جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

دفتر فرماندهی کاراگاهان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دفتر فرماندهی کاراگاهان
ارسال شده در: دیروز ساعت 20:26
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

ملت شریف، قانون‌مدار و طبیعتاً بسیار خوشبخت جامعه جادوگری!

همان‌طور که احتمالاً همگی اطلاع دارید، وزارت سحر و جادو تحت مدیریت درخشان اینجانب همواره امنیت شما را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود می‌دانسته. البته خوشبختانه در جامعه‌ای که چنین مدیریت بی‌نقصی دارد، اصولاً اتفاق نگران‌کننده‌ای رخ نمی‌دهد، ولی خب... بهتر است برای همان اتفاقاتی که قرار نیست رخ بدهند هم آماده باشیم!

به همین مناسبت، وزارت تصمیم گرفته اداره کارآگاهان وزارت سحر و جادو را با ساختاری جدید و امکاناتی که قطعاً در تاریخ این وزارتخانه بی‌سابقه است، دوباره فعال کند.

از این پس تمامی ساحرگان و جادوگرانی که احساس می‌کنند از هوش، شجاعت، دقت، قدرت استدلال یا حداقل توانایی تشخیص یک مجرم از گلدان برخوردارند، می‌توانند برای عضویت در اداره کارآگاهان اعلام آمادگی کنند.

البته ورود به این اداره صرفاً با نوشتن اسم در یک فهرست امکان‌پذیر نیست.

هر متقاضی پس از اعلام آمادگی، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مأموریتی متناسب با توانایی و سطح ایفای نقش خودش دریافت می‌کند. پس لازم نیست نگران این باشید که تازه‌واردید یا تا به حال رول‌های زیادی ننوشته‌اید. مأموریت هرکس با توجه به شرایط خودش تعیین می‌شود.

پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه، فرد رسماً به جمع کارآگاهان وزارت سحر و جادو اضافه خواهد شد.

اما کارآگاه شدن پایان ماجرا نیست.

کارآگاهان وزارت از این پس دارای درجه خواهند بود و با فعالیت، انجام موفق مأموریت‌ها و عملکرد مناسب می‌توانند در ساختار اداره پیشرفت کنند:

کارآگاه کارآموز
کارآگاه درجه سه
کارآگاه درجه دو
کارآگاه ارشد
بازرس ویژه وزارت

ارتقا قرار نیست صرفاً بر اساس تعداد پست‌هایی که می‌زنید انجام شود. کیفیت ایفای نقش، خلاقیت، نحوه انجام مأموریت‌ها و پیشرفت شما در طول فعالیتتان هم در نظر گرفته خواهد شد.

در نتیجه ممکن است کسی پنجاه پرونده را حل کند و همچنان درجه سه باقی بماند و شخص دیگری با تعداد مأموریت کمتر سریع‌تر پیشرفت کند.

اعتراض هم طبیعتاً آزاد است. رسیدگی به اعتراض آزاد نیست.

کارآگاهان بسته به درجه و توانایی خودشان مأموریت‌های مختلفی دریافت خواهند کرد. این مأموریت‌ها ممکن است شما را به بخش‌های مختلف وزارتخانه یا حتی خارج از وزارت بفرستند و بعضی از آن‌ها ممکن است به همکاری چند کارآگاه نیاز داشته باشند.

در کنار همه این‌ها، قرار نیست زحمات کارکنان خدوم وزارت بدون پاسخ باقی بماند.

کارآگاهان فعال وزارت حقوق ماهیانه دریافت خواهند کرد. برای دریافت حقوق کافی نیست که فقط اسمتان در فهرست کارکنان باشد و هر چند ماه یک بار از جلوی اداره رد شوید و برای ما دست تکان بدهید! ادامه فعالیت در اداره نیازمند حضور مستمر و انجام مأموریت‌هاست.

میزان حقوق و شرایط دقیق پرداخت آن متعاقباً توسط وزارت اعلام خواهد شد.

علاوه بر حقوق، برای عملکردهای ویژه نیز پاداش‌هایی در نظر گرفته‌ایم. رول‌های برتر، پیشرفت قابل توجه، خلاقیت در مأموریت‌ها و سایر عملکردهای قابل تقدیر می‌توانند شامل دریافت گالیون و سایر امتیازات شوند.

هدف اداره کارآگاهان فقط پیدا کردن مجرم، بازجویی از مظنونین و وارد شدن به جاهایی که روی درشان نوشته شده «ورود ممنوع» نیست.

ما می‌خواهیم این اداره جایی باشد که اعضا بتوانند بیشتر رول بزنند، مأموریت‌های متفاوت تجربه کنند، خودشان را در موقعیت‌های جدید قرار بدهند و در طول فعالیتشان پیشرفت کنند.

در نتیجه حتی اگر احساس می‌کنید هنوز رول‌نویس خیلی باتجربه‌ای نیستید، این اتفاق دلیلی برای ثبت‌نام نکردن نیست. شاید حتی برعکس، اداره کارآگاهان جای مناسبی باشد که بتوانید با مأموریت و تمرین بیشتر، توانایی‌های خودتان را تقویت کنید.

پرونده‌های وزارت روی هم انباشته شده‌اند، مجرمین ظاهراً برخلاف انتظار ما همچنان به فعالیت‌های مجرمانه ادامه می‌دهند و تعدادی از کارمندان وزارت هم معتقدند گذاشتن پرونده‌ها زیر میز روش مناسبی برای حل آن‌ها نیست.

بنابراین به کارآگاه نیاز داریم.

اگر فکر می‌کنید برای این کار مناسبید، همین‌جا اعلام آمادگی کنید.

اگر فکر می‌کنید مناسب نیستید هم اعلام آمادگی کنید. تشخیص این مسئله را به افراد متخصص وزارت بسپارید.

دفتر فرماندهی کارآگاهان وزارت سحر و جادو از امروز رسماً فعالیت خودش را از سر می‌گیرد.

با آرزوی امنیت، آرامش و اعتماد همیشگی به وزارت سحر و جادو

کرنلیوس فاج
وزیر سحر و جادو

پاسخ به: دفتر فرماندهی کاراگاهان
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 19:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بار دیگر ملت غیور و شریف جادوگران «دوستی» و «همدلی» خود را نشان دادند!
ضمن تشکر از مشارکت همگی دوستان، ظرفیت تیم نجات تکمیل شد. از همگی اعضای تیم نجات تقاضا می‌شود تا نشان «تیم نجات» را به لباس‌های خود چسبانده و سپس به سمت کلاس‌های آموزشی تیم نجات وزارتخانه حرکت کنند. تا ساعاتی دیگر همگی به سمت هاگزمید حرکت خواهیم کرد و در محل درنظر گرفته شده برای تیم نجات مستقر خواهیم شد. (نشان را در امضای خود قرار دهید!)

نشان «تیم نجات»:

با احترام.
وزیر پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 179.99 KB; بازدیدها: 38
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1403/4/20 20:13:18
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 19:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ملانی عزیز کمک نمی خواد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من من من! منم بازی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 15:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چطور ميشه که تیم نجاتتون دکتر نداشته باشه؟
من و کیف امدادم هم پایه نجات ایم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

⚠️خطر برخورد⚠️
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه حقوق میدین منم در تیم نجات شرکت میکنم. تاکید میکنم با حقوق و مزایای بازنشستگی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
گفته بودم که قبلا تو تیم نجات عضو بودم! بله دیگه پس چی فکر کردین! من میام تو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I've always liked to play with fire
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 10:24
نمایش جزئیات
آفلاین
منم برای عضویت در تیم نجات آماده‌م.

من یه کارآگاهم، مگه می‌شه عضو این تیم نشم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با یه کتاب می‌شه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 00:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ما نیز برای عضویت در گروه نجات اعلام آمادگی می‌کنیم...

بریم مردم رو از زلزله‌ای که نمیاد نجات بدیم...

ولی خارج از شوخی، هر وزیری یا گروه نجاتی یا هر عنصری مرتبط با این عناوین سمت هاگزمید بیاد، بنا به اصل حمایت از حقوق ساحرگان جیغ میکشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin

ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1403 00:33
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود. آمادگی خودم رو برای عضویت در تیم نجات اعلام می‌کنم.

ایزابل مک‌دوگال

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده