_ لا لا لا لا یی، لا لااااا لالاااایی...لا لا لا لا یی، لا لاااا لالاااایی...تستراااال لالاااا، قورباغه لالا...
بله، درسته. همونطور که احتمالا خودتون تا الان متوجه شدین، من برای گیاهم لالایی خوندم. بسیار هم لذت برد و لذت بردم.
راستش دلیل این کارم هم این بود که حس میکردم خیلی خستهست. اصلا خستگی از سر و روش میبارید! من واقعا نمیتونم درک کنم چطور یه نفر تونسته بود یه گیاهو انقدر خسته کنه که همه برگاش بریزه؟ و یه تیکه چوب خشک ازش باقی بمونه؟
باز باید بره مرلینو شکر کنه که رسید به دست من و براش لالایی خوندم تا بخوابه و خستگیش در بره! وگرنه معلوم نبود اگه به من نمیرسید، نفر بعدی چه بلایی سرش میاورد!
2. این رفتار باعث میشه برگ های گیاهتون چه شکلی بشه؟ (باید واضح و کامل توصیفش کنید.) 3 نمره
از گیاه من، یه سری بالشتک گوگولی و ریزهمیزه بیرون اومد! از همون لحظهی اول که شروع کردم به خوندن براش، کمکم جوونه زد و بعد از حدود ده دقیقه، بالشهای کوچولو و رنگیرنگی ازش روییدن!
صحنهی واقعا زیبا و شگفتانگیزی بود؛ این که حاصل تلاشها و زحماتت رو ببینی و بالشهایی که در اثر کارهای تو به وجود اومدن، انگار که از گوشت و پوست و استخون من درست شده باشن...بچهبالشهای من!
3. نقاشی ای از وضعیت نهایی گیاهتون (بعد از تشکیل برگ ها) بکشید. 2 نمره
بفرمایین.
شرمنده دیگه یکم تواناییم تو نقاشی پایینه.
4. یکی از کاربردهای گیاه متاثر رو بنویسید. 3 نمره
بنظرم بسیار گیاه مفید و مناسبیه که وجودش تو هر خونهای واقعا لازمه. بخاطر این که هر کسی میتونه براش لالایی بخونه تا طی حداکثر ده دقیقه، بالشهای نرم و ارگانیک اصل تحویل بگیره!
اگه هم بالش بزرگ میخواد، خب باید از همین نوع گیاه اندازهی بزرگترشو بگیره. بعد میتونه با انجام همین کارا، محصول بزرگتری برداشت کنه و حتی میتونه یه کار و کاسبی بالشی راه بندازه و از این راه کسب درآمد بکنه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

یه برگش به شکل هتله و با توجه به گرونی اوضاع مسکن، یکی از اصلیترین منابع درآمد این مجتمعه. یه برگش هم به شکل سالن فولآپشن تجملات و آرایشه و خوراک امثال پروفسولیه!

} شروع به تغییر رنگ دادن به رنگ قرمز کرد همچنان برگ هایی به رنگ خون شروع به رشد کردند که از هشمون خون شروع به چکه کردن میکرد.