درسته که این سایت تفریحیه اما آیا تفریحات بهتری وجود ندارن که باعث رشد و ترقی من توی دنیای واقعی بشن. مثلا سفر کردن ، کتاب خوندن ، موسیقی و...
دارین عزیزم،
نمیدونم چند سال سن داری، اما اونجوری که گفتی به کنکور داری نزدیک میشی ، حدس میزنم که دبیرستانی هستی. الان و این سن وقت پرسیدن این سوال ها نیست که، خیلی زوده به معنای زندگی فکر کنی. الان فقط وقت لذت بردنه.
شغل اصلی من نوشتن هست. توضیحات بیشتر نمیدم چون شخصا دوست ندارم زندگی شخصیم رو زیاد مطرح کنم تو محیط اینترنتی، اما فقط در این حد میگم که کار اصلی من نوشتن هست. جادوگران هم علاوه بر اینکه خاطرات خوبی رو واسم زنده میکنه، موقعیت این رو بهم میده که بتونم بیشتر و متفاوت تر از کار اصلیم بنویسم. من شخصا نوشتن رو دوست دارم، روحیه ام رو خوب میکنه و وقتی پست های خودم رو میخونم ( کیفیتش پایین یا بالا ، با سطح کیفی پست ها کاری ندارم) واقعا شاد میشم.
اتفاقا این که شما میگی همه انسان ها به سمت مرگ دارن پیش میرن دلیل اصلی این هست که هرکی هرجور که میتونه لذت ببره. تا کی میخوای کارهایی رو بکنی که به "نفع" آیندت هست؟ سفر بری چون صرفا در آینده بهت کمک میکنه؟ این جمله ات دقیقا بر عکس جمله اوله که میگی مرگ نزدیکه به همه.
یه بالانس باید تشکیل بدی بین کارهایی که برات مفیدن و کارهایی که برای تفریح هستن. زندگی بدون لذت بردن هیچ معنی نداره. این یه دید کاملا مهندسی و ریاضی ماننده به دنیا که همه چیز رو در قالب 2+2 مساوی 4 میبینی. باید این سفر رو برم، فلان کتاب رو بخونم، پیانو یاد بگیرم چون که در آخر جوابش میشه 4 و پیروز میشم. زندگی واقعی اینجوری نیست. از اون طرفم فقط لذت بردن و تفریح بهت ضرر میزنه. تو دوران جوونی هم باید لذت ببری و هم درس بخونی یا کار کنی. هر جفتش مهمه و هر جفتش باید انجام بشه.
بهت پیشنهاد میکنم ، داستان کوتاه "Death of Ivan Ilych" رو از تولستوی بخونی. دقیقا همین موضوعاتی که مطرح کردی ، تو این رمان کوچیک مطرح شده و بررسی شده. عنوان فارسیش رو نمیدونم و شاید اصلا به فارسی ترجمه نشده باشه. در هر صورت ولی اگر به این موضوعات فکر میکنی، این داستان رو حتما بخون.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

(الکی مثلا در شبکهی اینستاگرام نامی فالوت نمیکنم
)