جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

98 کاربر(ها) آنلاین هستند (56 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
98 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: دیروز ساعت 12:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بابت تاخیر خیلی خیلی شرمسارم! موقعیت بغرنجی دیروز برام پیش اومد که هیچ‌جوره نتونستم پستم رو زودتر بفرستم.

فرم ثبت نام کاندیداها:

مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):از پاییز سال 98 بود که برای اولین بار با شناسه کتی بل وارد سایت شدم و شروع به فعالیت در ایفای نقش کردم و بعدش که شناسه کجول هات رو برداشتم تا الان حدود 6 سال میشه.

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):
----

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش: وظایف مختلفی رو تجربه کردم که به علت کهولت سن شاید بعضی‌هاش رو جا بندازم. مدتی مدیر ایفای نقش بودم، الان ارشد گروه اسلیترین هستم، مدتی مدیر سایت بودم، دوره‌ای معلم هاگوارتز بودم...

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته:
وزارت اینجانب کجول‌ هات، طبق اصول گوشتخواری خواهد بود. یکی از مهم‌ترین برنامه‌‌های این وزارت، منع کامل گیاهخواری در تمامی سطح جامعه جادوگری، و ترویج گوشتخواری در ابعاد مختلف و غیرمختلف جامعه‌ است. اساس و پایه این وزارت، ارزشمندی نباتات ( درختان و سبزیجات و هر چیزی که کلا سبز باشه.) است.
این سبز بودن شامل موی شما که رفتی سالن پول دادی سبزش کردی هم میشه!
در این وزارت، استفاده از هر گونه ابزار یا وسایلی که از نبابات تهیه شده است به طور کامل ممنوع و شامل مجازات است! با خاطی‌ها برخورد خواهد شد.
یکی از برنامه‌های بسیار مثبت این وزارت نیز، به سرپرستی گرفتن گل و گیاهان مختلف است. زیرا گل و گیاهان چیزی کمتر از گربه‌ها و امثالهم ندارند و باید با آنها به طور برابر رفتار شود!

شعار انتخاباتی:

#نه_به_قتل‌عام_درختان_و_سبزیجات
#برگ_ها_هم_می‌توانند_حیوان_باشند
#گوشت_گوشت_تا_ابد

توضیحات تکمیلی:
یکی از نکات مهمی که قراره توی وزارتم بهش بپردازم "خلاقیته"! با توجه به اینکه الان ما دسترسی به اعی عایمون (AI) خیلی خوب شده، ملت دیگه به خودشون سختی نمیدن تا خلاقیتشون رو پرورش بدن و ذهنش رو شکوفا کنن، فکر کردن براشون بیهوده شده و زیاد به خودشون زحمت نمیدن، از این جهت با خودم فکر کردم چطوره بیام یه کاری کنم تا ملت دوباره یادشون بیاد یه دوره‌ای بوده که آدما فوق العاده خلاق بودن و همین خلاق بودن باعث خلق آثار خارق العاده‌ای شده.
همچنین اگر امکانش باشه می‌خوام یک سری برنامه‌‌های از این دست برگزار کنم، تا ملت در مواجه با موقعیت‌های غیرممکن، سخت، و بغرنج، دوباره خلاقیتشون رو به کار بندازن و از ذهنشون استفاده کنن.
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
فرم ثبت نام کاندیداها:
نیکلاس فلامل همسر پرنل فلامل
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):
من 13-14 سالم بود وارد این سایت شدم و با کلی ذوق و شوق میپرسیدم از کجا چوبدستی بخریم که اخر یکی گفت اصلا چوبدستی مهم نیست ولش کن. ‌
تا الان که 28 سالمه و قابلیت خریدن چوبدستی به سایت اضافه شده. منتها تو مرحله ی دوم خرید گیر کردم. ‌
شناسه هم زیاد داشتم. توی یک تک پستی نوشتم چندتاشونو. همشون یادم نیست.

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):
من توی تشکل های زیر مجموعه وزارتخونه نظیر کاراگاهان و حمایت از حیوانات جادویی قدیم و ارزشی های مقیم لندن فعالیت آزاد داشتم.

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:
یک سال خادمی حرم زرین ننجون هلگا
یک سال همنشینی با جن های مرداب

برنامه های من بیشتر متوجه انجمن وزارتخونه و حومه و مخصوصا آزکابان است.
یعنی آزکابان رو تبدیل میکنیم به جهنم. اگه استقبال نشد بهشتش میکنیم! اگه نشد تئاتر، شهربازی، جیگرکی. ‌
به هر حال پر رونق شدن آزکابان که مثل خونه ی من بوده از آرزو ها و جزو اهداف اصلی منه.

شعار انتخاباتی:
شعار هم انتخاب میشه.

توضیحات تکمیلی:
من معتقدم وزارت‌ خونه باید جایی باشه که:
قانون برای جادوگران نوشته بشه، نه علیه جادوگران. امنیت و آزادی در مقابل هم نباشن و مسئولان، وقتی اشتباه میشه، به جای مقصر پیدا کردن، اول اشتباه خودشون رو بپذیرند.

کاملا آگاهم که نیکلاس فلامل و وزارت سحر و جادو در یک جمله کمی شبیه یک جوک بده.
اما باز هم ترجیح دادم که بیام و با همون چیزی کاندید بشم که همیشه داشتم:
تجربه، کنجکاوی، و مقداری بی‌ اعتمادی سالم نسبت به آدم‌ هایی که میگن همه‌چیز کاملا تحت کنترله.
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 21:29
نمایش جزئیات
آفلاین
آممم درود!
احوالتون؟

فرم ثبت نام کاندیدها

مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

به نام مرلین پرنتیس اسکات فیتس جرالد هستم. در جواب این سوالتون فقط میتونم بگم زیاد! خیلی تو ریاضیات خوب نیستم. اگه بخوایم به سال گربه ای حساب کنیم....اممم چرا انقدر سوالاتتون سخته؟
من فقط یادم میاد اون زمان با یه نفر اشنا شدم و تقریبا نصف عمرم رو با اون گذروندم!

بنده نه زندان افتادم نه وزارت تونسته جلومو بگیره!
اصلا چرا وزارت باید یه گربه خوشتیپ مثل منو بگیره؟

والا یسری قرار بود به یجایی نظارت کنم بعد خودشون فهمیدن برای محافظت از اونجا یکی لازمه منو نظارت کنه!
من فقط نمیخواستم اونا محروم بشن از دیدن نعمت زیبایی!

اولش که با انگول کردن دکمه ها و تنظیمات شروع میکنیم. یکم باهاشون ور میریم بعد که مردم دیدن چقدر وزیر خوبیم دیگه دکمه ها رو ولشون میکنم به امان مرلین. مرلین کبیر خودش میتونه درست کنه. برنامه های خاص و اسپشیالی دارم. خلاصه که اونقدر خاص و ویژه است به ذهن هیچکس نمیرسه! حتی خودم!

شعار انتخاباتی:
همیشه یه گربه لازمه تا دولت، دولت بشه!

توضیحات تکمیلی:
چقدر امروز همتون جذاب شدید!
ویرایش شده توسط پرنتیس گاتو در 1405/7/6 6:05:58
اگر از من خطایی دیدی شما خطای دید داری من خیلی گلم!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 20:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اعلام آغاز به کار وزیر سحر و جادو فرم ثبت نام:

یه معجون ساز مرحومی بود، این بنده سالازار همونطور که میبینید بی مغز بود، ولی مخترع و مبدع هر جور معجونی بود که تو ذهنتون تصور کنید.
بعد اینکه پاتیل تو حفره مغزش منفجر شد، رسالت خدمت به جادوگران رو به من سپرد که بتونم آینده‌اشون رو نجات بدم! من هم این وظیفه خطیرو گردن گرفتم و به تنهایی این بار رو به سبیل بی حریفم کشیدم.

رفاقت نزدیک با وزیر قبلی. رقابت بسیار نزدیکی هم با هم داشتیم. اصلا اگه جدول آرا رو سر و ته نمی‌کردن الان من وزیر بودم! بنابراین باید بگم که اصلا وزیر قبلی!

دیگه لیست انقدر طولانیه که در این مقال نمیگنجه. من از نظارت انجمن های ایفا و تالار های خصوصی تا مدیریت ایفای نقش( همونطور که الان هم مدیرم) در همه چی تجربه بسیار طولانی و بی نظیری دارم! هر کیم مخالفه پخ بزنه دسترسیشو بگیرم توجیهش کنم.

به نظر من این وزات‌خونه نیاز به اصلاحات بنیادی داره. و اگر من از برنامه هام براش بگم مورد سو استفاده رقبا قرار میگیره. اونا میخوان از قدرت پیشگویی من نهایت سو استفاده رو ببرن و تمام خدمات من رو به نام خودشون ثبت کنن. بنابراین از ارائه هر گونه برنامه قبل از اعلام پیروزی تو انتخابات معذورم. من دیگه گول این سیستم فاسدو نمیخورم. تا کی تبعیض؟ تا کی رای خوری؟ رای های پارسال من کو؟ چرا جدولو سر و ته کردین؟ از چی ترسیدین؟

شعار انتخاباتی:

پایان خوش باید در تفاله دمنوش تو باشد، نه در فنجانی که به آن می‌نگری!

توضیحات تکمیلی:

مهم‌ترین هدف من بعد از وزارت برگردوندن آرای خورده شده من توسط تیم برگزار کننده است. بعدم همشونو توی تفاله چایی نبات حل میکنم. اصلا اومدم که انتقام بگیرم. چرا یک وزیر پیشگو در طول تاریخ نبوده؟ قصد پنهان کردن چی رو دارید که منی که برنده بودم رو از دور خارج شده نشون دادین. با همه تلاش هاتون من نفر اول بودم. تمام رای ها مال من بود. من ازتون نمیگذرم که حیثیت بنده رو در دیس آلبالو پلو سرو کردید. باید بریزیدش تو فنجون جوجوبا بهم پسش بدید!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 19:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فکر کردین من انقدر ساده‌ام که اطلاعاتی که بخواین رو بهتون بدم تا بعداً برعلیه‌ام ازشون استفاده کنین؟ اشتباه کردین! بعد سوءقصد هایی که در طول سال اخیر به جونم شد، دیگه بیشتر دقت می‌کنم.
تموم سوابق در همین تلما خلاصه می‌شه.

دوره‌های قبلی وزارت درگیر حل پرونده‌هایی بودیم که نسبت به اون دوره‌ها هیجان‌انگیز‌تر بودن. البته مایل بودم که به ملت معجون راستی بخورونیم و اطلاعاتی درموردشون کسب کنیم که به غیبت کبری رفتیم و قسمت نشد.

سوابق برجسته که نمی‌دونم؛ فقط الان کمترل حساب‌های بانکی ملت و سرمایه‌های همه دست منه. تازه به هر برنامه‌ای هم من بودجه بدم می‌تونه برگزار بشه. بدونین اگه تو رای‌گیری برنده نشم، به دولت بعدی بودجه‌ی ابتدایی رو نمی‌دم.
نظارت دوتا از انجمن‌های عمومی، سردبیری پیام امروز، نظارت گریفیندور و مسئول طرح گالیون

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته
:
مالیات! رمز موفقیت هر دولتی مالیاته! ما تصمیم داریم که تمام مالیات‌ها رو ده برابر کنیم تا با بودجه‌ی به دست اومده بتونیم فضا برای کرفتن مالیات بیشتر رو تهیه کنیم. هی این روند رو ادامه بدیم تا اینکه بالاخره موفق بشیم که با گالیون‌هایی که این وسط به جیب زدیم، به جزایر بالاک فرار کنیم!

شعار انتخاباتی: دولت برتر، با مالیات بیشتر!
واسه چی داری تعقیبم می‌کنی؟
خیلی مشکوکی!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 15:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید)
دابی کم کم داشت به سن قانونی رسید! شناسه‌ی پیشین؟ دابی تک‌پر بود! خدا یکی شناسه یکی... یکی... یکی یکی!

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه)
دابی دوره‌ی درخشانی رو در آزکابان گذروند... به عنوان زندانی! دابی در دوران حبس وکیل‌بند شد. دابی همچنین نهضت بافندگی آزکابان رو هم به راه انداخت.

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش
سوابق دابی عمدتا برجسته نبود، بلکه گود بود! دابی یه چاله‌هایی در ایفای نقش کند که صد تا عاقل نتونست پر کرد! البته دابی بیشتر که فکر کرد، سوابق برجسته هم تک و توک داشت. یه سری تپه بود... که کار دابی بود.

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته
دابی آمد که در وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته رو گل گرفت و به جاش مجلس کارگری جادوگران رو تشکیل داد! نصر من المرلین، و فتحٌ نزدیک! وزیر پیشین، بشین روی موبی‌دیک!

شعار انتخاباتی
دابی شعار انتخاباتی نداد! دابی توی دهن این انتخابات زد! دابی مجلس تعیین کرد!

پی‌نوشت: این پست به منزله‌ی ثبت نام در انتخابات وزارت نبود! به معنی زیر سوال بردن انتخابات و درخواست برای تشکیل مجلس جادوگران بود. درخواستی که اگر رد شد، آتش به اختیار اجرا شد.
ویرایش شده توسط دابی در 1405/7/6 14:21:23
لنگه لنگه جمع شود... دابی، جن مدرسه‌ساز!
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 15:11
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین

به نام مرلین شبخنده و مرهبان! ⁦⁩

⁩ شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

⁦

⁦

⁦

شعار انتخاباتی:

خوش بگزره ⁦⁩

این پست هم کاملا جدی پر شده است! خداوند مسخره‌کنندگان را دوست ندارد که هیچ، عاشق‌شان هم هست!

ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/5 20:02:39
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1405 14:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود مرلین بر فرزندان خویش، فرمی بود، گفتیم پر کنیم.

فرم ثبت نام کاندیداها:

خب، اگه مدت زمان عضویتم رو گِردش کنیم به بالا، ۱۰ سالی میشه. هر چند تمامی این سالها لزوماً فعالیتی نداشتم فرزندم. همون اول با شخصیت مینروا وارد سایت شدم و اگه درست یادم باشه شناسه لیزا چارکس (مگسی) رو هم مدتی داشتم. هرچند فکر می‌کنم  با اینیگو ایماگو (ملقب به گوگو) از همه‌ی شناسه‌هام بیشتر فعال بودم، نه چشمگیر اما طولانی.

در وزارت یا مجموعه‌های وابسته هیچگونه فعالیتی نداشتم فرزندم. مرلینِ یه جادوگرانم، وقت ریش خاروندن هم نداشتم.

مرلین بودن خودش شرح تمامی سوابق برجسته‌ی تمام دوران‌هاست. اما خب از اونجایی که سابقه‌ی خاصی در نظارت یا مدیریت ندارم، فقط سوابق تقریباً برجسته‌ در طول ایفای نقشم رو عنوان می‌کنم:
دست راست ناظر گریفیندور
بررسی نذر و نیاز مردم
برگزاری ایونت ازدواج مرلین
همین پیش پای شما سردبیر پیام امروز
داوری کوییزرول گریفیندور و کوییدیچ

حقیقتش ازونجایی که احتمالا بدونید، بنده خودم رو پدر و پیامبر و ولی جامعه جادوگران می‌دونم. یک پدر همیشه صلاح و خیریت فرزندانش رو می‌خواد. وزیری خواهم شد که همه مومنین جادوگران رو حاجت‌روا خواهد کرد و به تک تک آرزوهایشان خواهد رساند. اما از شوخی بگذریم، برنامه مرلین زنده نگهداشتن این جامعه‌ی جادویی هستش. سوژه‌های متنوع و فعالیت‌های بزرگ و اساسی انشالمرلین.

شعار انتخاباتی:
به ریشی بپیچی، ازش ناامید نمیشی!

".It's up to you how far you'll go. If you don't try, you'll never know"
Merlin
The sword in the stone
ارسال شده در: پنجشنبه 2 مهر 1405 00:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تصویر تغییر اندازه داده شده
ستاد برگزاری بیست و یکمین دوره انتخابات وزیر سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 5 مهرماه، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم پیشنهادی مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها می‌تواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر 1: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

تذکر 2: کاندیداهای عزیز به این مورد توجه داشته باشید که فعالیت‌های وزیر توسط مدیران رصد می‌شود و اگر وزیری در سمت خود کم‌کاری کرده و یا در سایت حضور نداشته باشد، برکنار می‌شود.

برنامه زمان بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:

2 تا 5 مهر: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو

6 مهر: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
7 تا 10 مهر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
11 و 12 مهر: رای‌گیری نهایی
ویرایش شده توسط دولورس آمبریج در 1405/7/7 1:45:55
ویرایش شده توسط دولورس آمبریج در 1405/7/7 1:46:32
ویرایش شده توسط دولورس آمبریج در 1405/7/7 1:46:48
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1404 23:59
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سیبل پیشگویی از آینده اونمده تا آینده رو براون به گذشته بیاره!

نقل قول:

یه هکتور مرحومی بود که قبل این شناسه اونو داشتم. از 93 با اون بودم. البته که قبلش هم بودم ولی نه من میگم کی بودم نه شما بپرسید!

نقل قول:

من برگزار کننده کوییدیچ بودم، یه مدت هم مسئول خورندگان معجون راستی با شکل و شمایل مصاحبه با شخصیت ها بودم با شناسه هکتورم.

نقل قول:

من تقریبا همه چیزو تجربه کردم. از مدیریت ایفا تا نظارت بیشتر تالار ها. به علت کمبود وقت باقیشو نمیگم.

نقل قول:

من شرح نمیدم، عمل میکنم.

نقل قول:
شعار انتخاباتی:

آینده را به گذشته بیاورید. با سیبل!

ما از آینده اومدیم واسه همین دیر شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.