مدیر محترم سلام !
تاپیکی که برای نوشتن مشق درس دفاع معرفی شده ، توش دنباله دار می نوشتن . حالا ما باید تکی بنویسیم . لرد ولدمورت اعترض کرده و بعضی از اعضا هم ادامه سوژه قبلی رو نوشتن . کلا الان ما چی کار کنیم واسه مشقیدن ؟! نمیشه تو یه تاپیک اینجوری پست اونجوری زد که!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

با سلام ....
ببخشید من به امتیازات تاپیک « مسابقات هاگوارتز » اعتراض دارم !
یعنی چی که چهارنفر به عنوان نفر اول انتخاب میشن ؟ مگه همچین چیزی ممکنه ؟!
حالا اگر واقعا میخواین همچین کاری بکنید باید به جای نمره نفر اول به هرکدومشون یک چهارم اون نمره رو بدین ! اینطوری در حق بقیه گروهها هم بی عدالتی نمیشه !
در کل من همونطور که اول ترم در مسنجر به خوده ایگور گفتم کلا با این مسابقات مخالفم ! و بخصوص با اینکه امتیازش در جمع امتیازات گروهها شرکت داشته باشه ... ولی در مورد این دور آخر دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم ... رسیدگی بشه لطفا ...
شاد باشید !
ببخشید من به امتیازات تاپیک « مسابقات هاگوارتز » اعتراض دارم !
یعنی چی که چهارنفر به عنوان نفر اول انتخاب میشن ؟ مگه همچین چیزی ممکنه ؟!
حالا اگر واقعا میخواین همچین کاری بکنید باید به جای نمره نفر اول به هرکدومشون یک چهارم اون نمره رو بدین ! اینطوری در حق بقیه گروهها هم بی عدالتی نمیشه !
در کل من همونطور که اول ترم در مسنجر به خوده ایگور گفتم کلا با این مسابقات مخالفم ! و بخصوص با اینکه امتیازش در جمع امتیازات گروهها شرکت داشته باشه ... ولی در مورد این دور آخر دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم ... رسیدگی بشه لطفا ...
شاد باشید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر

سلام :
ایگور می خواستم بگم که این تکلیف اساتید هاگوارتز چرا اینطوریه؟
تکلیف میدن برین فلان تاپیک در فلان انجمن ایفای نقش پست تکی تکلیف بزنین بدون این که از ناظرش مجوز بگیرن! خب ؟ این باعث می شه یکی که می خواد پست بزنه بیست جا دنبال سوژه و پستای مربوط به سوژه بگرده!
یه رسیدگی بشه لطفا.
ایگور می خواستم بگم که این تکلیف اساتید هاگوارتز چرا اینطوریه؟
تکلیف میدن برین فلان تاپیک در فلان انجمن ایفای نقش پست تکی تکلیف بزنین بدون این که از ناظرش مجوز بگیرن! خب ؟ این باعث می شه یکی که می خواد پست بزنه بیست جا دنبال سوژه و پستای مربوط به سوژه بگرده!
یه رسیدگی بشه لطفا.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
جزئیات کاربر

سلام
ما که نفهمیدیم بحث سر چیه ... حوصله خوندن پستها رو هم نداشتم ... فقط گفتم یک پست بزنم جو رو عوض کنم. D:
این واسه شماست جناب مدیر.
ما که نفهمیدیم بحث سر چیه ... حوصله خوندن پستها رو هم نداشتم ... فقط گفتم یک پست بزنم جو رو عوض کنم. D:
این واسه شماست جناب مدیر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

با سلام ...
با امتحان که شدیدا و اکیدا مخالفم !!!
در مورد مستمر : نظر من اینه که مستمر رو بذاریم طبق نظر دبیر ، مثلا یک نفر فقط یک پست زده ولی پستش خیلی خفن و اینا بوده دبیر نمره کامل میده یا یک نفر همه کلاسا رو شرکت کرده ولی بوقیده با این رول زدنش (
) .. دبیر هم تصمیم میگیره بهش نمره کمتری بده ...
با امتحان که شدیدا و اکیدا مخالفم !!!

در مورد مستمر : نظر من اینه که مستمر رو بذاریم طبق نظر دبیر ، مثلا یک نفر فقط یک پست زده ولی پستش خیلی خفن و اینا بوده دبیر نمره کامل میده یا یک نفر همه کلاسا رو شرکت کرده ولی بوقیده با این رول زدنش (
) .. دبیر هم تصمیم میگیره بهش نمره کمتری بده ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

بليز عزيز!
من نميدونم اصلن چرا تو فك كردي من دارم اين گروه رو زير سوال ميبرم؟من حرف خاصي نزدم آخه..فقط گفتم كه به دليل اينكه مشاور ها وقت ندارن كه اون كلاس رو اداره كنن اين كلاس تعطيل ميشه و خب دليل اصليش هم همين هست.چون من به آنيتا گفتم كه اگر ايوان هم نبود خودت تدريس كني يا بگي يكي ديگه جاش تدريس كنه اصلن مشكلي نيست ولي خب آنيتا اين هفته موافقت كرد كه كلن اين كلاس رو حذف كنيم يعني كسي نبود كه تدريس كنه ديه!
و در ضمن من اصلن در جريان كارهاي مشاور ها نيستم كه بخوام ازشون انتقاد بكنم يا مثلن بگم وقت ندارن يا وقت نميذارن و از اين حرفا!
-----------------
نه كلن با امتحان مخالف هستم.به نظر من امتحان فقط يه دردسري براي استاد ها و من هست كه واقعا هيچ سودي هم نداره و خودم هم دانش آموز بودم.ميدونم چقدر كسل كننده و بيخود هست اين!
البته خب همه اين نظر رو ندارن ولي من شخصا با امتحان مخالف هستم و نميتونم باهاش كنار بيام!
از يه طرف هم مستمر مگه چه مشكلي داره؟يه نمره به هر كي داده ميشه و اون طرف حساب كارش رو ميكنه ديگه.
ميتونيم اگر هر 4 ارشد گروه ها موافق بودن امتياز حضور در شركت رو كمتر كنيم و به ميانگين امتيازات اضافه كنيم.
در مورد امتحان اصلن و به هيچ وجه حاضر به اجراش نيستم.اگر شورا تصويب كنه امتحان رو يه معاوني چيزي ميارم كه اجراش كنه!
موفق باشيد!
من نميدونم اصلن چرا تو فك كردي من دارم اين گروه رو زير سوال ميبرم؟من حرف خاصي نزدم آخه..فقط گفتم كه به دليل اينكه مشاور ها وقت ندارن كه اون كلاس رو اداره كنن اين كلاس تعطيل ميشه و خب دليل اصليش هم همين هست.چون من به آنيتا گفتم كه اگر ايوان هم نبود خودت تدريس كني يا بگي يكي ديگه جاش تدريس كنه اصلن مشكلي نيست ولي خب آنيتا اين هفته موافقت كرد كه كلن اين كلاس رو حذف كنيم يعني كسي نبود كه تدريس كنه ديه!
و در ضمن من اصلن در جريان كارهاي مشاور ها نيستم كه بخوام ازشون انتقاد بكنم يا مثلن بگم وقت ندارن يا وقت نميذارن و از اين حرفا!
-----------------
نه كلن با امتحان مخالف هستم.به نظر من امتحان فقط يه دردسري براي استاد ها و من هست كه واقعا هيچ سودي هم نداره و خودم هم دانش آموز بودم.ميدونم چقدر كسل كننده و بيخود هست اين!
البته خب همه اين نظر رو ندارن ولي من شخصا با امتحان مخالف هستم و نميتونم باهاش كنار بيام!
از يه طرف هم مستمر مگه چه مشكلي داره؟يه نمره به هر كي داده ميشه و اون طرف حساب كارش رو ميكنه ديگه.
ميتونيم اگر هر 4 ارشد گروه ها موافق بودن امتياز حضور در شركت رو كمتر كنيم و به ميانگين امتيازات اضافه كنيم.
در مورد امتحان اصلن و به هيچ وجه حاضر به اجراش نيستم.اگر شورا تصويب كنه امتحان رو يه معاوني چيزي ميارم كه اجراش كنه!
موفق باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

اعتراض ! اعتراض ! 
اعتراض ! اعتراض !

آقا این چیزی که مری گفت خوبه برای امتیاز دهی ! خواهشا خودت یه جوری درستش کن ! شورا نمیتونه کاری کنه ! چون هیچ چیش الان معلوم نیست !
فقط اعتراض من به این چیزی که مری گفت اون دو نمره انضباطشه ! آقا چی چی برای بیناموسی امتیاز کم شه ! اون موقع که من اون پستای بیناموسی رو توی هاگ فرستادم ، ملت امتیازه اضافه هم در نظر میگرفتن
والا ارزشی بازی هم نوبر شده والا

اعتراض ! اعتراض !

آقا این چیزی که مری گفت خوبه برای امتیاز دهی ! خواهشا خودت یه جوری درستش کن ! شورا نمیتونه کاری کنه ! چون هیچ چیش الان معلوم نیست !
فقط اعتراض من به این چیزی که مری گفت اون دو نمره انضباطشه ! آقا چی چی برای بیناموسی امتیاز کم شه ! اون موقع که من اون پستای بیناموسی رو توی هاگ فرستادم ، ملت امتیازه اضافه هم در نظر میگرفتن
والا ارزشی بازی هم نوبر شده والا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

همه اش تقصیره آنیته
نه خب آنکه کلی کار کرد تدریس و امتیاز و اینا ...
پس تقصیر ایوانه ، بریزین بکشینش
البته اونم تقصیر نداره ها
کلاً دچار مشکلات شده ...
در اینجور موارد وقتی به بن بست میخورین و کسی تقصیر کار نیست بهترین حرکت اینه که عله رو بگیرین خفه کنین
امممم ... خب این چیزا رو الان حرف بزنیم فردا دوباره پرسی یه فیلم در موردمون میسازه
پس هیچی !
اما این کلاس رو تکلیفش رو مشخص کنین ، اگر قراره تدریس بشه لطفاً زودتر که بتونیم در موردش برنامه ریزی کنیم و اگر هم ، زودتر اعلامیه اش کنین
و در مورد امتحانات هاگوارتز :
این سیستم قبلی اشکالی نداشت که ، بهتر نیست همون امتحانات برای آخر کار برگزار بشه ؟ من نظرم روی برگزاری همون امتحاناته ...
سیستم امتیاز دهی رو هم :
اگر حضور مستمر رو 3 و 15 نمره برای پستها و 2 نمره برای انضباط ( رعایت قوانین فروم بالاخص بیناموسی :دی ) میتونه برای امتیاز دهی هر شاگرد در نظر گرفته بشه .
نه خب آنکه کلی کار کرد تدریس و امتیاز و اینا ...پس تقصیر ایوانه ، بریزین بکشینش
البته اونم تقصیر نداره ها
کلاً دچار مشکلات شده ...در اینجور موارد وقتی به بن بست میخورین و کسی تقصیر کار نیست بهترین حرکت اینه که عله رو بگیرین خفه کنین

امممم ... خب این چیزا رو الان حرف بزنیم فردا دوباره پرسی یه فیلم در موردمون میسازه
پس هیچی !اما این کلاس رو تکلیفش رو مشخص کنین ، اگر قراره تدریس بشه لطفاً زودتر که بتونیم در موردش برنامه ریزی کنیم و اگر هم ، زودتر اعلامیه اش کنین
و در مورد امتحانات هاگوارتز :
این سیستم قبلی اشکالی نداشت که ، بهتر نیست همون امتحانات برای آخر کار برگزار بشه ؟ من نظرم روی برگزاری همون امتحاناته ...
سیستم امتیاز دهی رو هم :
اگر حضور مستمر رو 3 و 15 نمره برای پستها و 2 نمره برای انضباط ( رعایت قوانین فروم بالاخص بیناموسی :دی ) میتونه برای امتیاز دهی هر شاگرد در نظر گرفته بشه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

ایگور عزیز ... متوجه بحث من نشدی ...
من گفتم کاری که ما به طور گروهی برعهده داشتیم همون یک کلاسی بود که تا آخرم بدون مشکل پیش رفت ... اینکه سر کلاسای دیگه چه بلایی اومده ارتباطی با گروه مشاورین یا کنفرانس ها و جلسات هماهنگی ما نداره که مسئله وقت داشتن یا وقت نداشتنو میکشید وسط. صرفا اون مشکل پیش اومده یک اشتباه فردی بوده و بخاطرش فرد بازخواست میشه نه گروه.
بعدم شما دارین اشتباه میکنین .. اول این طرح نبوده ... مسئله از این قرار بوده که وقتی که همه کلاسا پر نشده این پیشنهاد مطرح شد که پس مشاورین این کلاسا رو بر عهده بگیرند تا همه کلاسا معلم داشته باشن ... اما وقتی که باز هم یک کلاس خالی موند ... این طرح بر روی این کلاس اجرا شد ...
همونجور که گفتم یک طرح از روی اجبار بود ....
در مورد این که این بحثم اولین بار توسط کی مطرح شده یا کی به اون یکی لطف کرده و آیا حق کسی خورده شده و اینکه شما چقدر با کلاس کمتر موافق هستید یا نه ... چیزهایی هست که ارتباطی با بحث من نداره و بهتر بود در ابتدا با آنیتا که به قول خودتون مدیر مشاورین هست بیشتر صحبت میکردید و اگر سر این مطلب هم توافق نداشتید دنبال یک راه حل دیگه میگشتید نه اینکه یه چیزو قبول کنید بعد کاسه کوزه ها رو سر دیگران خراب کنید ... (هرچند که نتیجه بحثتون ارتباطی با مشاورین نداره)
من فقط قصدم این بود که بگم تصورتون در مورد نحوه عملکرد مشاورین اشتباهه.
من گفتم کاری که ما به طور گروهی برعهده داشتیم همون یک کلاسی بود که تا آخرم بدون مشکل پیش رفت ... اینکه سر کلاسای دیگه چه بلایی اومده ارتباطی با گروه مشاورین یا کنفرانس ها و جلسات هماهنگی ما نداره که مسئله وقت داشتن یا وقت نداشتنو میکشید وسط. صرفا اون مشکل پیش اومده یک اشتباه فردی بوده و بخاطرش فرد بازخواست میشه نه گروه.
بعدم شما دارین اشتباه میکنین .. اول این طرح نبوده ... مسئله از این قرار بوده که وقتی که همه کلاسا پر نشده این پیشنهاد مطرح شد که پس مشاورین این کلاسا رو بر عهده بگیرند تا همه کلاسا معلم داشته باشن ... اما وقتی که باز هم یک کلاس خالی موند ... این طرح بر روی این کلاس اجرا شد ...
همونجور که گفتم یک طرح از روی اجبار بود ....
در مورد این که این بحثم اولین بار توسط کی مطرح شده یا کی به اون یکی لطف کرده و آیا حق کسی خورده شده و اینکه شما چقدر با کلاس کمتر موافق هستید یا نه ... چیزهایی هست که ارتباطی با بحث من نداره و بهتر بود در ابتدا با آنیتا که به قول خودتون مدیر مشاورین هست بیشتر صحبت میکردید و اگر سر این مطلب هم توافق نداشتید دنبال یک راه حل دیگه میگشتید نه اینکه یه چیزو قبول کنید بعد کاسه کوزه ها رو سر دیگران خراب کنید ... (هرچند که نتیجه بحثتون ارتباطی با مشاورین نداره)
من فقط قصدم این بود که بگم تصورتون در مورد نحوه عملکرد مشاورین اشتباهه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج