ضرب المثل های هری پاتری
ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1385 17:58
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
این تاپیک با مجوز دایی ماندانگاس ناظر این بخش تاسیس شده .
خوب شما اعضا و مهمانان گرامی جادوگران میتونید ضرب المثل های خودتون رو که صرفا باید هری پاتری باشه رو در این تاپیک در خدمت دیگر عزیزان بزارید تعداد ضرب المثل ها مهم نیست از یک دونه تا یک صفحه هم شما میتونید این کار رو انجام بدید فقط الفاظ بد تو جملاتتون نیارید چون اصلا دلم نمیخواد با یک شوخی بی مزه کاره بسیاری از دوستان هدر بده .
و نکته ی بعد توجه کنید که پست هاتون با قوانین سایت مغایرت نداشته باشه :
مثلا :
پست های کوتاه نزنید.
پست پشت سر هم نزنید.
شوخی و پست های بی جا نزنید.
و...
توجه داشته باشید که حتما نام های هری پاتر در ضرب المثل هاتون وجود داشته باشه .
دوستانی که علاقه مند هستن و به نظر من بهتره که ضرب المثل اصل رو همراه با ضرب المثل ساختگی قرار بدید تا همه آشنا بشن.
نکته ی آخر اینه که شما نظر بدید ( با پی ام یا در همین تاپیک ) که به نظرتون این کار به چه نحو صورت بگیره بهتره بصورت معمولی که هر کس پست بزنه و چیزی نداشته باشیم یا به هر پستی امتیاز بدم و در آخر بهترین ضرب المثل ساز ماه رو معرفی کنیم.
این کار با رای اکثریت صورت میگیره.
البته در گذشته این تاپیک در جادوگران و آوای ققنوس هم وجود داشته ولی به دلایلی حذف شده و من دارم دوباره یادش رو بر میگردونم به ذهن ها . تا میتونید ضرب المثل بسازید.
خوب منم هر روز با تعدادی ضرب المثل به خدمت میرسم چند تاش رو در زیر ببینید :
عجله كار ولدومورته. ( عجله کار شیطونه )
جادوگر اگه دوتا بشه معجون يا سر مي گيره يا ته مي گيره ( آشپز اگر دو تا شه غذا یا شور میشه یا بی نمک)
معجون در جام و ما طلسم مي گرديم ( آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم )
هرکس معجون ميخوره پاي طلسمشم مي شينه (هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه )
از نوک چوبدستي افتاده ( از دماغ فیل افتاده )
معجون ریخته با ناراحتی جمع نمیشه ( روغن ریخته رو با گریه و زاری نمیشه جمش کرد )
................
نه فقط اینا نیستن خیلی چیزهای با مزه هنوز موندن و همینطور که میبینید ضرب المثل اصل رو داخل پرانتز گذاشتم اگر شما هم اینطوری کنید خیلی عالیه.
با تشکر
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری