تنها گناه من اینه که همیشه هستم!

وگرنه من وظیفه پاسخگویی ندارم،نه مدیرم،نه کسی که سایت رو بسته و باز کرده!
صرفا اگه قابل بدونید دوست شما هستم...
اول من یک سری حرفا که اصلا ارزش جواب نداشت...اما در مورد بارفیو،یک تیکه اش رو میترکم جواب ندم!نقل قول:
تا کاربر تازه واردی مثل من
ای بوق!

اما جیمز عزیز!
اصولا من همینجورشم پستای مورف رو سه چهار باره میخونم...فقط این نکته رو قبل از هر چی یاداور بشم مشکل اصلا هزینه و اینا نبوده تا دیروز عصر که من توی گروه مدیرا بودم...مگه اینکه توی سه چهار ساعت،مشکل مالی پیدا شده باشه!

اصولا سایت هزینه خاصی نداره و اگه داشته باشه عله متقبل میشه،نشه هم خودمون میشم...من شخصا پارسال که شایعه مشکل مالی پیش اومد،گفتم هزینه رو من میدم!
اصلا بحث هزینه نیست...
در مورد چه رازی چه کشکی هم دیگه من اینقدر به بقیه گفتم،نمیشه اسمش رو راز گذاشت...شک دارم خود شما هم بی اطلاع بوده باشین!
بذارین من از همون اسرار مدیرت افشاگری کنم!
بحث بسته شدن سایت خیلی قبل تر از عضویت من برمیگرده بحثش...بعد اکران فیلم هشتم...بعد استعفای لرد اخرای سال 92 هم به شدت مطرح شده بود..سال پیش هم یکی از مدیران نیت ادغام سایت و بردن جادو زیر مجموعه یه سایت دیگه رو داشت...و...و چند روز قبل ورود من به تیم مدیریت هم تاپیکی زده شده بود مبنی بر ذ اند و اینا....من اولین شبی که وارد خوابگاه مدیریت شدم،این داستان بسته شدن سایت بود از طرف یکی از مدیرا!
و بذارین صریح باشم...لینی وارنر و هکتور دگورث گرنجر بسیار شدید مخالف بسته شدن سایت در هر صورت و ارسینوس جیگر و به همراه مدیر کل سایت بلا(سیو،ایلین یا هرچی) به صورت ضمنی مخالف بسته شدن سایت بودن! ننگین(فنگ یا دلو) موافق و مطرح کننده بسته شدن سایت بود...موضع من این بود:اگه بعد تلاشی که کردیم تو تابستون و هاگوارتز و وزارت و تبلیغات و کانال های اجتماعی و اومدن ترجمه نمایشنامه کودک نفرین شده الی آخر،وضعیت سایت بهتر نشد،اعلام میکنیم سایت 3 ماه دیگه(مصادف با تاریخ تولد سایت)بسته میشه و بیایین خاطره بازی و اینا،بعد 11 دی هم ارشیو سایت باشه و اینا...اگه سایت وضعش بهتر نشد البته!
حالا...دیروز به دلیل اینکه فضا برای برگزاری هاگ مساعد نبود(اساتیدی که انتخاب شدن تقریبا نصفشون مشکل دار شدن و کلا تازه واردم نداشتیم و هزاران مشکل دیگر) تصمیم بر این گرفته شد که هاگ برگزار نشه یا حداقل من نقشی توی هاگ نداشته باشم!
و چون از همون اول گفته شد بهم،مدیر شو خوشت نیومد ول کن،خوشم نیومد و دیدم به عنوان ناظر و کاربر عادی برای سایت مفیدترم،دسترسیم رو گرفتم...پس در مورد بسته شدن سایت هیچ بحثی نکردیم اصلا!
اینا فقط یه شفاف سازی بود!
اینکه شما فکر میکنید که بسته شدن سایت خیانت به تاریخ ادبی کشوره،یه ایده اس و اینکه ادامه حیات سایت،توهیین و خیانت به خود سایته،یه ایده...بعضیا طرفدار این ایده ان و بعضیا اون...بحث من اصلا این نیست که حق داشتن ببندن یا نه...صرفا من فکر میکنم اگه جای مدیریت بودم،منتظر راهکار بودم...برای سایت وقت میذاشتم و میرفتم با کسی که ایده مخالف منو داره بحث میکردم،یا اون قانع میشد یا من!
در ضمن من ماه رمضونه،معمولا قبل اذان مغربم با بعد اذان فرق میکنه...اگه لحنم تنده یحتمل بعد از اینکه نیکوتین به مغزم رسید پشیمون میشم!
ولی خب...اگه چیزی میخوایین از سایت،یه چیزی هم باید داد بهش....اشتباه میگم،بیا بزن تو گوشم!

ما علی الرسول الا البلاغ المبین!