اگر میخواهید پدر پدرسوخته ی دشمنتان رو در بیارین ...اگر از بچگی عقده ای داشتید که قصد دارید خالیش کنید ...اگر فانتزی شما ، خوردن حلیم دشمنتون بوده ...اگر از کودکی به شغل شریف قصابی علاقه داشتید ...
درست اومدید !
اینجا محلیست برای دوئل ! تنها یک نفر زنده می ماند ...
با توجه به تعطیل بودن تاپیک دوئل در انجمن خانه ی ریدل بر آن شدیم تا تاپیکی برای شما محیا کنیم تا خشم خود را خالی کنید !
از هر گروهی که هستید میتونید هرکسی رو که دلتون میخواد به دوئل در این تاپیک دعوت کنید و اگر طرف مقابل هم حاضر به دوئل با شما شد ، یک مهلتی برای ارسال رول ها معین میشه که تا اون زمان وقت دارید رول خودتون رو ارسال کنید .
داورهای دوئل در این تاپیک همیشه سه نفر هستند که من پایه ثابتش !
و دو نفر بعدی رو هم بنده با مشورت دو نفر شرکت کننده مشخص خواهم کرد . اگر قوانین دوئل خانه ی ریدل یادتون باشه ، میدونید که دعوت هرکسی آزاد و بلامانع هست ولی سعی کنید کسی رو به دوئل دعوت کنید که در سطح خودتون و همتراز با شما باشه در غیر اینصورت نتیجه از قبل قابل پیش بینی و هیجانی دیگه برای دوئل باقی نمیمونه .
دقت داشته باشید برای تعیین داور از خود دو نفر مشورت به عمل میاد پس ازونجایی که دو نفر توسط دو شخص تعیین میشن و رای دو نفر بر رای یک نفر ( که بنده باشم ! ) میچربه ، پس هیچ بهونه ای برای اینکه نمیدونم روفوس با من لج بود و این از اولش از ریخت من خوشش نمیومد و ... نخواهید داشت و توجهی به این بهونه ها نخواهد شد .
در صورت داشتن پیشنهاد و انتقادی لطفا به من پ.خ بدین و از زدن اسپم در این تاپیک به شدت خودداری کنید .
موفق باشید .