فرم ثبت نام کاندیداها:
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):از پاییز سال 98 بود که برای اولین بار با شناسه کتی بل وارد سایت شدم و شروع به فعالیت در ایفای نقش کردم و بعدش که شناسه کجول هات رو برداشتم تا الان حدود 6 سال میشه.

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیتهای آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعههای وابسته (آزکابان و موزه): ----
شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمنهای ایفای نقش: وظایف مختلفی رو تجربه کردم که به علت کهولت سن شاید بعضیهاش رو جا بندازم. مدتی مدیر ایفای نقش بودم، الان ارشد گروه اسلیترین هستم، مدتی مدیر سایت بودم، دورهای معلم هاگوارتز بودم...
شرح برنامههای آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعههای وابسته:
وزارت اینجانب کجول هات، طبق اصول گوشتخواری خواهد بود. یکی از مهمترین برنامههای این وزارت، منع کامل گیاهخواری در تمامی سطح جامعه جادوگری، و ترویج گوشتخواری در ابعاد مختلف و غیرمختلف جامعه است. اساس و پایه این وزارت، ارزشمندی نباتات ( درختان و سبزیجات و هر چیزی که کلا سبز باشه.) است.
این سبز بودن شامل موی شما که رفتی سالن پول دادی سبزش کردی هم میشه!
در این وزارت، استفاده از هر گونه ابزار یا وسایلی که از نبابات تهیه شده است به طور کامل ممنوع و شامل مجازات است! با خاطیها برخورد خواهد شد.
یکی از برنامههای بسیار مثبت این وزارت نیز، به سرپرستی گرفتن گل و گیاهان مختلف است. زیرا گل و گیاهان چیزی کمتر از گربهها و امثالهم ندارند و باید با آنها به طور برابر رفتار شود!

شعار انتخاباتی:
#نه_به_قتلعام_درختان_و_سبزیجات
#برگ_ها_هم_میتوانند_حیوان_باشند
#گوشت_گوشت_تا_ابد
توضیحات تکمیلی:
یکی از نکات مهمی که قراره توی وزارتم بهش بپردازم "خلاقیته"! با توجه به اینکه الان ما دسترسی به اعی عایمون (AI) خیلی خوب شده، ملت دیگه به خودشون سختی نمیدن تا خلاقیتشون رو پرورش بدن و ذهنش رو شکوفا کنن، فکر کردن براشون بیهوده شده و زیاد به خودشون زحمت نمیدن، از این جهت با خودم فکر کردم چطوره بیام یه کاری کنم تا ملت دوباره یادشون بیاد یه دورهای بوده که آدما فوق العاده خلاق بودن و همین خلاق بودن باعث خلق آثار خارق العادهای شده.
همچنین اگر امکانش باشه میخوام یک سری برنامههای از این دست برگزار کنم، تا ملت در مواجه با موقعیتهای غیرممکن، سخت، و بغرنج، دوباره خلاقیتشون رو به کار بندازن و از ذهنشون استفاده کنن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

در جواب این سوالتون فقط میتونم بگم زیاد! خیلی تو ریاضیات خوب نیستم. اگه بخوایم به سال گربه ای حساب کنیم....اممم چرا انقدر سوالاتتون سخته؟ 

بنابراین باید بگم که اصلا وزیر قبلی!
تا کی تبعیض؟ تا کی رای خوری؟ رای های پارسال من کو؟ چرا جدولو سر و ته کردین؟ از چی ترسیدین؟

دابی در دوران حبس
دابی همچنین 
نصر من المرلین، و فتحٌ نزدیک! وزیر پیشین، بشین روی موبیدیک!