آنتونین با ناراحتی چوبدستیش را که کوچکترین جادویی را نیز انجام نمیداد در جیب سمت چپ جلیغه اش کنار منوی مدیریتش گذاشت و گفت: یا لرد! ما آخه الان چجوری بیایم اتاق جلسات؟ کار خیلی سختیه. خانه ی ریدل ها پس از چندین بار بازسازی به شدت بزرگ شده و رفتن به اتاق جلسات هم به این راحتی ها نیست. فقط دو راه ورودی داره٬ اولی از راه جادوئه که الان امکان ناپذیره و راه دوم هم از طریق یه راه پله ی خیلی سخت به همراه کلی موانع سخت تر هست که اون هم تقریبا امکان ناپذیره.
لرد:
این مشکل شما ناتواناس. زیاد وقت ندارین. توی اتاق جلسات میبینمتون.با اشاره ی بلاتریکس همه ی مرگخواران با ناراحتی دست از کارهای بیهوده و اضافه کشیدند و به سمت بلاتریکس رفتند. بارتی در حالیکه همچون همیشه از لباس بلاتریکس آویزون بود گفت: خاله بلا. تو چرا دیگه من رو نمیزنی که لباستو ول کنم؟ چرا همه اینجا عوض شدن؟!
- بچه تو نمیفهمی. الان وضعیت خیلی بدتر از ایناس که من فکر لباسم باشم. تو که زیاد از جادو استفاده نمیکنی٬ چون هنوز سنت قانونی نشده. پس مشکلی نداری. مثل همیشه باید از اون راه سخت بیای اتاق جلسات. اما ماها چیکار کنیم؟ این راه به این سختی رو چجوری بریم؟
بارتی لباس بلاتریکس را ول کرد و با صدایی مملو از شیطنت بچگانه گفت: بوهاهاها!! ایندفعه شما مرگخوارای بوقی.. ببخشید.. ناتوان.. ببخشید.. بی جادو! به کمک من نیاز دارید. خاله بلا تو همیشه منو میزدی و تحقیرم میکردی. الان باید ازم معذرت خواهی کنی تا آسون ترین راه به اتاق جلسات رو بهتون نشون بدم. تا همتون بتونین راحت بیاین.
دود سفیدی به شدت از گوشهای بلاتریکس بیرون زد و با خشم فریاد زد: من از یه الف بچه معذرت خواهی کنم؟ امکان نداره. کروشیو!! ها؟! کروشیو!! تو چرا شکنجه نمیشی؟ میگم کروشیو!!
ملت مرگخوار:

لوسیوس به آرامی جلو آمد و در حالیکه نیشخند همیشگیش بر لبانش نقش بسته بود رو به بلاتریکس گفت: اینبار رو باید از این بچه معذرت خواهی کنی. وگرنه هیچ راهی برای رسیدن به اتاق جلسات نخواهی داشت.
- امکان نداره. حاضرم به دست سارا اوانز کشته بشم اما از این بچه ی کوچولویِ باباییهِ لوسِ بی مزه یِ به درد نخورِ مزخرف معذرت خواهی نکنم! فکر کردین الکیه؟ من خودم میرم و بهترین راه رو پیدا میکنم.
مونتگومری بیلش را روی زمین گذاشت و گفت: من یه عمره توی زمینای این اطراف میگردم و میچرخم و گور پیدا میکنم. به هیچ وجه نتونستم هیچ راهی پیدا کنم. تو چجوری میخوای پیدا کنی؟ بعدم اگه زیادی لفتش بدی لرد به شدت عصبانی میشه. باید اینکارو بکنی. نمیخوای که لرد هممونو بفرسته به جهنم! میخوای؟!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بلاتریکس؟!!!