هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: جشن تولد 21 سالگی جادوگران
پیام زده شده در: ۱۹:۱۹:۴۷ پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۳:۲۴:۰۲
از درون کتاب ها 📚
گروه:
گریفیندور
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 157
آفلاین
خب!
منم اومدم همینجوری تفننی یکم گزارش و اینا بگم...

حضوری رو که نبودم. از ۱۰ صبح تا ۷ شب در محضر دوستان دیگه‌ای بودم جاتون خالی! نهار و شاممونم یکی کردیم و آش خوردیم!

ولی از پشت صحنه‌ی میتینگ شما یه باریکه‌هایی در روزای قبلش داشتم که هر چند ساعت یه بار یکی میومد میگفت:
- من نمیام!

و بعد یا با این که نه خیر باید بیای رو به رو می‌شد یا با استقبال و این که:
- با هم بپیچونیم؟

بعد در آخر تصمیم میگرفتن بیان و این داستان روزی حداقل ۲-۳ بار تکرار می‌شد!

حالا میتینگ مجازی:

خب میتینگ مجازی در واقع اصلا میتینگ نبود! ویسینگ بود! لیسنینگ بود! چتینگ بود! خلاصه که هر چی بود جز میتینگ! و به قول یه سریا بیشترم میز گرد بود تا میتینگ تولد... :-"

من که از ۳ آماده بودم بیام. ولی دیدم زشته استاد نیاد و من بیام! پس همینطور صبر کردم. و بازم صبر کردم. و بیشتر صبر کردم. ولی خبری نشد! تا این که ساعت ۳ و نیم الستور اومد گوشه دیوار خفتم کرد و اومدم! و بعد دیدم که به به استاد هم رسیده!

میتینگ خیلی انرژی‌بری بود! نه این که کار خاصی باشه ها نه! اینقدر هیچ اتفاق خاصی نمیفتاد و منم هی سعی میکردم با این که اتفاق هیجان‌انگیزی نمیفتاد فعال باشم که انرژیم ته کشید و خداحافظی‌ای نثار بقیه کردم و رفتم...

ولی پس از گذشت دقایقی یک میتینگی با ایوانا برقرار کردیم و ۲ ساعت طولش دادیم! این یکی اولش ویسینگ و لیسنینگ بود. بعدش میتینگ شد. بعدش دوباره به خاطر عدم کشش اینترنت به همون ویسینگ و لیسنینگ برگشت!

طی این میتینگ با ایوانا به نتایجی دست یافتیم که پاره‌ای از این نتایج رو میخوام بهتون بگم:
۱. این که ترزا ۳ تا پدر و ۲ تا مادر داشته!
۲. ترزا خیلی بدبخت بوده و شخصیت پشت شناسه‌ی ترزا مازوخیسم داره و خوشش میاد ترزا رو بدبخت کنه!
۳. ایوانا زیادی خوشبخته و اونم یکم بدبخت کنیم!
۴. یهو دیدیم داریم همه شخصیتا رو می‌کشیم پس تصمیم گرفتیم یکیو زنده‌ بذاریم!
۵. فهمیدیم پتانسیل سادیسمی نوشتن نیز داریم!

همین دیگه!
آخر هفته خوبی داشته باشین!
از شنیدن صداتون خوشحال شدم!

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
"or "Face Everything And Rise
.The choice is yours

پیام زده شده در: ۱۷:۲۴:۵۸ پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۰ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۳:۱۸:۳۷
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 561
آفلاین
گزارش میتینگ آنلاین جادوگران، ورژن تقلیدی و ترکیبی از سیریوس و الستور.

آمدم.
بودید.
ریموس جایزه خواست.
تایپ کردم می‌دهیم.
پیام نرفت.
هی نرفت.
باز هم نرفت.
در هیچ گروهی نرفت.
کلا نرفت.
اما وویس بود.
دیسکورد را بستم.
دیسکورد را باز کردم.
دیگر حتی متن دیگران هم لود نمی‌شد.
اما وویس بود.
دیسکورد را بستم.
دیسکورد را باز کردم.
ولی دیگر باز نشد...

بعد از ساعاتی تلاش...
آمدم.
در لحظه اول بودید.
ولی در لحظه دوم نبودید.
چرا که در همان لحظه پیغام "خدافظ همگی" نقش بست.
سالازار همچنان بود.
الستور همچنان بود.
یوآن همچنان بود.
ریتامبیز ناگهان آمد.
در وویس سخن گفتیم.
ریتامبیز رفت.
سالازار همچنان بود.
الستور دیگر نبود.
یوآن دیگر نبود.
اما رابستن بود.
در متن سخن گفتیم.
سخن به پایان رسید.
میتینگ تمام شد.

پیام من برای دیسکورد:

ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ ۱۸:۱۸:۵۹

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

🦅 Only Raven 🦅

پیام زده شده در: ۱۱:۵۹:۳۶ چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

اسلیترین

کجول هات

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۱۶ جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۹:۳۸:۱۹
از جنگل های قوزقوز آباد
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 20
آفلاین
چیزه... خیلی ساعت و روز عالی‌ای داره فقط... ام... یه خورده ساعتش بغرنجه. مثلا اگه عصر بود خیلی سبز تر و پر برگ‌تر نبود؟

#تبعیض قائل نشویم برای برگ ها
#برگ ها هم می توانند حیوان باشند

پیام زده شده در: ۱۹:۱۴:۵۲ سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

دوریا بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۵۵ پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
آخرین ورود:
امروز ۱۲:۴۸:۳۹
از پشت درخت خشک زندگی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
مرگخوار
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
مترجم
پیام: 545
آفلاین
درود و صد درود!

مطابق نتایج نظرسنجی و اینکه تعداد مناسبی از افراد تمایل به شرکت در میتینگ پنج‌شنبه ساعت ۱۵ دارن، این میتینگ برگزار خواهد شد!
اگر کسی لینک دیسکورد رو نداره، بهم پیام بده تا براش بفرستم.

همچنین کسایی که تمایل داشتن زمان یا تاریخ میتینگ عوض بشه، در صورتی‌که برنامه‌شون ثابته و مثلا همیشه نمی‌تونن پنج‌شنبه‌ها ساعت ۱۵ یا کلا ساعت ۱۵ یا کلا پنج‌شنبه‌ها شرکت کنن (متوجه منظورم شدین دیگه )، زمان‌های پیشنهادی خودشون رو در همین تاپیک اعلام کنن تا در صورت امکان برای میتینگ‌های آینده اعمال بشه.

منتظر دیدن یا شنیدنتون در میتینگ آنلاین هستیم!

تصویر کوچک شده

All sins are attempts to fill voids

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۳:۵۸:۴۶ یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

هکتور دگورث گرنجر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۴۲ سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۳
آخرین ورود:
امروز ۱۳:۵۷:۴۲
از پاتیل به پا شده!
گروه:
مرگخوار
اسلیترین
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 959
آفلاین
در ابتدا باید بازگشت شکوهمندانه خودم رو که همزمان با تولد سایتمون اتفاق افتاد به همه تبریک بگم. هک بازگشت نه چندان شکوهمندانه ای داشت ولی مهم اینه که داشت!

خب بریم سراغ گزارش دیرهنگام میتینگ...

من و گب از شب قبلش دم مترو قرار گذاشته بودیم... نه که از شب دم مترو بودیما. منظور اینه که از شب قبل برای روز بعدش دم مترو قرار گذاشتیم و تصمیم گرفتیم وقتی گب سوار مترو شد خبر بده تا من از خونه راه بیوفتم. گب خبر داد من راه افتادم... من رسیدم، گب نرسید! اینجا بود که متوجه شدیم سیستم حمل و نقل عمومی چقدر دقیق و آن تایمه و میشه روش حساب کرد! بعد از اینکه چند دقیقه ای رو در ایستگاه مترو نشستم گب هم رسید و دو تایی به سوی کافه در حرکت شدیم.
به کافه که رسیدیم رفتیم اتاقی که رزرو شده بود، انتظار داشتیم نصف جماعت جادوگر رو دور میزها ببینیم ولی دیدیم که خیر از این خبرها نیست و ما اولین نفراتی بودیم که رسیدیم. از اونجایی که من از شب قبلش مشغول پخت و پز معجون بودم و غذا نخورده بودم و بقیه هم نیومده بودن تصمیم داشتم همونجا معجون بار بذارم و هر کی رو دیدم بندازم تو دیگ و بپزمش. تو همین فکرا بودم که در باز شد و منم خوشحال از اینکه به به زودی به هدفم میرسم دیدم لرد و سالازار و ملانی از در وارد شدن و راهی نداشت که هیچکدوم رو تبدیل به معجون بعدیم کنم بنابراین پاتیلم رو جمع کردم و به کیف دستیم انتقال دادم.
کم کم بقیه اعضا هم بهمون ملحق شدن و میتینگ رسمی شد. البته در تمام این مدت خبری از کیک آوردندگانمون نبود. ما هم تصمیم گرفتیم فعلا سفارش بدیم و از تایم فعلی استفاده کنیم.
متاسفانه من از اونجایی که در این مدت اخیر حضور بسیار پررنگی داشتم کم سعادت بودم و کسی رو نمیشناختم ولی تقریبا همه منو میشناختن و این باعث شد یه پاتیل عرق هکتور جمع بشه که برای معجون های بعدیم اونم ذخیره کردم.
بعد از اینکه مقادیر زیادی گفت و گو کردیم پیشنهاد شد بازی گروهی کنیم که جاسوس بازی رو انتخاب کردیم و سپس تایم رزرو تموم شد و مشغول عکس گرفتن شدیم.
این وسط من پیشنهاد دادم که کیف لرد و سالازار رو بزنیم ولی متاسفانه کسی موفق نشد و بای بای گویان جمع متفرق شد.
میتینگ خوبی بود ولی متاسفانه من موفق نشدم شکاری برای تبدیل به معجون پیدا کنم. همینجا درخواست میکنم یکی خودش بیاد خودشو داوطلب کنه من باهاش معجون بپزم.
با تشکر!

ارباب یه دونه باشن... واسه ی نمونه باشن!

پیام زده شده در: ۲۳:۴۳:۰۹ یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳

محفل ققنوس

یوآن آبرکرومبی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۰۸ جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۳
آخرین ورود:
۱:۳۵:۵۳ جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳
از اکسیژن به دی‌اکسید کربن!
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
جـادوگـر
پیام: 438
آفلاین
سلام.

ساعتش که خوبه به نظرم، ولی اگه روزش از شنبه تا چهارشنبه باشه اونوقته که میشه گفت شرکت کردنم صددرصدیه.

If you smell what THE RASOO is cooking!

پیام زده شده در: ۱۷:۳۲:۱۷ یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

دوریا بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۵۵ پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
آخرین ورود:
امروز ۱۲:۴۸:۳۹
از پشت درخت خشک زندگی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
مرگخوار
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
مترجم
پیام: 545
آفلاین
ای جاماندگان، درماندگان، متحملین جبر جغرافیایی که نتوانستید در میتینگ حضوری حضور یابید و حتی ای جانماندگان، درنماندگان و نامتحملین جبر جغرافیایی!

مختصر و مفید بگم می‌خوایم یه میتینگ آنلاین بذاریم! روز پنج‌شنبه ۲۰ دی ماه ساعت ۱۵. یه نظرسنجی در همین تاپیک قرار داده شده که ممنون میشم بهش پاسخ بدین. اگر تعداد خوبی از اعضا تمایل به شرکت داشته باشن میتینگ رو برگزار می‌کنیم.

پیشنهاد، انتقاد یا نظری هم داشتین برای برگزاری میتینگ آنلاین توی همین تاپیک اعلام کنین.

با تشکر!

تصویر کوچک شده

All sins are attempts to fill voids

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۳:۰۴:۵۲ شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۰۹ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۵۷:۳۱
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
پیام: 285
آفلاین
گفتن گزارش بدید.
اینم گزارش:

سلام.
رفتیم تولد.
نشستیم.
کیک خوردیم و پیتزا و نوشابه همراه هم. طعمش عالی بود.
خوش گذشت.
مرسی از عوامل برگزار کننده.
خدافظ.

تصویر کوچک شده

Smile my dear, you're never fully dressed without one

پیام زده شده در: ۱:۵۷:۰۰ شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

اسلیترین

هاسک پایک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۳:۱۴ جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲:۵۱:۴۴
گروه:
جـادوگـر
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 16
آفلاین
اگه نوشیدنی می‌زنی، سلام
اگه اوس، سلام-

تولد ۲۱ سالگی جادوگران بود و تمام زندگی شناسه‌های قبلیم خط رو خط شده بودن ولی کولا بود برای نوشیدن و ساحرگان و جادوگران بودن برای دور شدن از دنیای ماگلی. واقعا مگه مهم بود کی هستی، تا وقتی ماگل نباشی؟

از همه‌ی کسایی که زحمت کشیدن تا میتینگ به این خوبی برگزار بشه، تشکر می‌کنم. فرصت خیلی خوبی بود برای دیدن دوستایی که خیلی وقت بود می‌شناختم و هیچوقت ندیده بودمشون.
سال بعدی هم می‌بینمتون.

پیام زده شده در: ۱:۱۱:۱۷ شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

لرد ولدمورت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۰ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۴۲:۲۸
از گور برخاسته.
گروه:
مشاور دیوان جادوگران
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مرگخوار
جـادوگـر
پیام: 80
آفلاین
بگذراید اربابتان به شما حقیقت را بگوید...

ما از مراسم تولد اصلا راضی نبودیم!

در واقع هیچ چیز طبق برنامه ما پیش نرفت و متاسفانه به ما خوش گذشت!

بگذارید به اولین ساعت روز پنج شنبه برگردیم. ما بعد از کلی کار ماگلی کردن و دعوا کردن با چند خدم و حشم و منشی، تصمیم گرفتیم حاضر شویم.
مراسم تولد مراسم جالبی برای اجرای نقشه ما بود. همه شاد و خوشحال بودند و کسی به حذف یک نفر فکر نمیکرد. بله. ما فقط برای کشتن آن فرد به مراسم آمده بودیم. حتی لباس قرمزمان هم پوشیدیم که اگر خونش روی لباسمان ریخت از لکه شدن لباسمان ناراحت نشویم!

چند ساعت قبل از مراسم، رفیق شفیق و دوست داشتنی مان ملانی را برای نهار دیدیم و با هم آش زدیم.( در چیت دی لرد همراه ما باشید! وعده اول شکستن فست: آش!) خیلی خوشمزه بود و چون ذره ایی از گرسنگی مان کم شد، کمی از خشونتمان هم از بین رفت. ( لرد آش دوست! ) با آنکه ملانی مرگخوار ماست ولی حرفهای شیرین و گرم و دوستانه اش قلبمان را گرم کرد و کمی از اجرای نقشه مان شل نمودیم و همراه با ملانی قدم زنان در اولین دقایق میتینگ خودمان را به محل رساندیم!
بهرحال آن تایم بودن از صفات بارز ماست و همیشه درست به موقع میرسیم!

بلافاصله بعد از ورود سالازار کبیر را دیدیم و دیگر اصلا نقشه مان یادمان رفت و این فراموشی با دیدن گابریل و هکتور به اوج خودش رسید. چون صندلی زیاد بود ما بهترین جای آن اتاق محقر را برای جلوس مبارکمان انتخاب کردیم. بعد اعضای سایت و آن مقتول هم تشریف آوردند و مراسم ما شروع شد.

ما در این حین قهوه ( که لرد خیلی خیلی دوست! ) را زدیم و نقشه مان هم با دیدن قیافه مقتول یادمان آمد ولی....

همه نقشه ما را خراب کردند!

همه که هستند ؟ الان برایتان میگویم!

اول از همه تقصیر سالازار بود! ما هی نقشه هایمان را برایش گفتیم و او موافقت و اصلاح نمود و ما فهمیدیم که سرپرست و رهبر و خلاصه بزرگ هاگوارتز عجب ذهن بزرگی دارد!

رفیق هفتمان ملانی را که گفتیم! آنقدر خاص او را دوست داریم که اصلا زمان و مکان و قلب ما را ربود!

سیریوس بسیار دوستانه و خوش صحبت بود! طوری که خجالت کشیدیم که او را شکنجه کرده ایم!( فقط یک صدم ثانیه بود و بعد به ذات پلید خود برگشتیم)

علی بشیر را که نگویم چقدر دوست داشتیم و چون میخواهیم به گروهمان جذبش کنیم گفتیم شاید درست نباشد مقتول را جلوی چشمش بکشیم!

گابریل و هکتور را خیلی پسندیدیم! مهربان و خونگرم و گوگولی بوده و میخواستیم آنها را لای نان پیچیده و به عنوان میان وعده نوش جان کنیم! ( ملانی برایمان قهوه سفارش داد و جانشان را نجات داد)

فلیسیتی که کنار ما بود بسیار با استعداد و خفن طور بود که کلی به او افتخار کردیم.
آلانیس (آلنیس؟ الونیس؟الپنیس؟) با همراه شان چقدر در یادمان درخشیدند و حسابی جاسوس بازی های خفن رو کردند.
سولی و همراه را نمیشناختیم و خب چون کیک داشتند عزیز دل ما هستند! و کیک هم عالی بود! ( لرد کیک دوست!)
در اینجا یک سری سیب زمینی و مختلفات هم زدیم!( لرد مخلفات دوست! )
تام جگسن و نیکلاس و تاتسویا و آگلانتاین و سدریک و الستور را خیلی یادمان نیست و فقط یادمان هست که پیتذا زدند و باعث شدند ما قاتل معده خود شده و بعد از میتینگ پیتذا بزنیم! ( البته همه شما نازنازی بوده و لرد شما هم دوست ولی خب پیتذا را خیلی بیشتر دوست! )

خلاصه اینکه مقتول خوش شانس ما!
اینکه ما چیزهای خوشمزه خوردیم و بازی کردیم و به ما خوش گذشت یاعث شد از قتلت بگذریم و بگذاریم زنده بمانی! ولی هنوز تمام نشده! ما حتما میاییم سراغت و حتما خونت را میریزیم!
کینه ما ابدی است! خودت میدانی که مقتول تویی! نه؟

........................................................................................................
خب...
یکم جدی حرف بزنیم؟
من روزمو خیلی دوست داشتم و میخواستم انگار که برای یه دوست صمیمی دارم تعریفش میکنم اینجا بنویسمش و اینکه خیلی ریز روزمو نوشتم هم به همین دلیله.
اینجا یکی از نزدیکترین دوستای منه.
روزهایی که زنده موندن و دووم آوردن سخت یا حتی غیرممکن بوده سایت و دوستهایی که پیدا کردم باعث شدن ادامه بدم و جا نزنم. روزهایی بودن که به مو رسیده و نذاشتن از هم بپاشه و شبهایی که تاریکترین بوده و روشنش کردن. به دردهایی که تمومی ندارن تحمل دادن و به سقوط هایی که انتها ندارن بال بخشیدن.
اینجا با همه ادمهاش همیشه بخشی از من خواهد بود و حتی اگر یه روزی از اینجا برم یه تیکه از روحم، یه هورکراکس واقعی، اینجا میمونه.

تولدمون مبارک!

تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.