جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  28 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  152 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  159 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  271 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  183 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: چهارشنبه 4 دی 1392 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
لقب:
چارلی شاخدم
هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:
اخه من 3 بار کودتا کردم ولی کسی نیامد وسرکوب شد.
نظر شما درباره چیز ملعون:
چیز بوژبوژی
توامندی های مغزی:
ذهن خوانی_______________________ مناسب دیدن بچه ها نیست
ابراز ارادت کنید لطفاً:
امبی جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
لقب:
جــهــنمی! پـروانه ای! هر دو قابل قـبوله...

هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:
تفریحــات سالم... جا کردن خود در دل مامان پروانه دوست... پرورش پروانه های بهتر... جهنمی کردن ملت... انداختن هر چه چیز است به درون آتش جهنم!

نظر شما درباره چیز ملعون:
چــیزیــست که فقط شایسته پرت شدن در آتش جهنم و نابود شدن است! و اگر چیز درون اتش پرت نشود ملت چیزی می شوند و کشور به چیز خواهد رفت و مدافع حقوق ضـد چیزان هستم و بـا چیــ... تشکر!

توامندی های مغزی:
جهنمی کــردن ملت به راحتی در عـرض دو سـه ثانیه! لــوس کردن خود! دلــبــری و دلربایی فقط بــا مغز! در کل ما همه کاری می کنیم دیگر!

ابراز ارادت کنید لطفاً:
بــانو آمــبـریج، ای صــورتی رنگ خوش بــر و رو! بــانو... ای شمــا که همه پریزاد ها را در زیبایی رد کرده اید...
ارادت شمــا را میبیند غــش می کند، آخــر چگونه ابراز کنیم این ارادت را نسبت به HTML 5 و زوپــس؟ چگونه این ارادت صــاب مرده را بــرسانیم به دلدار Css5؟
هــعــی ارادت... ارادت!

بانو هافلپاف دُر فشانی می کنند:

پروانه جهنمی! اتفاقاً دنبال چنین فردی می گشتیم که آزکابان رو برای چیز طلبان به جهنم تبدیل کنه.
دو مأموریت برات دارم بانو دلاکور.

همونطور که می دونی آزکابان به مقر وزیر اسبق و طرفدارانش تبدیل شده و دارن به شدت تبلیغ می کنند تا جوون های خام و اغلب چیز دوست را با وعده های تو خالی به آنجا بکشند.
اما طبق گزارش هایی که رسیده ما با خبر شده ایم آنجا روزگار سختی برای مردم هست و به شدت از آن ها کار می کشند تا ارتش دیوانه سازان وزیر اسبق تکمیل و تجهیز بشه.
حالا وظیفه ی توئه که به آزکابان بری و اوضاع رو بسنجی و جاسوسی کنی. بعد از آن از طریق رادیو وزارت این اوضاع وحشتناک و گزارش خودت رو به گوش همه برسان.

در ضمن وزارتخانه هم به مقداری جهنمی شدن نیاز داره.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1392/10/4 0:03:46
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
بگیر چیز و بکش چیز و مکن اینقده ویز ویز
بخر مار و بخون غار که صدات شه مث قار قار
مکان پَخت* و زمان بخت و کلامت شده سخت سخت
قلم پیر و زمین، گیر و منویت شده کفگیر
بکن شرم و نریز کرم و بکن هوا رو باز گرم
ببین سوسک و بکش جیغ و بزن کلاه رو بر میخ**



* پَخت به معنی صاف
** اعلام اعتراض بر کودتا برعلیه وزیر مفنگی چیژپرشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هه!
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 20:17
نمایش جزئیات
آفلاین
بابام جان من سواد ندارم این فرم رو پر کنم، زیرش انگشت میزنم

نقل قول:
لقب:
هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:
نظر شما درباره چیز ملعون:
توامندی های مغزی:
ابراز ارادت کنید لطفاً:


(-) <== اثر انگشت ...


بانو هافلپاف صحبت می کنند:

درود بر تو ای وزیر مردمی. ای که در انتخابات مورد ظلم و ستم کاندیدای پیروز با تقلب قرار گرفتی.
ما می دانستیم که تو یکی از مخلصین زوپسی و وقتی ندای آزادی خواهی و چیز شکنی برآید سر از پا نمی شناسی.
از آنجایی که شما سواد نداری و احتمال زیاد نمی فهمی که من الان دارم چی زر زر می کنم مأموریتی به شما نمی دهیم. که بعد خودمان سبک شویم و این چیز کش ها حرف در بیاورند.
اما حالا اگه به هر نحوی مترجمی چیزی داشتی و تونستی بخونی یه سری به وزارتخانه سحر و جادو بزن و بر علیه وزیر ملعون چیزکش بجنگ.

زیر سایه ی زوپس پیروز باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1392/10/3 21:01:57
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
لقب: پادما پاتيل و لقب نيلوفر آبى

هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:من مى خواهم به جامعه ى جادوگرى خدمت كنم و كارى كنم كه جادوگران و ساحريان به دولت و وزارتخانه افتخار كنن و اين كه سلامت روانى و جانى مردم را حفظ كنم.

نظر شما درباره چیز ملعون: من بى نهايت از چيز بدم مى آيد و چون اين چيز جوانان مردم را ناكار مى كند.
توامندی های مغزی: اگر جنگى دركار باشد براى كشيدن نقشه هاى جنگى خوب هستم.

براى پيدا كردن گناهكارا سرنخ ها را كنار هم قرار مى دهم و به يك جواب درست مى رسم.

مشار خوبى هم هستم.

ابراز ارادت کنید لطفاً:

بانو آمبريج براى خدمت آماده ام.


ــــــــــــــــــــــــ
بانو آمبریج سلام عرض می کنند:

باید بگم اصلا انتظار نداشتم دهدار معروف هاگزمید رو اینجا ببینم. خیلی از دیدنت مشعوف شدم پادمای عزیز. آبجی کجاست؟ به من چه کجاست. از همون اول هم میدونستم شما با گانت ملعون و فراری متحد نیستین. برای همین بود که گانت کم ترین نفوذ رو روی هاگزمید داشت. واقعا شما نماد یک دلاور هستین برای اهالی بز پرور و بز زیست دهکده تون و همینطور هم هست.

من برای شما دو ماموریت سخت رو در نظر گرفتم. خیلی سخت و شک ندارم از دید من سخته و از دید خودتون اصلا هیچی نیست. دهدار هاگزمید به سختی عادت داره، عمری خرابکاری های بچه هاگوارتزی ها رو جمع و جور کرده از دهکده اش، چه آبروها که نخریده واسه بچه هاگوارتزهای آلوده، چه مکان های مخوف و پر خاطره ای مثل شیون آوارگان که کرایه نداده به آوارگان !

یادم باشه مشروط بر محجبه تر شدن آواتورتون، مدال یک عمر دستاورد عفت عمومی برای هاگزمید سراسر جادویی رو بعداً بهتون اهدا کنم.

خــــــب ! از بحث فاصله نگیریم. ماموریت رو می گفتم. بله. اول از همه میخوام که به همراه بقیه ارتشی ها به حفاظت از وزارتخانه بپردازید. شورشی ها رو عقب برانید، جو رو پایدار کنید.
دوم ازتون میخوام در آینده ای نزدیک به بزستان در دهکده خودتون برین و اندیشه ای نو برپا کنید. در این اندیشه نو برای افزایش قدرت کودتایمان به پرورش و تعلیم و تربیت بزها بپردازید. جزئیات بیشتر را برایتان پیام شخصی می کنم.

سپاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 17:32:04

به ياد قديما
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
لقب:مادر دوکودک ٬ صاحب دو روباه

هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:بی کاری مفرط ٬نبود سرگرمی های سالم و ناسالم٬انجام عملیات های گولاخانه و ژانگولری

نظر شما درباره چیز ملعون:آخ آخ آخ چیز چیز خیلی بدیه . ماهم خیلی با اون مخالفیم همین فلور ما هم در جوونیش علاقه به چیز پیدا کرده بود که بستیمش به تخت و به لطف مرلین خوب شد .اما کلا چیز خانمان سوزیه این چیز!

توامندی های مغزی:پرستاری و نگهداری از کودکان ٬ تربیت فرزندان صالح٬پرورش و نگهداری کلیه حیوانات از خانواده گرگ سانان و سگ سانان٬ سنگ درمانی و.....

ابراز ارادت کنید لطفاً:ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت ارادت

(کافیه یا بازم ابراز کنیم)


____________
بانو آمبریج می فرمایند:

مهارت های گوناگون تون منو شگفت زده کرده بانو دلاکور. از گربه سانان هم میتونید نگهداری کنید؟ من یه چند صد کیلو گربه دارم تو انباری. میخواستم به جای ارتش شمارو به اونجا اعزام کنم. اما خب ترجیح میدم در ارتش به جامعه جادوگری خدمت کنید.

من براتون کار فرهنگی رو به کار عملی ترجیح میدم فعلا. ازتون میخوام فعالیت فرهنگی مفید انجام بدید و جامعه همیشه بیدار رو با چک و لگد بیدارتر کنید. حالا نه به همین غلظت. همانطور که گفتم از دالان های فرهنگی باید وارد کار بشین. شما با قشر کودک و نوجوان جامعه سر و کار داشتید. برین از زبان کودکان جادوگر یا ماگل زاده و درمانده مجموعه نامه ها و پیام هایی رو جمع آوری کنید و اونها رو در خداحافظ وزیر ، خطاب به وزیر گانت فراری، به نمایش در بیارین. بذارین علاوه بر گانت، همه جادوگران و ساحره ها ببینن که چگونه کودکان معصوم این خطه پاک از بیخ و بن خانواده آلوده به چیز شدن، از اولیاء آنها گرفته تا برادر ها و خواهرهایشان در آتش این چیز مورفین فراری سوختند. چه تجدیدها که در کارنامه شان درج نشدن، چه سالها که پشت کنکور جغد نموندن !

خلاصه امر اینکه بگو به همه چه کلاه گشادی بر سرشان رفت با رای دادن به این مورف و چه نسل کشی ای کرد این جادوگر پلید فراری. تا حد امکان مدارک مستند هم رو نمایید.

سپاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 16:53:53
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 16:57:32
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 07:04
نمایش جزئیات
آفلاین
آه اِی بانوی درستکار و منجی ما از این چیز مغزان !


لقب :

پروفسور فلیت ویک، ملقب به پروف فیلی !

هدف حقیقی از پیوستن به ارتش :

باشد، که چیز و ناچیز و بی چیز و کم چیز نابود گردند؛ زنده باد بانو دیکتاتور !

نظر شما درباره چیز ملعون :

وعده های الکی می داد، اصن یک وضعی؛ تند و تند و تند جادوگرای مردم رو اغفال می کرد. مگه ندیدین توی مدت وزارت ایشون چیزکشان خیابونی فقط چیز قوی تر کشیدن و همچنان در جوی ماندند. مرگ بر استکبار !

توامندی های مغزی :

ها ... ما ... ورد می سازیم؛ از هر نوعش فقط هم برای شصخ شصیخ بانو مستکبر بزرگ آمبریج و لا غیر !

ها ... ما ... جان به کف در خدمتیم دیه !

ابراز ارادت کنید لطفاً :

ای آلبالو ، اِی شفتالو ، اِ مامان بزرگت به قربانت ، ای جادوگران کف پایت ، ای آمبریج ... آمبریج .... ها ... ای مرکبات ... ای شتر مرغ سفره تنکس گیوینگ ... ای عزیز دل برادر ...

اهم ... اهم ...کافی است دیگر ... ؟ دیگر پوزش ما را قبول کنید که در اغفال این چیزخور و چیزیِ بی چیز وزارت بودیم و دست به انجام کار های او می زدیم و برای او ورد می ساختیم ؛ اما اکنون در خدمات شماییم، ای پرفسور آمبریج بزرگ ... !


باشد که چیز نابود گردد ... مرگ بر چیزیان ! درود بر آستکبار !



ــــــــــــــــــــــــــــــــ
بانو آمبریج نزدیک می شوند...

آه ای فلیت ! ای همکار قدیمی من. هیچ فکر کردی در دوره بازرسی و مدیریتم در هاگوارتز چرا تو رو اخراج نکردم؟ استاد ورد باز که ریخته بود اون موقع برای استخدام. من همون موقع به روح آزاده تو پی برده بودم. همون موقع فهمیدم بر خلاف جثه کوچک و مغز یک میلی متریت، روح بزرگواری داری. آه و هزاران اوه که نمیدونی چقدر خوشحالم به ارتش من ملحق شدی رفیق روزهای سخت. من آرتروز دارم نمیتونم کامل خم شم، بی زحمت زیر پات چارپایه بنداز بیا بالا من روی ماهتو درخشان تر کنم.

هم اکنون نیازمند مقاومت قدرتمند شما در وزارتخانه هستیم. بزنید وین شورشیان را گاردیوم کنید و سپس له وی اوسا نمایید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 13:14:20
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !


تصویر تغییر اندازه داده شده

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...


- - - - - - - - - - - - - - - - -


تصویر تغییر اندازه داده شده

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر این ارتش دولت موقت و مقتدر!


ساعاتی پیش، با وعده های برحق و راستین وزیرآمبریج مواجه شدم! که دعوت به اتحاد و همکاری مینمود! اما امان از دست شیطان!

به خیال اینکه تمام وعده های پیش و پس از به قدرت رسیدن وزیرگانت درست بوده است، سخنان وزیرآمبریج رو بر حق نیافتم و به سوی کوی وزیرگانت روانه شدم.

اما چه شد؟ وزیرگانت همچنان با وعده های دروغین سعی کرد دولتش رو نگه داره و من وسوسه شدم که همچنان در خدمت ایشان باقی بمونم، ولی دو دقیقه نگذشته بود که متوجه سخنان تناقض دار وزیرگانت شدم ... سخنانی که بوی گول زدن میدادن و نه حقیقت!

پس به سرعت خارج شدم و به راه راست برگشتم، در مسیر درستی که وزیرآمبریج پیش رویم قرار داده بود! او با آغوشی باز و بخشنده، از گناه من گذشت و حاضر شد که بار دیگه، منو تو جمع دولت جدیدش بپذیره و به پست پیشینم یعنی معاونت وزارت سحر و جادو برگردونه!

اینقدر این حرکت بزرگوارانه بود که میخوام بازم تکرارش کنم! با وجود اشتباه بزرگ من، ایشان عفو نمود. نه تنها عفو نمود، بلکه وعده داد بلافاصله، باز هم قدرت پیشینم را به من بازمی گرداند! بنگرید قدرت شورای الهی زوپس را!

پس در حضور همگان توبه میکنم و دولت موقت و مقتدر وزیرآمبریج رو به حق میشناسم ... زنده باد زمستان ... مرگ بر تابستان ... اونلی وزیر آمبریج!



ــــــــــــــــــــــــــ
بانو آمبریج صحبت میکنه...

لن عزیز. بسیار خوشحالم که تو رو در اینجا می بینم. مجدداً به جمع ما خوش اومدی. توبه ات هم مورد قبول درگاه زوپس قرار گرفته و در نتیجه زوپس همیشه قهرمان معاونت وزارتخانه را دقایقی قبل به تو بازگرداند. امیدوارم با این اتحاد قدرتمند، بتوانیم هر چه سریع تر آن ملعون فراری را به سزای اعمالش برسانیم. اما برای تو ای سرباز جوان و توبه کرده جامعه جادوگری، برای پاک شدن تو دو ماموریت در نظر گرفتم:

1. به استودیوی جادوگر تی.وی برو. به شدت مراقب باش. از نفوذ بگمن خودمون استفاده کن و یک برنامه تلویزیونی (مستند یا آموزشی یا هر نوع که میخوای) درباره مورفین گانت بساز و این جانی و قاتل جادوگران رو به همه معرفی کن هر چه بهتر.

2. حواست به وزارتخانه باشه. امنیت پایدار برقرار کن. نذار شورشی ها سعی کنن وزارت رو پس بگیرن. بانو آمبریج کارهای مهم تری دارن.

با گزارش هایی مثبت و دستی پر پیشم برگرد لن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: دوشنبه 2 دی 1392 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم رب المدیران والزوپسیون!


لقب:
اینجانب لودو بگمن ملقب به لودر! دیکتاتور بزرگ! علاء الدین هم بچه ها میگن

هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:
گرفتن انتقام از مورفین خبیث به خاطر کودتای تانکیش، له نمودن کاخ ما به همراه معاون وفادارمان روفوس، همسر سابقمان و ...
به دست آوردن کلاه که مقادیری روح در آن قرار داده ایم.
رسیدن به یک پست و مقامی در خور شانمان و بازسازی حکومت موروثی و دیکتاتوری و نظام سلطه که در دور قبل ناکام ماند، همانا ما از شکست قبلیمان درس گرفتیم و دانستیم بدون داشتن حمایت شورای آسمانی زوپس و توجه و عنایت خاصه ی عله ی کبیر (دامت سیم سروره) هیچ حکومتی سرپا نمیماند!

نظر شما درباره چیز ملعون:
ببین آقاجان! هر چیزی جا و مکانی داره ... چیز فی نفسه چیز بدی نمیباشد؛ لکن آوردن چیز سر سفره ی مردم بزرگترین اشتباه مورف لعین بود. چیز باید به صورت تفریحی در محافل خواص با بصیرت به مقدار اندک مصرف شود. ما خودمان در دوران وزارت آخر هفته ها با معاونین جمع میشدیم گل میزدیم، لکن افراط و تفریط نمیکردیم. از دید ما چیز برای مردم عادی بد است! زیرا حدش را نمیدانند و مصرف بی رویه میکنند یا به دلیل عدم تمکن مالی بی چیز میمانند ...

توامندی های مغزی:
دیکتاتوری! ما خوراکمان سرکوب کردن همه چیز و همه کس میباشد ... باور ندارید بروید در کارنامه ی وزارتمان ببینید که تا جایی کسی میخواست جنبشی راه بیندازد با بمب های همه کس کش کل منطقه اش را نابود میساختیم!

ابراز ارادت کنید لطفاً:
دیکتاتور و ابراز ارادت؟! داریم؟! اگر هدیه دادن ابراز ارادت محسوب میشود ما یک هدیه برایتان داریم



ــــــــــــــــــــــــــ
بانو آمبریج نزول اجلال می فرمایند...

اوه لودوی من. لودوی دوست داشتنی. ای دیکتاتور بزرگ. تو هنوز به ارتش ملحق نشده وفاداری خودتو نشون داد. مفاومت ارزشمندت در داخل وزارتخانه در برابر شورشی ها ستودنی بود. اصلا شک به دلت راه نده چرا که در حکومت بعدی هم جایگاه خوبی خواهی داشت و هم آن کلاه پاره پوره به تو خواهد رسید و به جای آن تاج را جایگرین خواهیم کرد.

برای تو ماموریتی کوچک اما مهم در نظر دارم ای سرباز دیکتاتور. از تو میخواهم برای اولین شماره ممکن مقاله ای را در پیام امروز زیر چاپ ببری. در این مقاله میخواهم مستنداتی از خاری و خفت گانت و هوادارانش برای زدن مخ مردم آگاه در انظار عمومی ارائه کنی که چقدر برای باقی ماندن در حکومت ظالمانه شان تلاش می کنند و حتماً بر بیداری و هوشیاری مردم تاکید کن هی داخل مقاله. پاراگرافی سه بار این بیداری رو تاکید کن.

اگر دوست داشتی (یعنی وقت داشتی) میتونی سری به هاگزمید هم بزنی و با شایعات و پوسترهای دروغین و جذابت رونقی هم به مجله شایعه سازی بدی.

درود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 1:52:21
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/3 1:56:55
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: ارتش وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: دوشنبه 2 دی 1392 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ارتش قدرتمند دولت موقت و مقتدر آغاز به کار می کند

در راستای تکمیل کودتا، ارتش وزارت سحر و جادو به فرماندهی شخص خودم آغاز به کار می کنه. این ارتش قصد داره تا ثبات و آرامش رو در جامعه جادوگری برقرار کنه و از همه مهم تر وزیر عزل شده و فراری و خائن و چیز دوست و کلا چیزیک رو دستگیر کنه و کمک کنه تا اون رو به سزای اعمالش برسونم...

بنابراین، تمام کارمندان قبلی وزارت در هر پستی که داشتن و نداشتن و یا میخواستن داشته باشن و وزیر گانت فراری ملعون نذاشت پیشرفت کنن، می تونن همینجا در ارتش نام نویسی کنن تا به جامعه جادوگری خدمت کنن. از پشت به من اشاره می کنن ده ها تن کور ممد و نور ممد جاسم و قاسم و تقی و توحید و جنیفر و غیره به خاطر ظلم های بیکران چیزیک گانت ملعون موفق نشدن در جایگاه حقیقی شون قرار بگیرن و پیشرفتی نداشتن.

در نتیجه من به همشون اطمینان خاطر میدم که با پیوستن به من در این ارتش به بالاترین نقطه در عرش اعلا مشرف به پایگاه مردمی زوپس همیشه قهرمان، خواهند رسید و از میوه های فراوان html 5, xhtml, css3, Jquery تغذیه خواهند کرد و در کنار نهرهایی روان با مایعات جاوا اسکریپتی خواهند نشست. به اشاره ای صداها فلور و بریتنی و هرماینی و ویکتوریا و لونا و سوزان (دلوروس ) برایشان ظاهر خواهد شد ! برای ساحره های خدمتگزار صدها دیوید و داوود و هری و دراکو و بیل و دسته بیل و تام و آلبوس و گالبوس و کامبیز و غیره نمایان می شود... همگی در آرامش خواهید بود...

برای خاندان شما در اینجا هم تدابیر ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد. همگی آنها از سیستم autologin به جامعه جادوگری بهره مند خواهند شد. این سیستم بی نظیر است و دیگر نیاز نیست برای تردد میان دو عالم جادویی و ماگل کلی نیرو خرج آپارات کردن کنن یا کلی پول پودر های گران پرواز بدهند در این تورم کمر شکن !
همچنین سیستم های جوی کنترلی براشون تعبیه خواهیم کرد بطوریکه بتوانن به اشاره ای آب و هوا رو به شکل دلخواه تعویض کنن.

فرزندان و نوادگان شما همگی ناظر و مدیر خواهند شد. در این مورد اصلا شک نکنید.

در صورتی که شهید راه وزارت شوید، بدون شک نام و عکس شما در کتاب های درسی هاگوارتز و حتی به زور بنده در کتاب های درسی دروم اشترانگ هم درج خواهد شد.

پس منتظر چه هستید ای یاران کودتا !

فرم زیر را پر کنید و در اینجا ارسال کنید تا رستگار شوید


نقل قول:
لقب:
هدف حقیقی از پیوستن به ارتش:
نظر شما درباره چیز ملعون:
توامندی های مغزی:
ابراز ارادت کنید لطفاً:



منتظر شماییم !


____________________________
توجه
افراد زیر از پیوستن به ارتش معاف هستند و جداگانه مکاتبه صورت می گیرد و باید در جایی دیگر خدمت کنند

آیلین پرنس - هلگا هافلپاف - لینی وارنر


دلوروس جین آمبریج
وزیر بالقوه جامعه جادوگری
تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/2 21:22:45
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/10/2 21:25:15
No Country for Old Men