جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  41 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  126 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: جادوگر فصل پاییز
ارسال شده در: جمعه 28 آذر 1404 10:59
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پایان ترین‌های فصل پاییز 1404

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:

هلنا ریونکلاو:۵رای
سالازار اسلیترین:1رای
هلگا هافلپاف :۱رای
بلاتریکس لسترنج :۱رای
گلرت گریندلوالد:۱رای

جادوگر فصل پاییز:هلنا ریونکلاو

افرادی که لایک کردند

Only Raven

ارسال شده در: پنجشنبه 27 آذر 1404 22:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من رأیم رو برای این عنوان به سالازار اسلیترین می‌دم.
دلیل اصلیم هم مثل فصل‌های قبلی، مدیریت هاگوارتسه. این فقط برای برگزاری هاگوارتس نیست. بلکه برای اینه که همچنان یکی از اصلی‌ترین محورهای فعالیت وبسایت انجمن مدرسه هاگوارتسه و این رو مدیون سالازار عزیز هستیم.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: پنجشنبه 27 آذر 1404 22:12
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
هلنا اجازه نمیداد بهش رای بدید و رنک بگیره. البته دوره‌ای قرار بود کلا مدیران رنگ نگیرن. نمیدونم این قضیه چقدر طول کشید. ولی حالا که همگی این سد رو شکستن و به هلنا رای دادن، من هم همینکارو میکنم و به هلنا رای میدم. قطعا بدون شک و بدون نیاز به ذکر دلیل (چرا که زحماتش کاملا در مقابل چشم همگان هست) شایسته این مقامه.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1404 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
من این قسمت به دو نفر رای میدم. بله! یک نفر، بلکه دو نفر. همینه هست. هرکی خوشش نمیاد، خوش‌گلدین.

شخص اول بخاطر زحمت و انرژی که پای سایت گذاشته چه مدیریت، چه ایفا، چه... ارزش این رای رو داره. هلنا ریونکلاو(گابریلا)

شخص دوم رای‌ام به سیریوس بلک هستش. از نظرم این فرد زحمتی که توی قسمت کد و اپدیت سایت و فضای مجازی سایت داره میکشه قابل تقدیر و ارزشه. و شخصا جزو تنها راهی که تو ذهنم داشتم تا ازش تشکر کنم و خسته نباشید بگم این قسمت بود.
یاشاسین بلک اوشاخلاری.

پ‌ن: از دابی و هلگا هم تشکر دارم حتی. اونام حسابی زحمت کد و اپدیت سایت رو پشت پرده کشیدن. همین خدمت پشت جبهه سایت کامل مشخصا باعث شده توی خط مقدم ایفایی سایت فعالیتشون کمتر شه. اما قطعا از ما پنهون نیست. همینا دیگه.

افرادی که لایک کردند

Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1404 11:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
شاید برای رای دادن به جادوگر فصل معیارهای متنوعی داشته باشیم، ولی برای من عملکرد، شخصیت و دلسوزی هلگا هافل‌پاف بسیار به چشم اومد. ازش بابت همه‌ی تلاش‌هایی که برای جادوگران داره تشکر می‌کنم.

افرادی که لایک کردند

زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
من این رای رو میدم به بلاتریکس لسترنج باشد که از گناهان خودش توبه کند.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 00:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
هلنا ریونکلاو

من الان حرف بزنم باز میگه هندونه گذاشت
پس سخن کوتاه میکنم و میگویم که بر همگان واضح و مبرهن است شایستگی های ایشان و... نیاز به توضیح ندارد.

ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 16:42
نمایش جزئیات
آفلاین
هم استاد و هم جادوآموز! با اینکه اجازه‌ی فعالیت توی یک کلاس رو نداشت، بیشترین امتیاز رو برای گروهش آورد. از طرفی به عنوان ناظر، نظارت خوبی روی انجمنش داشت. تاپیک‌های جدید، سوژه‌های جدید و ...

رایم گلرت گرینلدوالد هستش.
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 14:17
نمایش جزئیات
آفلاین
رأی من به هلنا ریونکلاو است.به این دلیل که از زمانی که من وارد سایت شدم خیلی به من لطف داشت و من رو خیلی کمک کرد البته انرژی خوب شو ذوق شو و.......... موارد دیگر باعث شد من به این شخص رأی بدم با اجازه.

افرادی که لایک کردند

بازنده کسی است که در انتظار معجزه می ماند

تا کسی از راه برسد و آرزوهایش را برآورده سازد

باور کن همه به دنبال رسیدن به آرزوهای خودشان هستند

خودت معجزه زندگی خودت باش

محدودیت های ذهنی ات را کنار بگذار

باورهای صحیح خود را تقویت کن

و به سوی موفقیت گام بردار
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 10:28
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب جادوگران فصل هم کار ساده‌ای نیست. سیریوس بلک و دابی به‌صورت مداوم درگیر امور فنی هستند؛ سیریوس هر روز ظاهر و عملکرد سایت را بهتر می‌کند و دابی هم با راه‌اندازی سیستم گالیون‌شماری اتوماتیک، کار بسیاری از اعضا را راحت‌تر کرده است. در کنار آن‌ها، افرادی مثل لرد ولدمورت حضور دارند که هم هدایت مرگخواران را با انسجام انجام می‌دهد، هم در ایونت‌های مرتبط با محفل مشارکت مؤثر داشته و هم در هاگوارتز، هم در نقش جادوآموز و هم در قالب فعالیت‌های دیگر، حضوری فعال نشان داده است. در همین مسیر می‌توان از گلرت هم برای فعالیت‌های مثبت و پیوسته‌اش نام برد، با این توضیح که چون رأی فعال‌ترین عضو فصل پاییز به او داده شد، این‌جا دوباره بررسی نمی‌شود. هلگا نیز با وجود مشغله‌های کاری، در حوزه تولید بلاک برای هاگوارتز و برگزاری ایونت‌های جذاب وزارت‌خانه، از جمله روایت زیبای کشته شدن مودی و درگیری‌های محفل و مرگخواران، به ایفای نقش جان تازه‌ای بخشید و شایستگی این رنک را نشان داد.

در نهایت، به این جمع‌بندی رسیدیم که سوروس حرکت قابل توجهی انجام داد؛ با اینکه سال‌هاست به‌عنوان مدیر کل سایت خودش را از دریافت رنک کنار گذاشته، شاید بد نباشد همین ساختارشکنی‌ای که در رول‌نویسی تشویق می‌کنیم را به ترین‌ها هم گسترش دهیم و دست‌کم در این مقطع، به‌صورت نمادین از تمام زحمت، وقت و دلسوزی‌ای که برای سایت صرف می‌کند قدردانی کنیم. هرچند یک رنک جادوگر ماه تمام ابعاد این تلاش را پوشش نمی‌دهد، می‌تواند نشانه‌ای معنادار باشد. در نتیجه، رأی ما به گابریلا… اهم، هلنا ریونکلاو تعلق می‌گیرد؛ با همان چشم‌هایی که یادگار مادرش هستند.
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.