی! )

3. به نظرت سایت تکراری نیست؟

4. تالار ریون ... یا تالار هافل ... یا کدوم تالار ؟

5. چرا اول از همه سراغ همین بادراد نیومدی ؟ چرا اول از همه گراوپ نشدی ؟ چرا با آراگوگ کم فعالیت تر بودی ، با شناسه های قبلی ات هم همین طور (پیتر و اینا ! )

6. عکس های میتینگ رو دیدم خیلی خیلی خندیدم ! دوست داری میتینگ بذاری تا کیو ببینی ؟

7. فرض کن بخوای یه کاری بکنی که توی تاریخ سایت بمونی . همیشه اعضایی باشن که ازت اسم ببرند ، یه کسی بشی مثله کوییرل ، آرشام ، اسکاور ، ققی و .. !

8. رنک برات چه معنی داره ؟

9. طرفدار کدوم تیم کوییدیچ مدرسه بودی ؟ به نظرت پست هاشون سطح خوبی داشت؟

10. اگر بخوای یکی از بدی های سایت رو بگی، طوری که همه بخونند و خیلی هم تاثیر گذار باشی... چی میگی؟

(میدونم سایت بدی زیاد داره ولی اون چیزی که تورو اذیت میکنه یا تاحالا اذیتت کرده رو بگو. )

------

و یک سوال که من از همه میپرسم :

11. فکر میکنی چرا تورو برای مهمون بعدی انتخاب کردند ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب