گفته بودم برای پارت دوم برمیگردم. نگفته بودم؟ گفته بودم.
ایوان روزیه پرتی بارت خوبی گیرش اومد. کیف کردم. یک هفته زندان. حیف که وقتی برمیگرده اصلا روحشم خبر نداره زندانی شده بوده. چی ممکنه برنگرده؟ برمیگرده. حالا ببین کی گفتم.
برای
@گلرت گریندلوالد که معجون مرکب پیچیده خورده و بی پول شده. برای اینکه چوب صداقتشو میخوره و شعارهای ضد ماگلیشو علنی فریاد میزنه.
@مافلدا هاپکرک که هیچوقت کسی نفهمید کیه. خودشم نفهمید کیه. همیشه هم مظلوم بود و همه انتظار پاسخ داشتن ازش. برای اینکه هنوزم که هنوز یه گالیون ته جیبش نداره.
@مورفین گانت که هیچوقت نفهمیدم غریبه نزدیکش کیه. دوماد مشنگه؟ چیه؟ برای اینکه چیژ میکشید وقتی چیژ مد نبود.
@رابستن لسترنج که نفهمیدم بچش حاصل ازدواج با زمینی هاست یا اونم از فضا اومده؟ و اینکه آیا در فضا با مورفین باهم ملاقاتی داشتن یا خیر؟
@سوزانا هسلدن که فهمید تسترال هارو نباید خر فرض کرد. بیا با رسم شکل بهمون توضیح بده. منتظرتیم.
@پیکت که معلوم نیست تو جیب کی قایم شده. نیوت که میگه من ازش خبری ندارم. تو روزنامه آگهی زدیم ولی هنوزم پیداش نکردیم. بیا موجود دوست داشتنی.
@ایزابل مکدوگال که اگه مردشه بیاد یک شرطبندی توپ باهم بزنیم. اگه برد عتیقه قیمتی بهش میدم!
@کوین کارتر که اگه بیاد عمو براش بستنی میخره. البته اگه قول بده قلم پر دابی رو بالاخره منتشر کنه.
@تلما هلمز که
ابولمشاغل دنیای جادوگریه و مرلین بهش قوت بده واقعا. امیدوارم این هدیه رو به عنوان رشوه در نظر بگیری و موقع اختلاس یه چیزی هم نصیب من کنی.
@بردلی که بدون خستگی کیمیاگری کرد و نشون داد تعهد شغلی یعنی چی. بلوتوثشم همیشه روشنه!
@الستور مون که فکر کنم متاسفانه توی جهنم گیر کرده. شایدم توی رادیو! قرار بود بند بزنیم و استیج رو بترکونیم.
@گابریل دلاکور که همه چیز رو رنگین کمونی میبینه. چون از برگای سبز آسمونی میچینه. مثل یه دختر گوگولی با کتونی میمونه.
چون فروشنده خوبی هستی بازم میام نورا. معتاد فروشگاهت شدم به جون خودت.
سلام بر @شما و موج دوم سفارشات کمرشکنتون!
۲۴۰ گالیون کسر و دوازده برتیبات با طعمهای زیر خریداری شد:
یک عدد قلمپر تندنویس برای [@گلرت گریندلوالد
جایزه ده گالیونی برای @مافلدا هاپکرک
۵۰ درصد تخفیف برای خرید بعدی از زوپس مارکت برای @مورفین گانت
یک عدد قلمپر نویسندهی فضول برای @رابستن لسترنج
کسر ده گالیون برای @سوزانا هسلدن
۱۱ گالیون جایزه با پست بعدی در انجمن مرگخواران @پیکت
یک عدد مجسمه خروس بیمحل برای
@ایزابل مکدوگال
یک عدد معجون راستی برای @کوین کارتر
توکن تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید بعدی از زوپس مارکت برای @تلما هلمز
کسر ۲۰ گالیون برای @بردلی
اشتراک یکماهه جادوگران پلاس برای @الستور مون
۱۱ گالیون جایزه با پست بعدی در انجمن کوچه دیاگون برای @گابریل دلاکور
برای فعال سازی معجون راستی به تاپیک معجونسرا، برای فعالسازی مجسمه خروس بیمحل و قلمپر نویسندهی فضول به تاپیک شوخی کده فارس د ماره و برای فعالسازی قلمپر تندنویس به همین تاپیک مراجعه کنین! برای گرفتن جایزهها هم کافیه به فروشنده کمر شکستتون، یعنی من، جغد بدین!