من قبل از این که به مرحله تشکر برسم، لازم میدونم از حسن عذرخواهی کنم و دوست دارم مستقیما خطاب به خودت صحبت کنم. میدونم چندین بار چقد سرت تو دنیای واقعی شلوغ شد که مجبور شدی از سایت بری و با اصرار من به زور حاضر شدی بذاری اسمتو نگه دارم تو سایت.
هردفعه که مشکلی پیش اومد، و خب... مشکلات کوچیکی نبودن و حداقل دو بارش یادمه کل تیم مدیریت رفته بودن... ناچارا برگشتی و خودت امور سایتو تنهایی دستت گرفتی. واقعا خیلی خیلی خیلی خوشحالم که سایت دست کسی مثل توئه که اینقد بهش علاقه داره که حتی در بدترین شرایط حاضره برگرده و دوباره دستش بگیره تا نابود نشه. اگه یکی دیگه جای تو بود شاید تو تمام این دفعات ناامید میشد و سایتو به حال خودش رها میکرد. ولی تو نکردی. چندین بار وقتی حس کردی همه چی خوبه، واقعا خواستی که سایتو کاملا بسپری و بری، ولی همیشه گوشه چشمت، نگاهت به جادوگران بود چون برات اهمیت داشت. اعضا باید بدونن که اگه تو نبودی، جادوگران تا الان نمیموند. واقعا ممنونم که اینقد به جادوگرانمون اهمیت میدی.
یادمه با این که اولینبار که مدیر شدم مدیر نبودی و منوی مدیریت جادوگرانو نداشتی، اما سعی کردی از روشای دیگه بهم یاد بدی چطور باهاش کار کنم. خب چنین کسی مشخصه وقتی خودش مدیر بشه چهها که برای سایت نمیکنه، و کردی. چند بار عوض کردن قالب سایت که با این سیستم قدیمی چقد سخت بود کمترین کاریه که کردی. تو اکثرا پشت صحنه بودی و مثل من جلوی صحنه نبودی که اعضا ببینن داری چه زحمتهایی میکشی و چقد وقت میذاری. چندین بار حاضر شدی مسائلی که دخالتی توش نداشتی رو به گردن بگیری و همه تقصیرات رو به اسم خودت بنویسی تا همه چیز به خیر و خوشی تموم شه. هرکسی حاضر نیست چنین از خودگذشتگیای بکنه.
دقیقا به همین علتم هست که به تصمیمات و باورهایی که برای سایت داشتی و داری احترام میذارم. درسته که اگه نظر مخالفی داشتم همیشه بیان کردم (و امیدوارم جایی زیادهروی نکرده باشم که اگه کردم واقعا شرمندهم و عذر میخوام)، ولی اینطوری نبوده که اگه چیزی که من نخواستمو انجام بدی درکت نکنم یا بهت حق ندم.
من وقتی از مدیریت استعفا دادم بلکه بتونم لرد رو راضی به موندن کنم، این تصمیم رو فقط به خاطر لرد نگرفتم. به خاطر تو هم بود. یعنی اینطوری نبود که بگم اهمیتی نداره علیو دارم تنها میذارم... نه. به تو هم فکر کرده بودم و فکر میکردم برای تو موندن لرد (به خاطر تمام تلاشهایی که این همه سال برای سایت کرده) مهمتر از هرچیزی تو سایته، مهمتر از این که من بمونم. پس با رفتنم به خیال خودم هم باعث میشدم لرد بمونه و هم مانع تو برای انجام هر ایدهای که در آینده هم باعث دلخوری لرد نشه، نمیشدم.
من خواستههام واضح بود. برای همین نمیخواستم با موندنم تو هم در تلاش برای راضی کردن لرد باشی و هم با من سر و کله بزنی که تو رو خدا کوتاه بیا. الان میفهمم که رفتنم هم برای لرد بدتر بود و هم برای تو. واقعا متاسفم.
با هیچ حرفی نمیتونم فشاری که تنهایی تحمل کردی و تنهایی به امور سایت میرسی رو جبران کنم. فقط میتونم بگم معذرت میخوام. میدونم تصورات اشتباهی داشتم. ازت ممنونم که همیشه حمایتم کردی. تو همیشه برای من عزیز بودی و هستی و راحت حرفامو بهت میزنم و مجبور نیستم خودمو یا نظراتمو سانسور کنم، چون همیشه حاضر به شنیدن حرفام هستی حتی وقتی نظری مخالف با خودت دارم.
پ.ن: اگه احیانا برای کسی سوال پیش اومده چرا پست حسن خطاب به لینینامی هست ولی گابریلنامی داره جواب میده، باید بگم همونم. شناسه جدید و اینا.