لرد ولدمورت، مرگخواران رو برای صبحانه دعوت کرده و اونجا بهشون میگه که مرگ هم به جبهه تاریکی پیوسته و میخواد با استفاده از اون دنیا رو بگیره. ولی مرگ بهش میگه لرد نمیتونه از مرگ استفاده ابزاری کنه و هرکسی رو که دلش میخواد بکشه بلکه فقط میتونه کسی که نزدیک به مرگه و شرایط مرگش فراهم باشه رو ببره اون دنیا. در حالی که لرد ولدمورت از حرف مرگ عصبانی شده، مروپ پیشنهاد میده که بیان شرایط رو برای دامبلدور که پیره فراهم کنن که مرگ بتونه با خودش ببرتش اون دنیا. و برای تسریع هرچه زودتر پیشنهادش، از مرگخوارا میخواد که کلهی یه ریش سفید رو براش بیارن تا کله ریشی بار بذاره.
---
مشخص نبود هدف مامان مروپ از درخواست کردن کلهی یه ریش سفید و بار گذاشتن کله ریشی چی بود. اصلا کلهی یه ریش سفید رو از کجا باید پیدا میکردن؟ از کجا میفهمیدن ریشش واقعا سفیده؟ شاید ریشش رو رنگ کرده باشه! از کجا میفهمیدن کلهش رو آوردن؟ شاید اون ریش سفیده گولشون بزنه و بهجای کله، کلیهشو بده دستشون و مامان مروپ دیگه نتونه کله ریشی باز بذاره.
بههرحال مرگ باید کلهی ریش سفید رو میآورد و هیچکس هم اصلا نمیفهمید که منظور از این ریش سفید، دامبلدوره و میخوان بگیرنش و از چندین جهت جغرافیایی بهش بفهمونن که لرد خیلی قویه و همین چند لحظهی پیش چندصدمین هورکراکس خودش رو ثبت جهانی کرد و اصلا به شکست و ناامیدی و پا پس کشیدن و بیخیال شدن و بستنی و پفک و مادر پفک هم اعتقاد نداشت. کلا لرد بیاعتقاداتی بود.
لرد بیاعتقادات داستان ما اما، بسیار به نظافت اهمیت میداد. به طوریکه هر روز به مرگخوارای خودش گوشزد میکرد که کل عمارت ریدل رو با وایتکس ضدعفونی کنن و شاید با خودتون فکر کنید که اینا از گابریل دلاکور نامی نشات گرفته. ولی خب باید خدمتتون عرض کنم که گابریل چه دلاکوری؟ لرد ما خودشون در کمال سیاهی بسیار سفید تشریف دارن و از کثیفی بدشون میآد.
همینطور که لرد داشت به این فکر میکرد که امروز چندشنبه بود و از اول صبح چندبار به مرگخوارا گفته بود که وایتکس بریزن کف عمارت و اگه نریزن، انقد پفک و مادر پفک به خوردشون میده که وایتکس بالا بیارن، یهو مرگ پرید وسط و تمام افکار لرد از در پشتی مغزش به بیرون فرار کردن. لرد بسیار موهای پریشونی داشت، اما اون تایم، تایم استراحت موهاش بود. پس سرش خلوت بود و افکار راه سختی برای فرار نداشتن.
مرگ همچنان داشت به داد و قال کردن و فراری دادن افکار لرد ادامه میداد.
- خب من الان چهجوری برم و بدون اینکه ریش سفید بفهمه من مرگم کلهشو بگیرم و بیارم؟
من مرگم.
زود لو میرم! 
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج