نقل قول:
گابریل دلاکور نوشته:
سلام.
ترکیب تیم ریونکلاو از اولش یکم به سختی بسته شد چون بچهها دیر جواب میدادن. دیشب چون آندریا نبود و یه نفر کم داشتیم، و از طرفی آخرین مهلت ثبت تیمها بود، جوزفین رو که میگفت اصلا آمادگی و شرایطش رو نداره راضی کردم اسمش بمونه تو تیم و تیم رو ببندیم.
آندریا تازه امشب اومد و در جریان قرار گرفت و الان درخواست داریم بهمون اجازه بدین این جابجایی بچهها انجام بشه.
پ.ن: چقدر پیچیده و بد اداری مینویسم.
سلام. اگر قرار بود من به عنوان ناظر تصمیم بگیرم، قطعا مخالف بودم. اگرچه چون هنوز هیچ بازی صورت نگرفته، تعویض جوزفین به خودی خود تاثیری نداره ... اما چون اگر یک بار از روال از پیش تعیین شده خارج بشیم، نه گفتن به درخواستهای بعدی ممکنه ناعادلانه باشه و از طرفی ممکنه تعداد این درخواستها زیاد بشه و برنامه رو دچار هرج و مرج کنه و منم روی منظم برگزار شدن برنامهها وسواس بیمارگونهای دارم. حالا باید نظر سه تا ناظر دیگه رو هم میپرسیدیم که ببینیم اجماع بر چیه.
اگر قرار بود من به عنوان یکی از شرکت کنندههای رقیب تصمیم بگیرم، قطعا موافق بودم. چون هدف لذت بردن از رقابته و با چنین سختگیریهایی، چوب لای چرخ روند یک تیم میره و اون تیم جایی به غیر از زمین بازی عقب میفته و دوست داشتنی نیست.
اما مسئله اینه که الان من هم ناظرم و هم خودم توی این رقابت حضور دارم، بنابراین اصلا منطقی نیست که من تصمیم بگیرم یا یکی از تصمیم گیرندگان باشم. دو تا دیگه از ناظرامونم حالت مشابهی دارن.
دو راه داریم؛
1. از همه تیمها به صورت خصوصی اجازه بگیریم و در صورت موافقت همه، شما ترکیب رو تغییر بدین.
2. تصمیم گیری رو به داور سوم که بدون گروه هست واگذار کنیم.
تصمیم نهایی رو قبل از پایان این مرخله اعلام میکنم.
نقل قول:
ارنى پرنگ نوشته:
ایده ها ایده های جذابی نیست دوستان. حالا جدا از سختی یا آسونی سوژه که باید رعایت بشه و قبول دارم انتخاب سوژه کارآسونی هم نیست ولی با توجه به این دوتا سوژه که دادین. تاریخ مصرفش گذشته بابا. آدم در موردشون بنویسه اینجوری میشه :
لطفا از ایده های جذاب تری استفاده کنید بهمون بچسبه وگرنه جفتک انداختن و اینا نصف جذابیت کاره.
سلام.
منظورتون از ایدهها رو متوجه نشدم. اگه منظورتون طرح بازی و برنامش و اینهاست، ما در حد وسع ایده دادیم و بیشک، بینقص هم نیست. بار اوله و قطعا کلی باگ از کار درمیاد. قطعا اگر ایراد مشخصی وارد بشه میپذیریم و سعی میکنیم اصلاحش کنیم. مشروح روال بازی و قوانین هم از قبل شروع گذاشته شده بود. میشد برای ارتقائش پیشنهاد داد.
اگه همون طور که آلبوس برداشت کرد، منظورتون سوژههاست، دو جنبه داره.
یکی کلی نبودن و چارچوب از پیش تعیین شده داشتنشونه؛ که اگرچه من کاملا کار رو به آلبوس تفویض کردم اما درخواستم ازش این بود که این کار رو بکنه و قضیه تا حدی مشخص باشه که بازیکن فقط لازم باشه بهش از دید خودش نگاه کنه تا توی فرصت کم، فشار خلق طرح و ایدهی اولیه رو متحمل نشه.
یکی دیگه دقیقا خود سوژه است، که این مورد کاملا سلیقهایه و متری برای جذابیت داشتن سوژه وجود نداره. خاطرم هست دوئلی داشتم و سوژش به نظرم خیلی بینمک میومد و داشتم با خودم در این مورد غر میزدم، همون موقع پیام رسید که «کوفتت بشه ... کاش من قرار بود با این سوژه پست بزنم.» از قضا عین همین اتفاق الان هم تکرار شده. یعنی همین سوژهای که الان احتمالا شما بهش نقد داری، یکی از اعضا که در حال حاضر توی سایت فعال نیست، با دیدنش پیام داد و گفت کاش من تو مسابقه شرکت داشتم.
امیدوارم سوء برداشت نداشته باشم و به مسالهای که براتون پیش اومده پاسخ داده باشم. اجازه میخوام یک انتقاد هم من به شما وارد کنم.
یک وقتی شما میای از ناظر در مورد فکر نشده بودن کارش، اشتباه و غیرمنطقی بودن تصمیمی یا عدم رسیدگی مناسب و ... نقد میکنی. بسیار به جاست و مفید.
اما یک وقتی میای به کسی که وظیفه اجرایی تعیین شده و مشخصی رو برعهده گرفته انتقاد میکنی ... من توی این انتقاد سودی نمیبینم و حتا ترجیح میدم اسمش رو «غر» بذارم.
آلبوس عزیز قبول زحمت کرده، وقت گذاشته، فکر کرده و سعی کرده سوژهای که بنا به سلیقش جالب هست رو انتخاب کنه. شما هیچ ایراد مشخصی به کارش وارد نکردی که دفعه بعد در نظر بگیره و اصلاحش کنه. صرفا با بیانی متفاوت گفتی «اه اه
از سلیقت بدم میاد
» و این حرف هیچ تاثیری جز موندن خستگی توی تن کسی که کاری رو بر عهده گرفته نداره و فقط میتونه باعث دلسرد شدن هم خود ایشون و هم بقیه افراد برای برگزاری برنامههای مشابه بشه و کسی بعدا این ریسک رو نپذیره.
ببخشید که پاسختون طولانی شد.
موفق باشید.
ویرایش شده توسط هوريس اسلاگهورن در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۰۷:۵۹