آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
. اون مسابقه که تا اخر مهر تمدید شده بود..اون چی شد!
* من پست معرفی شخصیت ندارم!! کلا نزدم گویا!حالا چجوری تایید شدم خدا داند! من الان حق ندارم اون قسمت معرفی شخصیت رو داشته باشم!!
جام اتش رو وزیر راه انداخت خودشم باید جواب بده به مدیران ربطی نداشت مسابقه ی رول و مقاله رو هم من خودمم پیگیری کردم به زودی جوابش رو میدیم در مورد معرفی شخصیت اگه معرفی شخصیتی نکردی مهم نیست یکی بنویس برای من بفرست برات میزارم توی فیلدش
به پین کیلر : شما اولا باید فارسی تایپ کنین نه فینگلیش دوما درسته که معرفی شخصیت کردی ولی معرفی شخصیت شما تائید نشده وقتی میتونی وارد ایفای نقش بشی که یک معرفی شخصیت کامل و مناسب ارائه بدی
یک سوال رولینگ کی نام کتاب هفتم رو بیان میکنه؟چقدر قبل از بیرون اومدن کتاب.
رولينگ كارهاش غير قابل پيش بينيه ، تنها چيزي كه معلومه تا كريسمس يا همون سال نو ميلادي يا حتي عيد پاك خبري از نام كتاب يا تاريخ انتشار كتاب نميشه اگر چه تاريخ انتشار تا 50درصد تاريخ 7/7/2007
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
این قسمت معرفی شخصیت بنا به درخواست اعضا در قسمت نمایش ویژگیهای فردی اضافه شد تا اعضا شخصیتها رو بهتر بشناسن.
کسانیکه میخوان معرفیشون در اون قسمت قرار بگیره از قسمت ویژگیهای فردی پستشون رو در تاپیک معرفی شخصیت پیدا کنن و لینکش رو در تاپیکشخصیت خودتون رو معرفی کنید ارسال کنند تا توسط مدیر انجمن براشون قرار داده بشه.
سلام بر مدیران زحمتکش و "اعصاب ضعیف ، بدن قوی" سایت ! دوستان ارجمند ، من همین امروز یه فیلد جدید توی پروفایل ایفای نقشیا دیدم با عنوان معرفی شخصیت . کلی حال کردم که ایول عجب کار توپی کردید ... و بانی خیر شدم که بگم حالا که اینکارو کردید همینجا یه توضیحی هم بدید که اونجا با چی پر می شه ! ... خیلی لطف می کنید اگه این کارو بکنید . در ضمن یه خسته نباشیدی هم بگم بابت درست کردن این فیلد و سایر کارها و کلا کار کردن تو این سایت !