خبربان محترم خبرگزاری سیاه!
این نامه را با اشک چشم و رژ لب برای شما می نویسم و با نگاهی به آواتار من می توانید بفهمید که دومی برای من بسی مهم تر است.
مطمئن نیستم نامه من رو منتشر کنین.
خسته شدم!
از این سیاهی و تاریکی که وجودم را فرا گرفته خسته شدم.
از سکوت و دم بر نزدن خسته شدم. از تحقیر و قدر نشناسی ها خسته شدم. از این که شب و روز کار کنم و همه این کارها وظیفه تلقی بشه خسته شدم. خلاصه بگم: از لرد سیاه خسته شدم!
لرد سیاه که خیلی از شما از بردن نامش وحشت دارید جادوگری بسیار خودخواه و خودپسنده که با استفاده از اسم و لقبش و وحشتی که در دنیای جادویی ایجاد کرده از جادوگران، ساحره ها و موجودات جادویی بیگاری میکشه. از حقوق گذشتیم...دریغ از یک تشکر. دریغ از یک "دستتون در د نکنه"!
وقتش بود که یه نفر این حرفا رو بزنه. من مطمئنم که حرف من حرف خیلیای دیگه اس ولی همشون از شدت وحشت و نگرانی برای امنیت جانی خودشون و خانواده هاشون چیزی نمیگن. همین جا ازشون خواهش می کنم. حرف دلتون رو بزنین. شما واقعا از این وضع راضی هستین یا دارین نقش بازی می کنین؟ نقش افراد خوشحال رو؟
وقتش نرسیده کاری کنیم؟
من...با این قیافه...تا آخرش می رم...تا عوض کردن این وضعیت...حتی اگه لازم باشه آرایشمم پاک می کنم.
از مسئولین هم خواهش می کنم به وضعیت اسفبار ما رسیدگی کنن.کمرمون زیر بار این ظلم و ستم خم شده.
از این کچل گذشتیم...با خون خود نوشتیم...یا مرگ یا آزادی!
هم جادویان عزیز... رنج نامه وینسنت کراب را خواندیم. شاید تصور کنید در صورت گله یا شکایت، فریاد اعتراض شما را در گلو خفه خواهیم کرد...
ولی نخواهیم کرد...
نترسید. حرف بزنید. شاید زمان تغییر فرا رسیده باشد.
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[notice]] خبرگزاری سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: خبرگزاري سياه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

(872.39 KB)

) در گفتگو با خبرنگار ما گفت که چندساعت پیش مسئول کمیته دوپینگ فدراسیون که قصد گرفتن تست از لرد سیاه داشته به شدت شکنجه شده است.