جلسه دوم کلاس شفابخشی جادویی
-بنظرت امروز کدوم بیماری رو میبینیم؟

-چه میدونم... به نظر من که همه این بیماریها رو از خودش درمیاره.
جادوآموز اول درهمان حالت ویبره زدن با ناباوری به جادوآموز دوم نگاه کرد.
-منظورت چیه؟ یعنی ملانی استانفورد شفادهنده نیست؟

-نمیگم نیست، اما کلاسش... چه جوری بگم، اصلا در حد هاگوارتز نیست.
جادوآموز دوم وقتی توجه جادوآموز اول رو دید، سعی کرد محکم و مطلع به نظر بیاد.
-شفابخشی یه درس جالب و پیچیدهست. اما این کلاسی که من میبینم... هیجانش کجاست؟
ویییییژ
تــــق
هیجان کلاس شفابخشی در هیبت دمپایی پاشنه بلند ملانی به جادوآموز دوم برخورد کرد و او را نقش زمین کرد. همه نگاه ها به جلوی کلاس چرخید.
-به جلسه دوم کلاس شفابخشی جادویی خوش اومدید عزیزانم.

همونطور که دیدید همیشه در اسرع وقت به انتقادات و پیشنهاداتتون توی این کلاس رسیدگی میشه و دموکراسی حاکمه. قراره کلی هیجان داشته باشیم.
حالا صفحه ۳۱۷ کتاب بیماری های ذهنی رو باز کنید.
جادوآموزان بدون هیچ حرفی کتابهاشون رو باز کردند. طبیعتا پرواز دمپایی تو کلاس هیجانی نبود که انتظارش رو داشتند.
-دملزا، عزیزم... لطفا صفحه ۳۱۷ رو برامون بخون.
دملزا که همچنان ویبره می رفت، شروع به خواندن کرد.
بیماری Nullum momentum
(لحظه ای که هیچوقت نخواهد آمد)
علائم بیماری: اضطراب، پریشانی، بیخوابی، مشکلات گوارشی
روند: این بیماری بسیار شایع است اما به دلیل علائم غیرتخصصی، در مراحل پایانی تشخیص داده میشود.
بیماری نولوم مومنتوم در ابتدا با رفتارهایی مانند: نارضایتی، به تعویق انداختن کارها و اتلاف وقت شروع می شود. فرد برای انجام هرکاری دنبال زمان مناسب آن می گردد و شروع کارها را به فردا و لحظه ای که هیچوقت نخواهد آمد موکول می کند.
-کافیه. همونطور که کتاب کاملا توضیح میده؛نولوم مومنتوم بیماری خیلی شایعیه. همه ی ما ممکنه کارهای مهم رو به لحظه مناسب موکول کنیم. مثلا بگیم از دوشنبه هرروز کوییدیچ تمرین می کنم، یا فردا تکلیف زبانشناسیم رو مینویسم. اینا موارد اولیه و خفیف بیماری هستن.
گفتن «از فردا» مشخصه ی آلوده شدن به ویروس نولوم مومنتومه.
اما تفاوت آلودگی و بیماری اینجاست که شما در همون فردای موعود هم دنبال زمان مناسب میگردین. فردایی که قراره کوییدیچ رو شروع کنید، هوا ابریه و شما میگید وقتی آفتابی بود تمرین میکنم یا خواب میمونید و تکلیف رو برای فردایی که صبح زود بیدار شید میذارید.
درواقع زمان مناسب برای بیمار هیچوقت پیش نمیاد.
در موارد حاد بیماری، فرد حتی برای غذاخوردن هم دنبال زمان مناسب میگرده و به نظرش صبحانه رو فقط باید یک صبح زود آفتابی بخوره. من بیماری داشتم که به همین خاطر ۱۰ کیلو وزن کم کرده بود.
-استاد پیشگیری و درمان نداره؟

-خوشبختانه داره.

سالها پیش معجون مایندفولنس اختراع شد. این معجون خیلی پیچیدهست و با مواد کمیابی درست میشه. درواقع برای تکمیل معجون باید از سم تارانتولا استفاده بشه که خیلی خیلی کمیابه. بدون این ماده، معجون عوارض جانبی زیادی داره...
یکی از عوارضش اینه که فرد هرکاری رو باید درهمون لحظه انجام بده. مثلا هر حرفی رو میزنه... نمیتونه برای سرد شدن سوپ کدوحلواییش صبر کنه و میسوزه... .
ملانی با رضایت به قیافه های ترسیده جادوآموزهاش نگاه کرد.
-اما خبر خوب اینه که یه روش جدید برای درمان و پیشگیری از حاد شدن این بیماری کشف شده.

ملانی با چوبدستی اش به صندوقچه ای با رویه مخمل قرمز که گوشه کلاس بود، اشاره کرد. در صندوقچه باز شد و... .
-دمپایی؟

-اینا هر دمپایی ای نیستن. شما برای نجات پیدا کردن از نولوم مومنتوم باید هرکاری رو همون لحظه انجام بدید. این وسایل جادویی دقیقا کمکتون میکنن.
پوشیدن
دمپایی لوکولا (سخن) باعث میشه هر حرفی رو در همون لحظه بزنید. مثلا برای عذرخواهی تا زمان مناسب که ممکنه هیچوقت نرسه صبر نکنید.
پوشیدن
دمپایی اکتییو (عمل) باعث میشه هرکاری رو در همون لحظه انجام بدید. برای انجام تکالیفتون تا اخر هفته صبر نکنید!
و پوشیدن
دمپایی پریموس (شروع) باعث میشه چیزایی که میخواستید در زمان مناسب شروع کنید رو در همون لحظه شروع کنید. این دمپایی موردعلاقمه.

جادوآموزان همگی با قیافه های پوکرفیس به پروفسورشون نگاه می کردند. درمان بیماری با دمپایی؟ مشخص بود که کاشف این نوع جدید درمان چه کسی بود. مرلین رو شکر که جادوآموز دوم هنوز بیهوش بود و نبود که این منظره را ببیند.
-استاد، اینا... درمان های علمی هستن؟
-بعله.

کاملا علمی و امتحان شده. درواقع من و چندتا از همکارا با جادوی خیلی قویای درستشون کردیم و منتظر یه فرصت بودیم که... چیز... وقت تکلیفه.
تکلیف:
۱ـ شما به عنوان فردی که از بیماری به تعویق انداختن کارها رنج میبرید؛ یکی از سه دمپایی لوکولا، اکتییو و پریموس رو انتخاب کنید، بپوشیدش و حداقل یکبار در روز ازش استفاده کنید.
چه کاری باهاش انجام دادید؟ چه حسی داشتید و چه اتفاقی افتاد؟ یه گزارش حداقل ۱۰۰ کلمهای درموردش بنویسید. ۵ نمره (از زاویه دید و زبان شخصیت خودتون باشه)
۲- دمپاییها عوارض جانبی ناشناختهای دارن.(مورد آزمایشیه
) عوارضی که براتون پیش اومد رو بنویسید. ۵نمره (هرچه خلاقانه تر بهتر)یادتون نره که حتما اسم دمپایی رو ذکر کنید.
موفق باشید.