جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 13 تیر 1388 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
-سووووووووووووووووووووووووووووووت. تمام دانش آموزان دنبال من بیان تا نمرات بازیشون رو اعلام کنم. توجه کنید که اگر نمره خوبی نگرفتید دلیل بر بی استعدادی شما نیست تلاش کنید. هرکس هم میخواد میتونه جلسه خصوصی بیاد پیش من. البته این جلسات خصوصی قطعا با جلسات خصوصی دامبلدور فرق خواهد داشت

- و اما امتیازها
راونکلاو

بیدل:25 امتیاز
یکم پستت رو بیشتر روش کار کن. زیادی به فکر تموم کردنشی.

لینی وارنر:30 امتیاز
عالیه

بادراد ریشو: 28 امتیاز
چیزی ندارم بگم دیگه!!! فقط اون سؤال اول یکم دور شده بودی از مبحث.
تره ور: 25 امتیاز
خوب بود ولی یکم مختصر بود و ضمنا عوض کردن پست تو کوییدیچ به همین راحتی نیست

گریفیندور

برتا جورکینز:29 امتیاز
برتا جان تعداد بچه ها زیاد بوده دیگه کاریش نمیشده کرد کلا تعداد بهم خورده بوده دیگه. یه تکه ی پستت میتونستی بیشتر مانور بدی مثلا زنوف به حریف لونا فحشی چیزی میداد که دخترشو زده بود و اینا ولی در کل خوب بود.

سارا اوانز: 26 امتیاز
به به! سارا، اون قضیه ادامه دادن رو مسئله ته پست توئه نه پست نفر بعدی. اون شخص هم ادامه نده تو امتیازتو میگیری. یکم تکه رولت رو زیادی خلاصه و سریع نوشته بودی و هدفت بیشتر اون تکه آخر پستت بود.

دین توماس:10 امتیاز
جسه نه، جثه! ضمنا جثه ریز نمیتونه فشار بادو خیلی خوب تحمل کنه پس باید جثه درشت تر باشه . رولت رو من اصلا نفهمیدم چه ربطی به کلاس داشت و ضمنا اصلا روش وقت نذاشتی درنتیجه نمیتونم بهت نمره خوبی بدم!
اسلیترین

فاقد شرکت کننده

هافلپاف

پروفسور سپتیما ویکتور: 30 امتیاز
خوب بود ولی از رو جلسه کپ زده بودیا!!!

کینگزلی شکلبوت:30 امتیاز
آخه کی گفت باید هی بچرخی؟ خب سرشون گیج میره دهه!! خوب بود.

پیوز:25 امتیاز

نفهمیدم ربطش به لازمه چی بود تو فقط گفتی که این ارتباطها وجود داره.به خاطر اتمام پستت 5 نمره اضافی میگیری(قشنگ تموم شد)

ماتیلدا استیونز: 30 امتیاز
خوب بود.

جمع کل:
راونکلاو:27 امتیاز
گریفیندور: 22 امتیاز
اسلیترین:0 امتیاز
هافلپاف:29 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1388 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
تکلیف درس پرواز:
1.لازمه انجام حرکت زنوف تمرکز و استواری رو جارو و دارا بودن جسه ریزه.چون این جور حرکتهارو هر خپلی نمیتونه انجام بده.
البته تکرار و تمرین هم موثره خوب.و برای این کار رژیم غذایی خاصی باید ایراد بشه.

2.من:الیور حالا چه اتفاقی واسه سرم میافته؟منو براچی گذاشتی تو پست مدافع؟
الیور:هی!حواست به بازی باشه بچه!
من:وای داره نزدیک میشه1
آنجل:دین حواست باشه!
من:ااااااووووووووههههههه
فلینت:مالفوی مواظب پس کلت باش!
دراکو(در درمانگاه):یه کم دیر گفتی.......

پروفسور عزیز درسته کوتاه بود اما زیبا نبود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 02:59
نمایش جزئیات
آفلاین
1 - لازمه انجام حركت زنوف چيست ؟

خب مهترین چیز برای انجام این حرکت شناخت فرد از محیط و شرایطی که درش قرار داره هست!
باید بتونه در هر وضعیتی سریعا کنترل فشار هوا رو در دست بگیره و اسنیچ رو به سمت خودش بکشونه.
و لازمه این کار نیز تمرینه!

وقتی فرد شرایط رو درک کرد میتونه به سرعت خودشو باهاش هماهنگ کنه و درنتیجه همه اعمالی از جمله تمرکز ، زیرکی و عکس العمل سریع رو که در درجه بدی برای انجام این حرکت احتیاج هست رو فرد می تونه به راحتی انجام بده.

2- ادامه این رول را بنویسید.(فقط قسمتی از بازی که خودتون کاری انجام میدید رو شرح بدید.پست مهم نیست. رول، 20 امتیاز)

پرفسور : سوت !

_ بده اینجا! پاس بده...

_ مگه اون گنده رو کنارت نمی بینی که می گی پاس بده به من! عقلتو به کار بنداز. دهه

_ من که خالیم... بنداز اینجا!

شپلق

و یه بلوجر مستقیم خورد تو سرش!

_ اصلا خودم می رم جلو!

و هنوز نیم متری دور نشده بود که :

_ بده بیاد بینیم!

سارا توپ را با یک حرکت انتحاری ازش میگیره و د برو که رفتیم طرف دروازه!
یه دو سه نفر رو جا می زاره.

نزدیک دروازه که می رسه می بینه پیوز در مقابل سه حلقه ست.

سارا :
_ بکش کنار روحی! مگه مخت جا به جا شده اومدی اینجا وایسادی؟ نکنه می خوای توپ رو بگیری؟

_ آره چطور مگه؟

_ چطوری؟

_ اینطوری!

و سارا یه دفعه متوجه شد یه چیزی داره به شدت توپ رو ازش جدا می کنه. یه چیزی اونو به سمت خودش می کشید.

_ نه خدای من!

پیوز با لبخند شیطانی :
_ به این میگن تمرکز با کنترل فشار هوا!

________

پرفسور من فکر می کنم که امکان نداره بشه پست نفر بعدی بشه پست بعدی پستی که ما می نویسیم! چون معمولا همه با سوت داور شروع می کنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 تیر 1388 23:26
نمایش جزئیات
آفلاین
1- لازمه انجام حرکت زنوف چیست؟
لازمه ی حرکت زنوف اول یافتن اسنیچ و بعد سرعت فرد است ، فرد باید به سرعت باد را در اختیار خودش بگیرد . فرد برای انجام این کار نیاز به انرژی زیادی دارد تا بتواند بر فشار باد غلبه بکند.

2- ادامه رول را بنویسید .
زنوف : سوت ! آقا بازی شروع شد ! هر کی ببازه خره !

ملت به سمت همدیگه هجوم میارن .

-- سه دقیقه بعد --
ــ عهه ! اعصاب نذاشتی واسه ما ! گل هشتمه که داری میخوری ! آخه بوقی 8 تا گل تو سه دقیقه ؟!

تره ور درحالیکه دستکش دروازبانی ای دستش کرده که از خودش بزرگتره ، جلوی دروازه واستاده و بقیه اعضای تیم جلوش واستادن .

تره ور : باب چی کار کنم ! من با این جثه م میتونم دروازه رو داشته باشم ؟ مگه نمی بینین که سایز کوافل دو برابر منه ؟! چجوری بگیرمش ؟ من حتی به زور میتونم دستامو دور چوب جاروم حلقه کنم !
یکی از هم تیمی ها : پس چی کار میتونی بکنی تو تیم ؟
تره ور : میتونم خوب اسنیچ بگیرم ، میدونین مثل گرفتن مگس میمونه .

و به این ترتیب پست تره ور عوض و جستجوگر تیم شد .

تره ور با جاروش همین طور داره تو هوا بوق چرخ میزنه و به دنبال اسنیچ میگرده تا بالاخره درخششی طلایی در چند متر دور تر از خودش می بینه .

به سرعت مسیرش رو به سمت اسنیچ تغییر میده ، نزدیک تر که می رسه ، در یک چشم به هم زدن زبونش رو برای گرفتن اسنیچ دراز میکنه و اونو میگیره .

تره ور :
زنوف : سووووت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: جمعه 5 تیر 1388 14:53
نمایش جزئیات
آفلاین
1- لازمه انجام حرکت زنوف چیست؟(غیر رول 10 امتیاز)
تمرکز....احتیاط...دقت...لازمه انجام حرکت یاد شده است.البته تحمل رو باید بالا برد و سعی کرد تا در مقابل فشار آرامش و استواری حفظ بشه....!!!!
2- ادامه این رول را بنویسید.(فقط قسمتی از بازی که خودتون کاری انجام میدید رو شرح بدید.پست مهم نیست. رول، 20 امتیاز)
دروازه بان توپو پرتاب میکنه و یک بازیکن غول پیکر اونو میگیره و به سرعت بر میکرده به سمت اون یکی دروازه....
پیوز برمیگرده و میبینه که دو تا مهاجم با سرعت صوت(!)به سمتش میان....
_اوه....بروبچه ها دیگه حسابی قاطی کردن...نه...نه...استفاده از چوبدستی خطامحسوب میشه...
در همین حین یک نگاه بسیار ترسناک از طرف دو مهجم به سمت زنوفلیوس نثار میشه:
_خب...البته زیدم خطا نداره...میشه مشکل رو با یک مناظره حل کرد!!!!
در همین حین دروازه بان چوبدستیشو به سمت پیوز میگیره و زیر لب یک ورد میخونه و پیوز از قبلش کدر تر شده بود!!!
ناگهان دو مهجم با هم(ای نامردا!!!)دو بلاجر رو به سمت پیوز میزنن و چون پیوز جادو شده بود نیمی از قدرتشو به خاطر حرکت جادویی از دست داده بود از جاروش به پایین پرت شد.و تقریبا" له و لورده شد و دیگه هیچی از بدن روح نماش که دوباره شفاف شده بود باقی نموند.
زنوفلیوس از پشت بلند گو:
_خب...چیزه...پیوز دچار مشکل شده....زود حل میشه....خب استیونز جای اونو میگیره....اوهوی...استیونز پاشو بیا ببینم....
ناگهان ریتا با سقلمه ای که به ماتیلدا میزنه چرت بس شیرین(!)اونو پاره میکنه و میگه باید بره و بازی کنه....
ماتیلدا سوار جارو میشه مثل برق میره به سمت بالا:
_خب استیونز وارد بازی شد....اوه نه چیکار داره میکنه....
ماتیلدا چشماشو بسته و دوتا دستاشو گذاشته زیر دو تا بغلهاش و پاهاشو دیوانه وار روی جارو تکون میده.ناگهان یک جرقه از آسمو به سمت پایین میاد و به سرخگون میخوره و از دست بازیکن حریف غول پیکر خارج میشه و صاف میاد و میشینه رو دم جاروی ماتیلدا.
ناگهان ماتیلدا از جاش میپره و جاروشو بلند میکنه و از فاصله دور به سرخگون ضربه میزنه و سرخگو با فشار وارد دل و روده دروازه بان میشه و توپ و دروازه بان باهم از دروازه وسطی رد میشن.
ماتیلدا هم با چشمانش که حالا دیگه به رنگ قرمز در اومده()
روی جاروش میشینه و جمعیتو نگاه مینه.....
_خب فک فکنم استیونز انتقام هم گروهیش پیوز رو گرفت...بازیو ادامه میدیم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 16:46
نمایش جزئیات
آفلاین
1- لازمه انجام حرکت زنوف چیست؟(غیر رول 10 امتیاز)

هر فردی با یکی از چهار عنصر طبیعت (آب ، باد ، خاک ، آتش ) رابطه ژنتیکی داره ! عموما گریفی ها با آتش ، راونی ها با آب ، اسلی ها با باد و هافلی ها با خاک مربوط میشن اما استثنا هایی هم این بین وجود داره ! هرکس میتونه به وسیله تمرکز روی عنصری که میخواد و فرستادن نیرو های جادویی به سمت اون عنصر ، از نیروی جادویی طبیعت استفاده کنه ...

پرسی که داره با شیفتگی به بازی نگاه میکنه ناگهان دستش رو داخل یکی از دیوار های ورزشگاه میکنه و پیوز رو بیرون میکشه

- پیوز برو به جای بیدل بازی کن ...

پیوز هم سریع وارد میشه و در جایگاه یکی از مهاجم ها قرار میگیره . کینگزلی در همون لحظه اول یک بلاجر رو به سمت پیوز میفرسته اما بلاجر از وسط بدن پیوز رد میشه و کینگزلی در حد تیم ملی افغانستان ضایع میشه

لحظاتی بعد فلورنس یک پاس بلند میفرسته و کوافل سرخ رنگ مستقیم به سمت پیوز میاد .. پیوز با یک اشاره چوب جاروی خودش رو به سمت کوافل هدایت میکنه و دستش رو دراز میکنه و درست وقتی روبروی توپ قرار میگیره دستش به توپ میرسه ، اما باز هم به خاطر روح بودنش کوافل از وسط بدنش رد میشه و از اونور خارج میشه ...

پیوز که حالا خیلی عصبانی شده روی انرژی زمین (خاک) تمرکز میکنه ... حس گرمی همه وجودش رو میگیره ، با تک تک سلول هاش زمین ورزشگاه رو حس میکنه و بعد ...

درست در جایی که کوافل داره روی زمین میافته ، از بین چمن های ورزشگاه یک توده خاک بیرون میزنه و اطراف کوافل قرمز رنگ رو مثل یک گوی میپوشونه ... گوی قهوه ای رنگ بالا و بالاتر میاد و سرانجام وقتی کنار پیوز و روبروی دروازه حریف میرسه می ایسته ... پیوز با دستش یک اشاره کوچیک به سمت دروازه میکنه ... گوی خاکی ناگهان منفجر میشه و کوافل سرخ رنگ از بینش با بیشترین شدت به سمت دروازه پرتاب میشه و ...

- گل ... پیوز با استفاده از قدرت زمین گل میزنه ...

صدای زنوفلیوس همه ورزشگاه رو میگیره ... اما در همین لحظات دروازه بان حریف که خیلی عصبانی شده یک تریپ واکی بایاشی میگیره () و کوافل رو پرت میکنه به سمت جلو و فریاد میزنه :«بگیرین بچه ها ... »

...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 10:16
نمایش جزئیات
آفلاین
1 - لازمه انجام حركت زنوف چيست ؟

لازمه انجام اين حركت ، انرژی های طبيعی و انرژی پتانسيل بدن جادوگر است . در اين قسمت ، انرژی پتانسيل به معنای حركت دادن دستانِ جادوگر به نحوه ای خاص می باشد . برای اينكه جادوگر بتواند توانايیِ اجرای حركت زنوف زا داشته باشد نياز به تمارين مداوم و پيوسته دارد .

2 - ادامه اين رول را بنويسيد . ( فقط قسمتی از بازی که خودتون کاری انجام میدید رو شرح بدید.پست مهم نیست . )

كينگزلی به سرعت به بازدرنده ای نگاه كرد كه به سمتش پرواز می كرد . چماقش را در جيب ردايش گذاشت و دستانش را باز كرد و دور خودش چرخيد ...

زنوفيليوس با هيجان خاصی به گزارشش ادامه داد :
- اوه ، مثل اينكه كينگزلی تصميم گرفته بازدارنده رو با استفاده از حركت زنوف منحرف كنه ...

... انگار هوا در حال شكافته شدن بود . بازدرنده به طرز غير متظره ای تغيير مسير داد و به سمت بيدل رفت . بيدل نيز دستانش را باز كرد و دور خودش چرخيد ...

- اوه ، عجب هيجانی داره اين بازی . متاسفانه كله ی بيدل هم همين الان منهدم شد و درست تكه های مغزش توی سطل زباله افتادند . خوب ، ذرات مغز بيدل هم مثل مالِ ريتا به سطل زباله پيوست . ( پيوندشان مبارك
)

سپتيما سوار بر جارو پرواز كنان به سمت هم تيميهايش رفت و در بدو ورودش سرخگون را گرفت . كينگزلی هشيارانه به سمت سپتيما پرواز كرد و با خنده ای شيطانی گفت :
- كجا می ری دختر ؟ سرخگونو ولش كن . بيا بريم حياط خلوت .

در همين هنگام بوی سير همه جا رو فرا گرفت و كوئيرل وارد صحنه شد . كوئيرل كه هميشه حس ششمش توی اين موارد غيرِ آسلامی به خوبی كار ميكنه با عصبانيت گفت :
- اينجا كلاسه ها ! يك بار ديگه از اين حركات رخ بده از مدرسه اخراج ميشين .

بعد پرسی به عنوان يك مدير وظيفه شناس با يك ردای خوش دوخت قرمز رنگ وارد ورزشگاه شد و وقتی بوی سير به مشامش رسيد متوجه شد داستان از چه قرار است :
- كی حركات غير آسلامی انجام داد ؟

كينگزلی با ترس و لرز دستش را بالا برد . پرسی با خوشحالی گفت :
- پنجاه امتياز برای هافل . حركات بی ناموسی و غير آسلامی از برنامه های اصلی هاگوارتزه و هاگوارتز بر همين مبناها پايه گزاری شده .

كوئيرل با عصبانيت نگاهش را روی پرسی ميزان كرد و در حالی كه رنگ صورتش به رنگِ ردای سرخ رنگ پرسی در آمده بود صحنه را ترك كرد . ناگهان صدای زنوفيليوس در ورزگاه طنين افكند :
- بله ، مثل اينكه جيمز اسنيچ رو ديده . دستاش رو باز كرده و به طرز جنون آوری دور خودش ميچرخه ...

پرسی با هيجان به جيمز زل زد .

...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كينگزلی شكلبوت در 1388/4/2 10:22:22
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
1.

لازمه ی حرکت زینوف سرعت است فرد هم باید سریع توپ را بیابد و هم باید سریع باد رو محصور کند و در اختیار خودش بگیرد . همچنین هر فرد برای انجام این کار نیاز به انرژی زیادی دارد تا بتواند بر فشار باد قلبه بکند.

2.

بادراد : بنده فقط یک اشاره کردم !

_تو باید یاد بگیری چطوری اون قدرتت رو کنترل کنی چون از زیادیه انرژی برخورداری و بلد نیستی کنترلش بکنی ، فعلا بازی نخواهی کرد تا من یک فکری به حالت بکنم.

آنیتا گفت: بهتر نیست قبل از شروع دوباره ی بازی یکم درباره ی کنترل قدرتاشون صحبت بکنی؟

_ نه آنیتا مشکلی نیست این یک جن بود، در مورد انسان ها این جور اتفاقات پیش نمیاد . من مطمئنم و تضمین هم می کنم.

کینگزلی جای بادراد را خیلی سریع گرفت و فلورنس هم جایگزین ریتا شد(فردی که توپ به سرش برخورد کرد ریتا بود.)سپس زینیوف دوباره در سوت خود دمید و بچه ها به بازی خود ادامه داند.آنیتا با این که قانع نشده بود مخالفتی نکرد و گوشه ای نشست.در درون بازی حالا بیدل توپ رو پاس داد به آیدن ولی مورگانا توپ را در میان راه قاپید وبه دراکو پاس داد و دراکو هم دوازه بان را خیلی راحت گمراه کرد و گلی به نفع تیم خود به ثمر رساند.

همین هنگام جیمز با سرعت به طرفی شیرجه رفت . چوچانگ با این که اسنیچ را ندیده بود او را دنبال کرد و به راحتی از جیمز جلو زد. در حالی که سرعت جیمز کم شده ، و فاصله ی بین دو جستجو گر زیاد گشته بود جیمز از حرکت ایستاد و جریان هوا را از پشت به طرف خود کشید که این کار باعث شد اسنیچ که در پشتش بود به طرفش بیاید.

چوچانگ که تازه متوجه حیله ی جیمز شده بود و تازه اسنیچ را دیده بود، نمی توانست توپ را به وسیله ی روش جدید به طرف خود بکشد چون با این کار به جیمز کمک می کرد از چون او به اسنیچ نزدیک تربود. به همین ترتیب با بیشترین سرعت خود به طرف اسنیچ پرواز کرد ولی به طور حتم جیمز خیلی زود تر اسنیچ را به دست می آورد.

مدافعان هر دو گروه بی کار نماندند و دو گوی را به طرف آن دو نشانه رفتند. هر دو جستجو گر از مسیر بازدارنده ها خود را به کنار کشیدند و این کار باعث به هم ریخت تمرکز هر دو آن ها ، و گم کردن اسنیچ ( گوی زرین ) شد.

....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور سپتیما ويكتور در 1388/4/1 23:20:55

[i][size=small][color=FFFF00]If you wish for something long enough, it will definitely
ارسال شده در: یکشنبه 31 خرداد 1388 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
1- لازمه انجام حرکت زنوف چیست؟

ج- حرکت پروفسور ارتباطی با تمرکز ندارد و هر چه که هست منحصر میشه به کمک گرفتن ایشون از انرژی طبیعت.
ایشون با کمک گرفتن از انرژی واقع در طبیعت به مقصود خود رسیدند که البته انجام این عمل فقط با تمرین های شبانه روزی و مکرر حاصل می شود.

2- ادامه این رول را بنویسید.

زنوف با سوتی بزرگ در وسط زمین کوئیدیچ قرار داشت.
- ســـــــــــوت! بازی شروع شد! سعی کنید از انرژی طبیعت حداکثر استفاده رو بکنید.
و در حالیکه از وسط زمین به کناری حرکت می کرد ادامه داد.
- و سعی کنید فیر پلی رو هم رعایت بکنید.

دانش آموزان با سر و صدا به هوا بلند شدند. بادراد با آن ریش و پشم بلند و قد کوتاهش کاملا در میان دیگر دانش آموزان قابل مشاهده بود.

در ذهن بادراد.
- هــــوم! خب باید این یارو پشمکه گفت باید از انرژی طبیعت استفاده کنم! البته چون پست تخصصی من مدافعه بهتره که یکم توپ ها رو بفرستم به طرف این دانش آموزا!

و سپس چشمانش را بست ، نفس عمیقی کشید و دستانش را باز کرد. سپس در حالیکه چشمانش همچنان بسته بود دستانش را اندکی بالا و پایین برد و سپس به طرف توپی که به سمتش می آمد اشاره کرد.

گویی هوا در حال شکافته شدن بود. جریان شکافته شدن هوا به شدت به توپی که رو به روی بادراد بود برخورد و توپ به طرف نزدیک ترین دانش آموز حرکت کرد.

فــــــرت!

توپ به کله دانش آموز برخورد میکنه و کله منهدم شده و خون همه جا رو فرا میگیره! ( آقا اجازه؟ ما تازه فیلم آرنولد دیدیم! )

- ســـــــــــوت! واستید ببینم! سریع برید مادام پامفری رو صدا بزنید. بادراد تو با این چی کار کردی؟!

بادراد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: یکشنبه 31 خرداد 1388 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
1)

برای این کار ما باید بر فشار باد غلبه کنیم. پس به انرژی زیادی نیاز داریم. پس از غذا های پر انرژی استفاده کنید! برای غلبه بر باد به تمرین زیاد هم نیاز داریم.

2)

نکته1:اینجا لینی اسم یکی از مهاجم های گروه اول رو نوشته آیدن و بیدل نوشته بادراد. من آیدن رو می نویسم. (آخه کوتاهتره!)

نکته2: لینی واسه تیم دوم ، 4 تا مهاجم نوشته:دراکو، ریتا، مورگانا و فلورنس. من فلورنسو حذف می کنم!

زنوف با ناراحتی ادامه داد:" حالا تایبریوس بازدارنده ای رو به سمت مورگانا که سرخگون رو داره میندازه و مورگانا با یه حرکت خیلی زیبا بازدارنده رو دور می زنه و به سمت تایبریوس زبون درازی می کنه.

خوب مثل این که برتا، مدافع دیگه ی تیم اول موفق شد سرخگون رو از دست مورگانا بندازه. و حالا سرخگون در دست لونا قرار می گیره. لونا مثل یک اسنور کک شاخ چروکیده با سرعت به سمت دروازه ی تیم دوم حرکت می کنه. لینی بازدارنده ای رو به سمت لونا می فرسته و لونا مجبور می شه سرخگون رو به بیدل پاس بده. وای...نه!"

بازدارنده به لونا برخورد کرد و او را از روی جارویش انداخت. لونا با شدت زیادی به زمین برخورد کرد. در همین هنگام مادام پامفری با عصبانیت به زمین بازی آمد و لونا را که بی هوش شده بود از آنجا برد.

زنوف با ناراحتی گفت: "مثل این که لونا قادر به ادامه ی بازی نیست. خوب اگه تیم اول مهاجم اضافه نداره به بقیه ی بازی ادامه میدیم. اوه...بله...همین الان بیدل به من گفت بادراد به جای لونا بازی می کنه.

خوب حالا بازی با دروازبان تیم اول ادامه پیدا می کنه. سرخگون در دست بادراده و اون...صبر کنید مثل این که جیمز و چو گوی زرین رو دیدن! بله! چو شروع می کنه به انجام دادن حرکتی که امروز بهتون یاد دادم و جیمز هم همین کارو می کنه! گوی زرین بین این دو نفر ثابت مونده و حرکت نمی کنه. باید ببینیم کدوم یکی قوی تره."

در همین هنگام باد شدیدی شروع به وزیدن می کند و گوی زرین را لحظه به لحظه از آنها دورتر می کند.

-جیمز انجام این ترفند رو رها می کنه و به سمت گوی زرین پرواز می کنه. چو هم همین کارو می کنه ولی دیگه خیلی دیره چون گوی زرین باز هم ناپدید شده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط برتا جورکینز در 1388/3/31 18:24:57
ویرایش شده توسط برتا جورکینز در 1388/3/31 18:36:03