زاخار اصلی عزیز!
با توجه به اینکه گفتین این موضوع نیازمند پیگیری نسبی تمام اعضای سایت هست، به خودم اجازه دادم تا به عنوان یک عضو عادی پاسخ شما رو بدم.
من نمیدونم کجا کمبود پسر داریم؟ توی یه تاپیک خاص یا کل سایت؟ و در چه زمانی؟ شاید توی یک بازهی یکی دو روزه یا نهایتا ۴ ۵ روزه، دخترا بیشتر فعال باشن اما حداقل من در سایت و به حالت کلی چنین موضوعی رو حس نمیکنم.
الان این لیست پسرهای اسلیترین هست (۶ نفر):
اسکورپیوس مالفوی، سالازار اسلیترین، گلرت گریندلوالد، تام ریدل (پدر)، آلفرد بلک، هاسک پایک
بقیهی گروهها هم پسر کم ندارن:
سیریوس بلک، ریموس لوپین، گادفری میدهرست، الستور مون، مرلین کبیر، آلبوس دامبلدور، کدوالادر جعفر، سدریک دیگوری، گدلوت، بردلی و غیره.
شخصیتهای قدیمیترمونم هستن که هنوز توی رولها از شخصیتشون استفاده میشه؛ ولی حالا بیایم کسانی که توی این مدت حضور فعالتری داشتن رو بگیم، به نظرم راحت میشه از این شخصیتها استفاده کرد چون پرورش شخصیت خوبی هم داشتن و تازهوارد هم نیستن به اون شکل که بگیم تعداد رولهاشون کمه (۹ نفر):
سالازار اسلیترین، سیریوس بلک، الستور مون، کدوالادر جعفر، گلرت گریندلوالد، اسکورپیوس مالفوی، گادفری میدهرست، ریموس لوپین، تام ریدل
و اگر بخوایم نسبت پسرا به دخترا رو هم در نظر بگیریم، من اسلیترین رو بهش اشاره میکنم چون بهتر خبر دارم ازش. این لیست دخترامونه که این روزا هستن که حتی از پسرامون کمتریم
(۵ نفر):
اسکارلت لیشام، مروپ گانت، یوریکا هاندا، سیلویا ملویل، دوریا بلک
فکر کنم اگر یکم بیشتر رولهای مختلف رو بخونین، راحت دستتون میاد که کدوم شخصیت به رولی که میخواین بنویسین میخوره.