جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  134 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  253 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  212 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: سازمان بین‌المللی حمایت از ساحره‌ها
ارسال شده در: امروز ساعت 15:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سوژه جدید

آتیش شومینه داشت زبونه می‌کشید و این خودش یه کم عجیب بود. هوا کم‌کم داشت گرم می‌شد و منطقی نبود کسی توی همچین هوایی شومینه روشن کنه. البته اگه آدم یه کم دقیق‌تر نگاه می‌کرد و چند تا وسیله‌ی زردرنگ با آرم گورکن رو بین شعله‌ها می‌دید، می‌فهمید هدف اصلی از روشن کردن آتیش، گرم کردن اتاق نبوده.

دفتر وزیر سحر و جادو بالاخره بعد از ماه‌ها دوباره صاحب پیدا کرده بود. پشت میز وزارت هم کسی نشسته بود که خیلی برای اون اتاق غریبه نبود. مردی که سال‌ها اون صندلی رو ول نکرده بود و برای حفظش با چنگ و دندون جنگیده بود.

کرنلیوس فاج با یه لبخند احمقانه و ازخودراضی پشت میزش لم داده بود و از برگشتن دوباره‌اش لذت می‌برد. البته تا چند دقیقه قبل که اون پرونده‌ی قطور و به‌هم‌ریخته رو دستش گرفته باشه.

- بفرمایید جناب وزیـــــر... ببینیـــــد... خیلی وضع بدیه اونجا الان. من که پرونده رو خوندم واقعاً ناراحت شدم... بغض

دختر که کلمه‌ها رو جوری می‌کشید که آدم نمی‌فهمید داره گزارش وزارت می‌ده یا می‌خواد تبلیغ شامپوی جادویی کنه اینو گفت و همزمان پرونده رو دست فاج داد.

فاج که مشخصاً بیشتر از وضعیت پرونده، نگران ناراحتی منشی جدیدش شده بود، فوری با لحن لوسی گفت:

- غصه نخور سیدنی جون. درستش می‌کنیم. کرنلیوست که نمرده! اومدیم همین چیزا رو جمع کنیم دیگه. فرشته مهربون

سیدنی اولین آدم مورد اعتماد فاج توی وزارتخونه بود؛ دختری بیست‌وچندساله که عملاً جای پرسی ویزلی رو توی دوره‌ی جدید وزارت فاج گرفته بود. البته تفاوتش با پرسی این بود که مردم وقتی پرسی رو می‌دیدن یاد فرم‌های اداری می‌افتادن، ولی وقتی سیدنی رو می‌دیدن یادشون می‌رفت اصلاً برای چی ناراحت بودن.

همینم باعث شده بود گزینه‌ی فوق‌العاده‌ای برای سخنگویی وزارت باشه؛ چون می‌تونست بدترین خبرای ممکن رو جوری اعلام کنه که مردم بعدش احساس کنن باید از وزارت تشکر هم بکنن. حتی یه بار بعد از اعلام افزایش مالیات جادویی، چند نفر به خود سیدنی دلداری داده بودن که «عیبی نداره عزیزم، تقصیر تو که نیست.»

فاج پرونده‌ای که روش نوشته شده بود «سازمان حمایت از ساحره‌ها» رو ورق می‌زد و هرچی بیشتر می‌خوند، قیافه‌ش بیشتر جمع می‌شد.

- نچ نچ نچ نچ... اصلاً خوب نیست! اینجا عملاً شده جایی که ساحره‌ها جمع بشن و علیه سیاست‌های دولت نفرت‌پراکنی کنن! باید یه فکر اساسی به حالش بکنیم.

سیدنی سریع گفت:

- جناب وزیـــــر... من خیلی از این دخترایی که علیه مردا حرف می‌زنن بدم میــــاد. اصلاً نمی‌تونم باهاشون ارتباط برقرار کنم. آدم بــــاید لطیف باشه... زن باشه...خوشگلم!؟

فاج لبخند مهربونی زد.

- می‌دونم سیدنی جون. تو خودتو ناراحت نکن عزیزم. همه که مثل تو خانــــوم نیستن که. اینا رو هم حالا درستشون می‌کنیم!

بعد نگاهش رو انداخت سمت نفر سومی که توی اتاق حضور داشت و رو به اون ادامه داد:

- نظر تو چیه آدولف؟ بالاخره تو توی این چیزا خیلی واردی.

آدولف دیغیته‌غایش مردی خشک، رنگ‌پریده و زیادی مرتب، با یه سبیل کوتاه که انگار هر صبح قبل از خروج از خونه براش خط‌کش می‌ذاشتن که مطمئن شن حتی یه میلی‌متر هم از جاش تکون نخورده، بود. فاج همه جا او را دوست زمان تحصیل خودش معرفی می‌کرد و حالا در دولت جدیدش، سمت معاون اول رو بهش داده بود. این در حالی بود که علاوه بر این که آدولف مشکل زبان داشت و هنوز در جملاتش از کلمات آلمانی زیادی استفاده می کرد و یا جملات را با گرامر اشتباه به کار می‌برد، عقاید بسیار افراطی و قدرت طلبانه ای داشت! اون اعتقاد داشت که وزارت سحر و جادو زیادی نرم برخورد می‌کنه و اینجوری هیچوقت موفق به فتح جهان نمیشه!

آدولف نگاهی به فاج انداخت و دستی به سیبیلش کشید و گفت:

- شما اینجا خیلی آسون گرفتن می‌کنید! ما در دویچلند... همون آلمان که شما می‌گین، یاد گرفتن کردیم که قدرت نیشت در دفاع. در حمله‌ست!

آدولف چند ثانیه ساکت موند، ناگهان فریاد زد:

- نظم بر هرج و مرج پیروز شدن!عصبانی

سیدنی و فاج از جا پریدن!

- خب آدولف جان حالا خیلیم نیاز به عصبانیت و خشونت نیست. با حرف حلش می‌کنیم. ببین سیدنی هم ترسیده بچه‌م! داغون

آدولف که هر لحظه بیشتر عصبانی می‌شد و صداش رو بالاتر می‌برد دوباره داد زد:

گناو! داس ایست اُیا پغوبلم! دقیقاً این است مشلکتون! زیادی هستین نرم بودن! وقتی به آدما زیادی اجازه حرف زدن دادن کردین، دیگه نتونستین کنترل کردن کنین!

فاج که مشخص بود نصف حرفاشو نفهمیده ولی هم ازش ترسیده و در عین حال از قاطعیت لحنش خوشش اومده، فوری گفت:

- دقیقاً! اصلاً من خودمم همیشه همینو میگم! باید دادن کردن کرد! این یعنی تو ذهنیت کردن من فهمیدن دادن!

سیدنی که احساس کرد به عنوان یه منشی باید وظیفه‌ش رو به درستی انجام بده خم شد و کنار گوش فاج گفت:
- جناب وزیر. این بنده خدا زبانش خوب نیست که اینجوری حرف میزنه. شما نیازی نیست مثل اون حرف بزنین. عادی باشین!

فاج یه سری تکون داد که یعنی منظور رو گرفته و ادامه داد:
- آدولف جان. من از امروز تو رو به ریاست سازمان بین المللی حمایت از ساحره‌ها منصوب می‌کنم. امیدوارم بتونی همه چیزو اونجا سر و سامون بدی! سیدنی هم به عنوان نماینده تام الاختیار من کمکت می‌کنه! از همین فردا کارتون رو شروع کنین!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 فروردین 1405 17:04
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نتایج رویداد ساحره دربرابر جادوگر
Witch VS Wizard

با تشکر از همه شرکت کنندگان بابت استقبال و مشارکت پر شوری که داشتن، رویداد ساحره دربرابر جادوگر از روز 16 فروردین تا 23 فروردین 1405 (یک روز تمدید مهلت) برگزار شد.
نتایج رویداد به شرح ذیل می باشد:

شیطنت های گریفیندوری:
جادوگران 4-28 ساحرگان
برنده: ساحرگان!

مدافعین جادوگر:
جیمز سیریوس پاتر: 2 پست
مرگ: 1 پست
آکی سوگیاما: 1 پست

مدافعین ساحره:
جینی ویزلی: 8 پست
تلما هلمز: 8 پست
ملانی استانفورد: 4 پست
لیسا تورپین: 3 پست
فلور دلاکور: 2 پست
آیلین پرینس: 1 پست
لاکرتیا بلک: 1 پست
هلنا ریونکلاو: 1 پست

سایر:
لرد ولدمورت: 1 پست بدون ذکر مدافع جبهه
بردلی: 1 پست بدون ذکر مدافع جبهه

فرار از زندان:
جادوگران 1۴-16 ساحرگان

مدافعین جادوگر:
هری پاتر: 5 پست
آستریکس: 3 پست
آکی سوگیاما: 2 پست
زاخاریاس اسمیت: 2 پست
گروگان استامپ: 1 پست
جیمز سیریوس پاتر: 1 پست

مدافعین ساحره:
جینی ویزلی: 7 پست
تلما هلمز: 6 پست
فلور دلاکور: 1 پست
لورا مدلی: 1 پست
لیلی لونا پاتر: 1 پست

سایر:
آستریکس: 2 پست بدون ذکر مدافع جبهه
جیمز سیریوس پاتر: 1 پست بدون ذکر مدافع جبهه

یادآوری: همونطور که در پست قبلی در قسمت قوانین رویداد ذکر شد، متاسفانه پست هایی که در بالای آنها مدافع جادوگر یا مدافع ساحره ذکر نشده بود مورد شمارش و جایزه دهی قرار نگرفتند.

نتایج کلی رویداد ساحره دربرابر جادوگر:
ساحرگان: 44 پست
جادوگران: 19 پست

نشان مدافع برتر جادوگر می رسد به:
هری پاتر با ارسال 5 پست در رویداد

مبارکتون باشه. نشان مدافع برتر جادوگر رو میتونید در امضاتون قرار بدید.

نشان مدافع برتر ساحره می رسد به:
جینی ویزلی با ارسال 15 پست در رویداد

مبارکتون باشه. نشان مدافع برتر ساحره رو میتونید در امضاتون قرار بدید.

جایزه گالیونی:
(به علت استقبال پرشور شما از تاپیک چاله میدون، پست های مدافعین(بالای ۲۰۰ کلمه) در این تاپیک بدون ذکر مدافع جبهه مشمول جایزه گالیونی خواهند شد)
جینی ویزلی: 15 پست+ 2 پست چاله میدون(8 گالیون)
تلما هلمز: 14 پست+ 2 پست چاله میدون(8 گالیون)
هری پاتر: 5 پست(2 گالیون)
فلور دلاکور 3 پست+ 2 پست چاله میدون(2 گالیون)
جیمز سیریوس پاتر: 3 پست+ 1 پست چاله میدون(۲ گالیون)
زاخاریاس اسمیت: 2 پست+ 2 پست چاله میدون(2 گالیون)
آستریکس: 3 پست+ 1 پست چاله میدون(2 گالیون)
ملانی استانفورد: 4 پست (۲گالیون)
لیسا تورپین: 3 پست+ 1 پست چاله میدون(2 گالیون)
گروگان استامپ: 1 پست+ 1 پست چاله میدون(1 گالیون)
گادفری میدهرست: 2 پست چاله میدون(1 گالیون)

با تشکر از سایر عزیزان شرکت کننده، متاسفانه سایر شرکت کنندگان به دلیل ارسال فقط یک پست و قانون یک گالیون به ازای هر 2 پست مشمول جایزه گالیونی نشدند.

برگزاری رویداد ساحره دربرابر جادوگر از طرف تالار گریفیندور و دو ارشد آن، ملانی استانفورد و آستریکس انجام شد. با تشکر از هلنا ریونکلاو بابت اسپانسری اجاره تاپیک شیطنت های گریفیندوری و حمایت از اجرای این رویداد.
همچنین از تلما هلمز بابت همکاری فوق العاده در اجرای رویداد و ارسال خلاصه در پست هاش تشکر ویژه میکنیم و به پاس همکاری داوطلبانه ش، 2 گالیون ناقابل به ایشون اهدا میشه.

امیدوارم از رویداد ساحره دربرابر جادوگر لذت برده باشید و کم و کاستی رو به لطف خودتون ببخشید. به امید رویدادهای جذاب و پرشور دیگه در آینده.
بپیچم؟

ارسال شده در: یکشنبه 16 فروردین 1405 15:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با تشکر و اجازه از موسسان این تاپیک زیبا.

Witch VS Wizard
رویداد ساحره دربرابر جادوگر

ساحرگان عزیز دنیای جادو، آیا از نادیده گرفتن خواسته هایتان توسط دنیایی که جادوگران ساخته اند خسته شدید؟ آیا اینکه جادوگران تمام تصمیمات را می گیرند و خرابکاری می کنند اما گردن نمی گیرند و هیچوقت به آرامش و آسایش شما اهمیتی نمی دهند خشمگین تان کرده؟
آیا شما هم میخواهید به جنس مذکر و جادوگرها درسی بدهید و حق خود را بگیرید؟
این رویداد فرصتی است که توسط ساحرگان گریفی غنیمت شمرده شده است و با زندانی شدن ارشد مذکر گریف، آستریکس، دختران گریفی خوابگاه پسران گریف را تصرف کرده و از فضای آن به نفع خود استفاده کرده و جنبش ساحره در برابر جادوگر را برای احقاق حقوق نادیده گرفته شده ساحرگان تاسیس نمودند.
درصورتی که برای گرفتن حق تان و ساختن دنیایی بهتر برای ساحرگان و حتی جادوگران آماده اید به این جنبش بپیوندید و حمایت خود را اعلام کنید.

جادوگرهای عزیز! هنوز برای جبران ظلم هایی که به ساحرگان اطراف روا داشته شده دیر نیست. دوران نادیده گرفتن و وسیله پنداشتن و تحقیر ساحرگان به پایان رسیده است.
حمایت خود را از ساحرگان اعلام کنید تا با ساختن دنیایی بهتر، مردانگی خود را ثابت کرده باشید. درصورتی که هنوز پای سنت های پوسیده و افکار منسوخ خود بمانید بزودی شاهد نابود شدن آنها توسط دنیای جدید خواهید بود.

شاید هم فکر می کنید با دفاع از جادوگرها دنیای بهتری خواهید ساخت و قوانین مردانه را ترجیح می دهید. در این صورت به دفاع از جادوگرها بپردازید و حقانیت خود را ثابت کنید. اگر حس می کنید این شما هستید که شنیده نشده اید و مظلوم واقع شده اید حقتان را فریاد بزنید و به سوتفاهم ها پایان دهید.
انتخاب با شماست، ساحره یا جادوگر!

قوانین رویداد ساحره دربرابر جادوگر:
این رویداد از تاریخ 16 فروردین 1405 تا ساعت 23:59:59 روز شنبه 22 فروردین 1405 در دو تاپیک شیطنت های گریفیندوری و فرار از زندان برگزار خواهد شد.
کلیه جادوگران و ساحرگان محترم می توانند در این رویداد شرکت کنند و در هر دو تاپیک در دفاع از هر یک از جبهه ها پست بزنند.

هر پست می بایست حداقل 200 کلمه داشته باشد و در ابتدای پست حتما عبارت 《مدافع ساحره》در دفاع از جبهه زنان و یا 《مدافع جادوگر》در دفاع از جبهه مردان نوشته شود تا پست شما در شمارش پایان رویداد مدنظر قرار گیرد.
توجه: پست هایی که عبارات فوق در بالای آنها نباشد شمرده نخواهند شد.

همچنین جبهه جادوگر می توانند با فعالیت در تاپیک فرار از زندان آزکابان باعث آزادی آستریکس و قوی تر شدن جبهه خود شوند. این پست ها نیز می بایست با عبارت مدافع جادوگر ارسال شود.

درصورتیکه قصد تظاهرات، شعاردهی یا کل کل در دفاع از جبهه ساحرگان یا جادوگران را دارید می توانید به تاپیک چاله میدون مراجعه فرمایید.

داستان رویداد:
داستان از اینجا شروع میشه که ارشد گریفیندور، آستریکس، به دلیل یه بدشانسی تو زندان آزکابان زندانی میشه. گریفیندوری ها، بعد از اینکه میبینن هیچ پسری جز آستریکس و کوین تو تالار گریف باقی نمونده و بعد از حس کردن کمبود فضای خوابگاه دخترا از این فرصت استفاده میکنن و به رهبری ارشد دیگرشون ملانی، خوابگاه پسران رو تصرف میکنن و وسایل اضافه شون رو به اونجا منتقل میکنن. همچنین اونا یه مکان برای دورهمی هم درست میکنن و تصمیم میگیرن اصلاحاتی برای بهبود وضعیت ساحرگان هاگوارتز انجام بدن از قبیل تخت ها و کمد های بزرگتر، محدود کردن آزار ساحرگان و سروصدای بی رویه و شوخی های خرکی و غیره.
مطالبات ساحره ها از تالار گریفیندور با تصرف کمدهای خالی پسرها و ساخت آینه های بزرگتر شروع شده و معلوم نیست که این آتش به تالارهای دیگه ی هاگوارتز هم کشیده میشه یا نه.
از طرفی هم جادوگران(مردان) به تکاپو میفتن تا این جنبش رو ساکت کنن و سعی میکنن درمقابل این مطالبات مقابله کنن. اما درنهایت اونا میدونن فقط با آزادسازی آستریکس و برگشتن یه ارشد مرد به تالار گریف میتونن این آتیش رو خاموش کنن تا گریبانشون رو نگیره. هردو طرف در تکاپو هستن و این تکاپو قراره دنیای جادوگری رو کمی هم شده تغییر بده.

جوایز و امتیازدهی رویداد:
برای شخصی که در تاپیک شیطنت های گریفیندوری بیشترین پست رو با عنوان مدافع ساحره ارسال کرده باشه، نشان مدافع برتر حقوق ساحره و شخصی که بیشترین پست رو با عنوان مدافع جادوگر ارسال کنه مدافع برتر حقوق جادوگر درنظر گرفته میشه.
همچنین برای هر فرد، به تعداد هر 2 پست که در رویداد ارسال بشه 1 عدد گالیون جایزه درنظر گرفته میشه و در پایان رویداد اهدا میشه. (1 پست نیم گالیون حساب نمیشه! صفر میشه)
درنظر داشته باشید تنها پست هایی که عبارات مدافع ساحره و مدافع جادوگر رو داشته باشن در رویداد شمرده خواهند شد.

مدت رزرو برای ارسال پست به علت صف طولانی شرکت کنندگان 45 دقیقه خواهد بود. درصورت اتمام زمان رزرو و عدم ارسال پست توسط رزروکننده، رزرو او لغو خواهد شد و نفر بعد مجاز به ارسال پست می باشد.

در انتها نیز جبهه ای که بیشترین پست ارسال شده را داشته باشد برنده رویداد خواهد بود و به فعال ترین عضو آن جایزه نفیسی داده خواهد شد.

در پایان امیدوارم توجه کنید که هدف از این رویداد سرگرمی و خوشگذرونی و دمی فراغ از استرس های شرایط فعلی کشور کنار همدیگه ست و فارغ از جنسیت، ما در دنیای جادوگران همه دوست و همراه هم هستیم. بنابراین از شوخی و توهین به دوستانتون جدا خودداری کنید.
به تشخیص مدیران و برگزار کنندگان رویداد(آستریکس و ملانی) درصورت مشاهده شوخی تند و توهین جنسیت زده از طرف هر فردی، ابتدا تذکر داده شده و برای بار دوم شخص از رویداد حذف خواهد شد و در رویدادهای بعدی شرکت داده نخواهد شد.
بپیچم؟

پاسخ به: سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1400 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
لوسی

همونطور که در جریانی جامعه ی جادویی تو اوضاع خوبی به سر نمیبره و عده ای از طرفداران، و مدعیان وزارت ویلبرت اسلینکرد جلوی وزارت خونه تجمع کردن.
تو این شرایط که امینت مردم طی این فتنه گری ها زیر سوال رفته، چه فرقی بین جادوگر و ساحره وجود داره؟ جفتشون خوردن‍... محترمن!
اجازه بدین بازگشایی و شروع کار اداره های وزارتخونه بمونه بعد از اینکه امنیت تو جامعه کاملا برقرار شد. مطمئنا بعد از این جریانان به احقاق حق هر دو خوراک‍... جنس میپردازیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عکس پرسنلی ایوا!
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1400 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خب
چی شد؟چی شد؟
اینجا دوباره راه‌اندازی شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
احتمالات مختلفی محتمله!
ارسال شده در: چهارشنبه 5 خرداد 1400 17:30
نمایش جزئیات
آفلاین
hello
منم میخوام عضو بشم . ساحره ی فمینیستیم

سلام آلتیدای عزیز!
متاسفم که باید بگم سازمان حمایت از ساحره‌ها توی وزارت قبلی تغییر رویه داد و دیگه عضوگیری نکرد. اگه وقتی من وزیر بودم میومدی کلی کنار هم سبزی پاک می‌کردیم و دهن جادوگرا رو صاف می‌کردیم، حیف!

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/3/6 1:45:56
ادم های :
ضعیف انتقام میگیرند
قوی میبخشند
باهوش نادیده میگیرند .
ارسال شده در: دوشنبه 24 شهریور 1399 02:29
نمایش جزئیات
آفلاین

دادگاه

-سکوت رو رعایت کنید .

تمامی زن ها با حجاب کامل آسلامی نشسته بودند.یکی چادرش رو با دندون گرفته بود ، یکی با گیره بسته بود ، یکی هم خودشو شبیه نگهبانای آزکابان درست کرده بود .تاتسویا پشت میز نشسته بود و چشمانشو همینطور ریز تر میکرد.
همه ساکت بودند که خانم جلسه ایی صداش درومد.
-بر مرلین و آل مرلین صلوات!

تاتسویا تسبیحشو درآورد و شروع کرد .
-که به خانما نگاه می‌کنی آره؟بدم بچه های بالا حالیت کنن.

رودولف با پرروییه تمام تو چشای تاتسویا خیره شد .
-جووون حوریامونو بیارید .

تاتسویا دید از رو نرفته کاتانا یک تکونی خورد ولی جلوشو گرفت.
-رودولف ! قراره چشمات در بیاد خوشحالی؟
-شما همینحوریش تو چشم ما جا داری عشقم بیا اصلا قلبم برات.
-لا الا...

تاتسویا فقط قصدش ترسوندن رودولف بود ولی رودولف نم پس نمی‌داد .

چند ساعت بعد تاتسویا با کلاش رو سر رودولف وایستاده بود.

-خب درخواست کن نکشیمت!
-کشته مردتیم عشقم.
-من عشق تو نیستم.
اوف دگه جون دیگه جذبت منو کشته .

چند ساعت بعد با تانک.
-رودولف حرفای آخرتو بزن.
-تو با حرفات دلمو با تیر زدی نیازی به تانک نیس.

تاتسویا دید هیچ راه حلی نیس باید فکری میکرد که این مردو از پا دربیاره.چراغی رو سرش روشن شد.
از تانک پیاده شد و چادرشو درست کرد و بالای سر رودولف رفت.
-ببینم بلاتریکس اگه اینجا بود و تورو با صد تا زن حاضر تو اینجا میدید چکار میکرد؟
-چی نه!

تاتسویا لبخندی از سر پیروزی زد و دستور داد که بلاتریکس رو احضار کنند.بالاخره حوزه خواهران باید یک مردو از پا در می‌آوردند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه قلب ها که شکسته نشد از زبان های بریده !
و چه حرف ها زده نشد از ذهن های پریده!
و چه چشم ها که پر از کشتی های در اشک بود .
و چه دل ها گرفته نشد از کشتی های غرق شده.

[img تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 22 شهریور 1399 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
- آلله آکبر، حاج رودولف رو کی گرفته؟ به چه جرئتی تو وزارت من قانون رو اجرا میکنن؟!
- حاجی، بهشون گفتم که قانون اینجا حرف شماست، کسی گوش نکرد.
- تو کشور های دیگه ساحره جمائت سوار جارو هم نمیشه، اینا دست میکنن تو قانون ما؟ برید بفرستید همشون رو بکنن تو گونی!

رودولف به آرزوی خودش رسیده بود، یه جا که فقط خودش و حوریاش بودن. انگار یه دست از وسط آسمون اومده بود پایین و تاهل و تعهدش رو ازش گرفته بود و صاف انداخته بودش وسط قصر رویاهاش.

- رودولف لسترنج، به جرم چشم چرونی و چشم اندوزی به ساحره های مملکت آسلامی باید به دادگاه ما جواب پس بدی.
- جووووون اومدم دادگاه، چه حالی دارم میکنم!
- حکم آسلام بر این اساسه که چشم هایی که به نامحرم خیره میشن باید از جا در بیان.
- الان حوریم میاد، چشممو در میاره، توی دستش میذاره، بی شعورا، چه حالی دارم میکنم!

- شوهر من رو کجا بردن؟!
- دست این حوزه خواهرانه حاج خانوم، فرستادیم بکننشون تو گونی و شوهر شما رو پس بیارن.
- چشم ما و اربابمون رو دور دیدی هر کاری میخوای میکنی؟ رقیب انتخاباتی خودت رو میندازنی زندان بعد بهونه میاری؟

بزرگترین ترس تراورز همین بود، درگیری با گروه قدیمیش. خیلی وقت بود روش زندگیش رو تغییر داده بود تا دیگه گذرش به مرگخواران نخوره ولی خب وقتی بلاتریکس لسترنج چوبدستی به دست جلوش ایستاده بود، راهی جز توسل به اصول قدیمی ندید.

- حاج خانم، به همین ریشی که شما میبینی رو صورت ما، وزارت هیچ نقشی تو این بگیر و ببند نداشته. بریم شورای حل اختلاف راضی میشین شما؟
- کی قراره اختلاف ما رو حل کنه این وسط؟
- آقای لرد باشن، خوبه؟
- آقای لرد؟ اسم ارباب رو درست بگو!
- ا.. ارباب باشن خوبه؟ راضی شو حاج خانم، شوهر شما از هم سنگرای ما تو آنتی ساحریال بودن.
- تا رودولف رو نیارین خونه، شما باس بیای پیش ارباب اختلافات رو حل کنیم پس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: پنجشنبه 16 مرداد 1399 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به فرمان معاونت از فردا حوزه خواهران شروع به کار خواهد کرد

_این چیه اینجا؟...کی گفته حوزه ی خواهران رو راه بندازن؟!
_جناب وزیر معاون عزیزتون این کار رو کرده.
_معاون عزیز؟ معاون عزیز من کیه؟نکنه منظورت اون زنیکه تاتسویاست.
_بله قربان منظورم همونه.

تراورز پوز خندی زد و گفت:
_اون که کاره ای نیست.باید بیاید از من اجازه بگیره و من هم که اجازه نمی دم.پس مشکل حله.درست گفتم؟
_فکر کنم قربان مگر اینکه ....
_مگر اینکه از راه قانون وارد عمل شم اونوقت باید تمام افراد رای بدن که یعنی تو نمی تونی جلوی من رو بگیری وگرنه باید ازوزارت خداحافظی کنی.
این صدای تاتسویا بود که ادامه حرف را گفته بود.تراورز که شوکه شده بود کمی سکوت کرد وسپس گفت:
_اوه!سلام تاتسویا چطوری؟
_به لطف دعاهای شما عالی!
_نه،نه،تاتسویا تو خیلی به من لطف داری!ما اینقدر هم اون بالابالا ها نیستیم که دعاهامون اینقدر زود به نتیجه برسه خودت خوبی دعاهاتم زود بر آورده میشه.

تاتسویا از اینکه تراورز خودش رو به نفهمی زده بود عصبانی شد و گفت:
_دارم بهت می گم تراورز تو نمی تونی جلوی من رو بگیری من این کار رو انجام میدم حالا می بینی.
_تاتسویا کسی جلوت رو نگرفته اگه می تونی انجام بدم.من که بعید می دونم بتونی.

تراورز خنده را سر داد رفت.تاتسویا که از درس تراورز از قبل هم بیشتر عصبانی شده بود فریاد زد:
_من می تونم حالا می بینی.در ضمن خیلی ها با این کار موافقا فقط منتظرن یکی پا پیش بزاره و من میزارم حالا می بینی.
تاتسویا که خیلی عصبانی بود.تصمیم گرفت تاهر چه سریع تر پیش انجمنی برود که تعدادی اونجا اماده برای کمک بودن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نیستم ولی هستم

ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1399 23:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سوژه ی نو!

- آلله بزرگ است، کی گفته شما بیای داخل اصلا؟ مکان مخصوص برادرانه.
- یعنی چی؟ معاون وزارت منم بعد من رو توی حوزه راه نمیدین؟!

تاتسویا چشمان ژاپنی خود را تنگ و تنگ تر کرد، کاتانای خویش را بیرون آورد و رفت که کورممد مراقب حوزه را به جد کور کند اما این تسبیح بود که به دور کاتانایش حلقه شد و کورممد را نجات داد.

- جلوی وزیر و هتک حرمت حوزه؟
- تا دیروز دنبال مراسم بودی عاقد باشی، ده نفر کشیدن کنار واست حالا واس ما وزیر وزیر میکنی. به این بگو بذاره برم تو حوزه سر کارم.

تراورز به کورممد خیره شد و کورممد به تراورز، مثل تسترال زدند زیر خنده.

- ساحره جماعت میگه کار؟!

در اثر خنده های فراوان و بی احتیاطی تراورز، این بار کورممد به جد کور شد. تاتوسیا در حالی که کاتانای خود را در کاتانادان خود جا میداد گفت:
- ساحره جماعتی که میگی رو معاون کردی برای چی پس؟
- رای بقیه رو به زور خریدم، رای ساحره ها هم روش! بچه های حوزه هم که نمیشه گشنه گذاشت با این وضع گرونی، پاشو برو قیمه ای چیزی بپز.
- قیمه قیمت میکنم میندازمت جلو همین بچه های حوزه!
- کورممد بگیر این ساحره رو ببر بنداز آزکابان.

کورممدِ کور، دستان خود را به دور تراورز حلقه کرد و او را از زمین بلند کرد. تسبیح تراورز صاف بر فرق سرش اصابت کرد و پس از آن دیگر نه کور بود و نه ممد.

- خوب شد کور شد و منو بغل کرد باز، به نامحرم جماعت دست درازی؟!
- اول ما رو توی حوزه راه بده بعد از دست درازی صحبت کن.
- من کس دیگه ای رو نمیبینم، چرا جمع میبندی؟ ساحره جماعت واس کار ساخته نشده!
- میبینیم که کی واس کار ساخته شده و کی نشده!

و تاتسویا در حالی که با صلوات های فراوان تراورز بدرقه میشد، رفت برای ساخت حوزه خواهران.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تراورز در 1399/5/14 23:28:36
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...